Birman-maniacs

Tωρα θα χαιδεψεις τον erefer και θα δωσεις αλλα τοσα:lol:
Ναί, πάει αλυσίδα και δε σταματάει, παρα μονο με ψυχοφάρμακα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου το σύστησε η γιατρός των γατιών μου που εμπιστεύομαι 100% :cool::P:lol:
ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?:blink::blink::blink:
εμενα πολυ μου φαινεται...και ασε τη γιατρο να λεει ο,τι θελει.Ενω βλεπεις οτι τα πειραζει,αραιωσε το ..
το ιδιο θα σου πει και αυτη:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας αφήνω, θα τα πούμε αύριο:hello:

Απόλυτα μυστική:cool:... πόσα μέλη έχει το mycat είπαμε?:hmm::P:lol:

Το mycat ειναι η βιτρινα,η εδρα μας ειναι το birman.gr;):cool:

Το mycat ειναι η βιτρινα,η εδρα μας ειναι το birman.gr;):cool:
Ποιο... αυτό που εμφανίζεται στην υπογραφή του Βασίλη? :P:lol:
Εχεις γραφτεί θοδωρή?:hmm:

Ποιο... αυτό που εμφανίζεται στην υπογραφή του Βασίλη? :P:lol:
Εχεις γραφτεί θοδωρή?:hmm:

Οχι ακομα:lol: αλλα σκοπευω να εγγραφτω:)

Στα πούπουλα σου τον έχει το Παυλάκη ο Andre Δανάη.. απ'τη φωτό φαίνεται...ή λες να είναι μόνο για τη φωτογράφιση και μετά να τον βάζει σ'ένα βρωμερό κλουβί 1χ1?:P:lol:
Πλάκα κάνω... Δανάκο μου πανέμορφο νεραιδάκι μου...

το γατακι της Αβανας ειναι πολυ ωραιοοοοοοοο

Στα πούπουλα σου τον έχει το Παυλάκη ο Andre Δανάη.. απ'τη φωτό φαίνεται...ή λες να είναι μόνο για τη φωτογράφιση και μετά να τον βάζει σ'ένα βρωμερό κλουβί 1χ1?:P:lol:
Πλάκα κάνω... Δανάκο μου πανέμορφο νεραιδάκι μου...
μπαααα...για την φωτογραφιση τα εχει εκει!!!και ο ερεφερ εκει φωτογραφιθηκε!!!
εκτος αν παιζουν εκει και λεει:δεν τα τραβαω και μια φωτο?????:lol:

μπαααα...για την φωτογραφιση τα εχει εκει!!!και ο ερεφερ εκει φωτογραφιθηκε!!!
εκτος αν παιζουν εκει και λεει:δεν τα τραβαω και μια φωτο?????:lol:
καλέ αυτό ισχύει... σε γατόδεντρο πάνω είναι ο γλυκούλης....όταν παω θα σας τα πω αναλυτικά... ε ρε τριχομάνι που έχω να φάω...όλο φτου και φτου θα είμαι:lol:... παιδιά τα γατιά μου μαδάνε τρελά...:(

καλέ αυτό ισχύει... σε γατόδεντρο πάνω είναι ο γλυκούλης....όταν παω θα σας τα πω αναλυτικά... ε ρε τριχομάνι που έχω να φάω...όλο φτου και φτου θα είμαι:lol:... παιδιά τα γατιά μου μαδάνε τρελά...:(
να παρεις το δερμα και μαλλι.Εγω ειδα μεγαλη διαφορα!!!
κοιτα και τη μαμα του παιδιου μου!!!
https://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.birma-katzen.com%2Fphoto%2Findex.php%3Ffolder%3D%2Fkitten%2FIndigo_20030606%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=de&tl=el

Κοριτσαρες μου και αγορια σας αφηνω....παω σπιτι να ταβλιαστω !! :(

Κοριτσαρες μου και αγορια σας αφηνω....παω σπιτι να ταβλιαστω !! :(
καλη ξεκουραση!!!!!

να παρεις το δερμα και μαλλι.Εγω ειδα μεγαλη διαφορα!!!
κοιτα και τη μαμα του παιδιου μου!!!
https://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.birma-katzen.com%2Fphoto%2Findex.php%3Ffolder%3D%2Fkitten%2FIndigo_20030606%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=de&tl=el
αυτό μαρί τους δίνω... αλλά
1. είναι μακρύτριχα
2. είναι 2
3. ζουν σχεδόν μόνο μέσα...:( δεν έχουν ταρατσούλα να αφήνουν κι εκεί τριχουλα

να ' μαι κι εγω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back