πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #1.581 04-04-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #1.582 04-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.583 04-04-08 16:37 Παιδάκια... για να μην αρχίσω να γράφω κι άλλα ποιηματάκια και σας λέω όλο ακατάλληλα λογάκια... πάω σπίτι, να ταίσω, να ποτίσω, και να ξεσκα....ίσω! Φιλάκια πολλά και στους 2 (αλλά και στα γατόπαιδά σας...) Καλό και ηλιόλουστο Σ/Κ... σας αφήνω τα δυο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #1.584 04-04-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.585 04-04-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #1.582 04-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.583 04-04-08 16:37 Παιδάκια... για να μην αρχίσω να γράφω κι άλλα ποιηματάκια και σας λέω όλο ακατάλληλα λογάκια... πάω σπίτι, να ταίσω, να ποτίσω, και να ξεσκα....ίσω! Φιλάκια πολλά και στους 2 (αλλά και στα γατόπαιδά σας...) Καλό και ηλιόλουστο Σ/Κ... σας αφήνω τα δυο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #1.584 04-04-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.585 04-04-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α μωρε το τσαμενο!!!!!!!τι γουτσου-γουτσου που ειναι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.583 04-04-08 16:37 Παιδάκια... για να μην αρχίσω να γράφω κι άλλα ποιηματάκια και σας λέω όλο ακατάλληλα λογάκια... πάω σπίτι, να ταίσω, να ποτίσω, και να ξεσκα....ίσω! Φιλάκια πολλά και στους 2 (αλλά και στα γατόπαιδά σας...) Καλό και ηλιόλουστο Σ/Κ... σας αφήνω τα δυο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #1.584 04-04-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.585 04-04-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια... για να μην αρχίσω να γράφω κι άλλα ποιηματάκια και σας λέω όλο ακατάλληλα λογάκια... πάω σπίτι, να ταίσω, να ποτίσω, και να ξεσκα....ίσω! Φιλάκια πολλά και στους 2 (αλλά και στα γατόπαιδά σας...) Καλό και ηλιόλουστο Σ/Κ... σας αφήνω τα δυο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #1.584 04-04-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.585 04-04-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς... Click για ανάπτυξη... Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.585 04-04-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ Γιουλι ειναι γερη αυτη η γατοφορος?εγω του εχω την πλαστικη με το πορτακι μπροστα.2 εχουμε,μια μικρη κ μια μεγαλη.Αλλα αυτες εχουν πιο ωραια χρωματακια σαν την δικη σου,δηλαδη.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μια παλιά της Καλυψώς... απλά εμένα κάθεται σαν το πρόβατο και δεν τη σκίζει... Σκληρή να τους έχεις. Είναι οι καλύτερες! Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #1.586 04-04-08 16:40 να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να'σαι καλα !και σε σενα καλο σ/κ πολλα φιλια σε ολα τα παιδια σου και καλη σου ορεξη!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.587 04-04-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει γίνει επιβήτορας!!Γιούλη είδα κανονίσατε για καφέ κηφησιά.Δεν έχω ιδέα απο κηφησιά ουτε εγώ ούτε η κοπέλα μουΔεν το κάνετε Βαρυμπόμπη καλύτερα που πάω και συχνά?Περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #1.588 04-04-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε θελετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #1.589 04-04-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάρεις μια ευθεία τη Κηφισίας και θα βγεις στη Κηφισιά! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Θα σας δώσουμε εύκολες και λεπτομερείς οδηγίες. Να έρθετε! Η επόμενη συνάντηση, θα είναι... εκδρομή στους... Δελφούς! Click για ανάπτυξη... Φευγω επειγόντως για ταχυδρομείο,θα τα πουμε Γιούλη θα κανονίσουμε!Γεια,καλο σαββατοκυριακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.590 04-04-08 16:46 Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.591 04-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας χαιρετώ με μια τελευταία φωτό... από τη πρώτη (άσφαιρη) προσπάθεια του Μορφέα!!! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #1.592 04-04-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το ειχα ξαναδει!!!!!!!!!!!τι γελιο!!!!!!!!! το ανθρωπινο παιδακι σου ειναι αυτο που την κραταει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:18 Ο erefer έγραψε: #1.593 04-04-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε ειναι μικρουλι και το κοροιδευετε??????? Click για ανάπτυξη... Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:23 Ο πυρροθριξ: #1.594 04-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν μου φαίνεται και πολύ μικρούλης,η καλυψώ φαίνεται να είναι σε άσχημη θεση Click για ανάπτυξη... ναι ε?......... μπα δεν θα το'λεγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #1.595 04-04-08 18:43 Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #1.596 04-04-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ξέρω εγώ αυτό που βλέπω λέωΚαι εδώ ισχύει η κακεντρεχής φράση "την έσκισε τη γάτα" Click για ανάπτυξη... ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:13 Η nandia05 έγραψε: #1.597 04-04-08 19:13 Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα και απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:14 Ο erefer έγραψε: #1.598 04-04-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες? καθενας απο την σκοπια του το βλεπει διαφορετικα.Εγω ας πουμε,εκ του αποτελεσματος κρινοντας,(και αν θυμηθω τα πρωτερα λεγομενα της Γιουλης,οτι εχει μεγαλο π...ι)θα ελεγα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο μόνο που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα τα "κεράσια" του Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο erefer έγραψε: #1.599 04-04-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλησπερα και απο μενα... Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:20 Η Βάσια13859: #1.600 04-04-08 19:20 γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας τι κάνετε?εδω ήσυχα, η Αθηνά με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.