erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:31 Ο erefer έγραψε: #15.301 03-07-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε δε σου ειπε οτι πρεπει να φοτρισει την ψηφιακή;Θα στις στείλει που θα πάει.Τι θα κάνει τελικά με τα εμβόλια,ποτε μπορεις να τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου μπορώ να τον πάρω Θα τον φέρει η Γιούλη στις 21 Αν φυσικά πάνε ολα καλα γιατί ολοι οι εκτροφείς είναι λιγο στο κοσμο τους. Στους 3 μήνες θα κάνει το αντιλυσσικό και μετά απο 30 μέρες μπορεί να ταξιδέψει. Το Σεπτέμβρη λογικά τον έχουμε Εντάξει δε λέω, αλλα οταν σκάς τοσα λεφτά εχεις και κάποιες απαιτήσεις, δε νομίζω οτι ηταν τοσο δύσκολο να βγάλει 2-3 φωτογραφίες και δε ξέρω και καμια ψηφιακή να κανει να φορτίσει μια μέρα Το παίρνω σαν καθαρό γράψιμο εγω.. Βέβαια λείπει η γυναίκα του, εκείνη ειναι εξηγημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #15.302 03-07-08 16:34 Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:39 Ο erefer έγραψε: #15.303 03-07-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Click για ανάπτυξη... Βρε και εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες! Αλλά ποιος να μου τις βγάλει, ο Andre? Που κανονικά malakandre έπρεπε να λεγόταν.. Είναι αδικαιολόγητοι και το θέμα είναι οτι είναι γενικό το κακό με τους εκτροφείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #15.304 03-07-08 16:42 Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #15.305 03-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε δε σου ειπε οτι πρεπει να φοτρισει την ψηφιακή;Θα στις στείλει που θα πάει.Τι θα κάνει τελικά με τα εμβόλια,ποτε μπορεις να τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου μπορώ να τον πάρω Θα τον φέρει η Γιούλη στις 21 Αν φυσικά πάνε ολα καλα γιατί ολοι οι εκτροφείς είναι λιγο στο κοσμο τους. Στους 3 μήνες θα κάνει το αντιλυσσικό και μετά απο 30 μέρες μπορεί να ταξιδέψει. Το Σεπτέμβρη λογικά τον έχουμε Εντάξει δε λέω, αλλα οταν σκάς τοσα λεφτά εχεις και κάποιες απαιτήσεις, δε νομίζω οτι ηταν τοσο δύσκολο να βγάλει 2-3 φωτογραφίες και δε ξέρω και καμια ψηφιακή να κανει να φορτίσει μια μέρα Το παίρνω σαν καθαρό γράψιμο εγω.. Βέβαια λείπει η γυναίκα του, εκείνη ειναι εξηγημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #15.302 03-07-08 16:34 Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:39 Ο erefer έγραψε: #15.303 03-07-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Click για ανάπτυξη... Βρε και εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες! Αλλά ποιος να μου τις βγάλει, ο Andre? Που κανονικά malakandre έπρεπε να λεγόταν.. Είναι αδικαιολόγητοι και το θέμα είναι οτι είναι γενικό το κακό με τους εκτροφείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #15.304 03-07-08 16:42 Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #15.305 03-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:39 Ο erefer έγραψε: #15.303 03-07-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Click για ανάπτυξη... Βρε και εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες! Αλλά ποιος να μου τις βγάλει, ο Andre? Που κανονικά malakandre έπρεπε να λεγόταν.. Είναι αδικαιολόγητοι και το θέμα είναι οτι είναι γενικό το κακό με τους εκτροφείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #15.304 03-07-08 16:42 Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #15.305 03-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι εννοείται,οφείλεις να εξυπηρετήσεις,τόσα χρήματα θα δώσει ο άλλος,εξάλλου ξέρει ποση αγωνία περνά μέχρι να πάρει κάποιος το πολυπόθητο γατάκι του στα χέρια του.Εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες της μικρής μου! Click για ανάπτυξη... Βρε και εγώ κάθε μέρα θέλω φωτογραφίες! Αλλά ποιος να μου τις βγάλει, ο Andre? Που κανονικά malakandre έπρεπε να λεγόταν.. Είναι αδικαιολόγητοι και το θέμα είναι οτι είναι γενικό το κακό με τους εκτροφείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #15.304 03-07-08 16:42 Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #15.305 03-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #15.305 03-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,εγώ βρήκα γατομαμά που μου κάνει τα χατήρια.Και μην στενοχωριέσαι,άμα ανοίξω εκτροφείο και πάρεις γατάκι,κάθε μέρα θα έχεις και φωτό.Ημερολόγιο θα βγάλεις! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.306 03-07-08 16:54 Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο erefer έγραψε: #15.307 03-07-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω τι να πω που απο την αρχη μου εχει βγαλει μονο 4 φωτογραφιες,εδω με δυσκολια μου στελνει e-mail αμα τις πω και για φωτογραφιες,φιλα μου τον πλατανο... Click για ανάπτυξη... Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.308 03-07-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρέ λές να νομίζουν οτι τα e-mail χρεώνονται? Αφού δε στο ζωγράφισε κιόλας Θοδωρή το γατί και να σου στείλει το σχέδιο σε φωτοτυπία, να λές πάλι καλά! Μην είσαι αχάριστος και άπληστος Σου έστειλε 4 φωτογραφίες Τουλάχιστον φαίνεται καλά ή είναι απο κινητό με vga camera? Click για ανάπτυξη... Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:17 Ο erefer έγραψε: #15.309 03-07-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη,δεν αξιζουν να εχουν βιρμανακια...Εγω λεω να οργανωσουμε επιχειρηση διασωσης-κλεψιματος των γατιων μπουκαροντας στα εκτροφεια με το ετσι θελω και μετα αν τα θελουν πισω να ζητησουμε λυτρα και να καθυστερουμε να επικοινωνουμε μαζι τους μεσω e-mail Click για ανάπτυξη... Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.310 03-07-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν είναι κατάσταση αυτή Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, όχι τόσο ακραία Θα στείλεις email του εκτροφέα και θα του πείς "αν μου στείλεις 100 φωτογραφίες αυτη τη βδομάδα ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί.." Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.311 03-07-08 17:43 Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:43 Ο erefer έγραψε: #15.312 03-07-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.313 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρε οργια τι λετε πάλι? Δωράκι, έπεσε ο αέρας στο νησί...αλλά φουρτούνες παίρνω μαζί μου στην Αθήνα...φεύγουμε αύριο με το blue star στις 7 το πρωι. Click για ανάπτυξη... Βλακειες για να περασει η ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Ο erefer έγραψε: #15.314 03-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν το βρισκω καλη ιδεα...Γιατι μετα θα μας ζητανε λεφτα για το οτιδηποτε,π.χ. για να σου στειλω e-mail θελω 10 ευρω,ο erefer μου λερωσε το περσικο μου χαλι θελω 1000 ευρω,μου χαλασε η ψηφιακη και εσυ θες να σου βγαλω φωτογραφιες τοτε δωσε μου 300 ευρω..... Click για ανάπτυξη... Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.315 03-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το ξεφτυλισες το θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.316 03-07-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και το αποκορύφωμα αυτής της εκδοχής Email απο εκτροφέα "Αγαπητέ Θοδωρή, *Το γατί σου νιαούρισε σημερα: 10 ευρω--> Ωτοασπίδες Πήγε 2 φορές τουαλέτα--> 30 ευρω αμμο και 5 ευρω μανταλάκια για τη μύτη *Με κοίταξε απειλητικά καποια στιγμή και φοβήθηκα--> 50 ευρω για ψυχική οδύνη! *Στο παιχνίδι με γρατζούνισε-->10 ευρω hansaplast και 30 ευρώ το αντιτετανικό *Α το παιχνίδι--> 20 ευρώ Click για ανάπτυξη... βρε άτιμε μου έφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #15.317 03-07-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ετσι κανονικά θα έπρεπε να είναι! Οχι κάθε μέρα, αλλά κάθε 2-3 μέρες να σου στέλνει 10 φωτογραφίες Ανοιξε εκτροφείο και θα πάρω Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ δε θα ανοίξω με Βιρμανίας...αλλά με μπλε ρωσικά.Πάντως τις φωτογραφίες σου θα τις έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.318 03-07-08 17:56 παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παω να πακεταρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #15.319 03-07-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 764 765 766 767 768 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 766 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Καλό πακετάρισμα Γιούλη,σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο erefer έγραψε: #15.320 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω να πακεταρω... Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε Γιούλη μας ελειψες, ελπίζω να περασες ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.