Birman-maniacs

Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! :lol:
Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς...

CIMG0603.JPG
α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!!
ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδάκια... για να μην αρχίσω να γράφω κι άλλα ποιηματάκια και σας λέω όλο ακατάλληλα λογάκια:redface:... πάω σπίτι, να ταίσω, να ποτίσω, και να ξεσκα....ίσω! :lol:
Φιλάκια πολλά και στους 2 (αλλά και στα γατόπαιδά σας...)
Καλό και ηλιόλουστο Σ/Κ... σας αφήνω τα δυο σας!! :cool:

Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! :lol:
Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς...

CIMG0603.JPG
Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μου:)Δεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση:D

ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη..
Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει...
Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! ;)
Φιλιά!

να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!!

Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μου:)Δεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση:D

Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε!
Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς!

Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε!
ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!!

Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο:D

Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη):redface: προσπάθεια του Μορφέα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

CIMG0371.JPG

Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη):redface: προσπάθεια του Μορφέα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

CIMG0371.JPG
ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε???????

Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! :lol:
Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! :lol:

CIMG0405.JPG
καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!!
το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει?

ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε???????
Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση:lol::lol::lol:

Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση:lol::lol::lol:
ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!!

Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέω:DΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα":lol::lol:

Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέω:DΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα":lol::lol:
ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!!

Καλησπερα και απο μενα...

ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!!
Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα:lol::lol::lol:

γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back