ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.861 10-07-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.862 10-07-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι μπορει να τους επιασε κοψιμο Click για ανάπτυξη... θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:32 Ο erefer έγραψε: #16.863 10-07-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμενες ε? Μήπως εγώ το ηξερα μόλις μπήκα στο εκτροφείο που εδωσε η Raisa οτι θα 'κλεινα Βιρμανάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #16.864 10-07-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Click για ανάπτυξη... Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.865 10-07-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.862 10-07-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι μπορει να τους επιασε κοψιμο Click για ανάπτυξη... θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:32 Ο erefer έγραψε: #16.863 10-07-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμενες ε? Μήπως εγώ το ηξερα μόλις μπήκα στο εκτροφείο που εδωσε η Raisa οτι θα 'κλεινα Βιρμανάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #16.864 10-07-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Click για ανάπτυξη... Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.865 10-07-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι μπορει να τους επιασε κοψιμο Click για ανάπτυξη... θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:32 Ο erefer έγραψε: #16.863 10-07-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμενες ε? Μήπως εγώ το ηξερα μόλις μπήκα στο εκτροφείο που εδωσε η Raisa οτι θα 'κλεινα Βιρμανάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #16.864 10-07-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Click για ανάπτυξη... Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.865 10-07-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμενες ε? Μήπως εγώ το ηξερα μόλις μπήκα στο εκτροφείο που εδωσε η Raisa οτι θα 'κλεινα Βιρμανάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #16.864 10-07-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Click για ανάπτυξη... Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.865 10-07-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου΄λεγα από το στόμα μου το πήρες... αλλά αμέσως αηδίασα... Click για ανάπτυξη... Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.865 10-07-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω Click για ανάπτυξη... 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Ο πυρροθριξ: #16.866 10-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ουρανός" πράγματι θα σας έρθει από τον ουρανό.. και με την Aegean... ή Aιγέαν Ελληνιστί... Click για ανάπτυξη... ελα το πιασαμε το υπονοουμενο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #16.867 10-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.868 10-07-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το defurr Um μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε συχνή χρήση οποτε μην ανησυχείς Δίνε τους καλύτερα απο αυτό μια φορά τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #16.869 10-07-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τόσο τους το έδινα...αλλά το έκανα λίγο πιο συχνό... θα δω...Βάσιαααααα Click για ανάπτυξη... ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.870 10-07-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: 3 μήνες είναι αλλά μου φαίνονται αιώνας Εσάς πρέπει να σας στήσουν άγαλμα κανονικά!!! Click για ανάπτυξη... μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.871 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοσο ή πιο συχνα?θα μας χαζεψεις? Click για ανάπτυξη... παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #16.872 10-07-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... κουλο αγαλμα θες μαρι?αμα ειναι θα το κανουμε κανονικο!!!σε φυσικο μεγεθος..βαμμενο στο χερι..κου του λου, κου του λου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Ο πυρροθριξ: #16.873 10-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:50 Ο erefer έγραψε: #16.874 10-07-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ δεν το λέω για να περιαυτολογήσω... η αλήθεια είναι ότι εσείς έχετε κι εμάς που έχουμε γατιά και η πρόκληση γι'αυτά τα πανέμορφα πλάσματα σας κάνει πολύ περισσότερο ανυπόμονους... αλλά έναν αδριάντα ξέρεις από το στήθος και πάνω, απ΄αυτούς που δεν έχουν χέρια, θα τον θέλαμε... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #16.875 10-07-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παλιά τους το έδινα 1 φορά τη βδομάδα μόλις είδα τις πρώτες τριχόμπαλες τους το έκανα μέρα παρά μέρα με στάση τη βδομάδα που πήγα διακοπές... μόλις επέστρεψα, πάλι μέρα παρά μέρα... Click για ανάπτυξη... Αυτό φταίει σίγουρα Ελάττωσε το σε μια φορά τη βδομάδα και ρώτησε τη Βάσια ποσο να δώσεις γιατί νομίζω πάει με το βάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.876 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14 Μαρτίου ήταν... 3 μήνες.... η Βάσια κι εγώ περιπλανηθήκαμε στο διαδίκτυο με άπειρα γράμματα 1 χρόνο ολομόναχες χωρίς βοήθεια και υποστήριξη.. αλλά η θέλησή μας και το πείσμα μας απέδωσαν καρπούς... Click για ανάπτυξη... Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.877 10-07-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μερα παρα μερα,υπερβολiκη σε βρησκω honey-bunny!!!! Click για ανάπτυξη... Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:55 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.878 10-07-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα πιάσει το Μορφέα δε θα ήμουν ετσι τώρα Αρα φταίς κυρία Γιούλη που με έβαλες σε πειρασμό Επρεπε να μου πείς "Χάϊδεψε, αλλα σε προειδοποιώ! Σε λίγους μήνες θα δώσεις 1200 ευρώ, να το ξέρεις.." Click για ανάπτυξη... Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.879 10-07-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 842 843 844 845 846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειστε οι ιδρυτες της μυστικης οργανωσης "Birmaniacs" Click για ανάπτυξη... Απόλυτα μυστική... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 18:57 Ο erefer έγραψε: #16.880 10-07-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% Click για ανάπτυξη... Οκ τότε, απλά κάπου θυμάμαι οτι πρέπει να δίνεις μια φορά τη βδομάδα, αλλιώς προκαλούνται στομαχικές διαταραχές, κοινώς κόψιμο Δε θυμάμαι που όμως..Στης εταιρείας το site, τελος πάντων ψάχτο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.