Birman-maniacs

Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο):hmm:..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!;)Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!!:confused:
τρομαααααααρα του....:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα...

Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις:lol:
αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη?

Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος?:hmm:

Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!:redface:Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο...
Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!!:)
ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα..

Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος?:hmm:
νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω!

Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!!:)
ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα..

Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt:lol: Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star:lol::lol:

εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε

Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt:lol: Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star:lol::lol:
ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει:lol::lol::lol:

εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε

Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε:lol:

:lol::lol::lol::lol:καλο!!!!
μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!!
Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε:lol:

ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει:lol::lol::lol:

Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας:lol::lol:

Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως.

Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt:lol::lol::lol:

Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt:lol::lol::lol:
βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι...:D

Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ:lol::lol::lol:

Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ:lol::lol::lol:
Τέτοιο κουκλί:inlove: που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς?:up::up::lol::lol::lol:

Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα...

Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις:lol:

Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!!:up::inlove::inlove::inlove::inlove:

Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!!
Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι!:lol:

Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδι:(ευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back