πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #18.541 20-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Click για ανάπτυξη... τρομαααααααρα του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο πυρροθριξ: #18.542 20-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.543 20-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Click για ανάπτυξη... Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #18.544 20-07-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #18.545 20-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Click για ανάπτυξη... τρομαααααααρα του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο πυρροθριξ: #18.542 20-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.543 20-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Click για ανάπτυξη... Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #18.544 20-07-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #18.545 20-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.543 20-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Click για ανάπτυξη... Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #18.544 20-07-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #18.545 20-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το το καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα τι χρωμα τον βλεπεις Θοδωρη? Click για ανάπτυξη... Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #18.544 20-07-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #18.545 20-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #18.545 20-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σοκολατι τον βλεπω αλλα δεν θα επρεπε να ηταν πιο σκουρος? Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν βγαινουν ολα τα choc ιδιο καφε..θα το ψαξω και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.546 20-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ο Πλατωνας ειναι ο Brad Pitt σε γατα!!!!ειναι θεος!!! ενα μικρο σοκολατακι για φαγωμα.. Click για ανάπτυξη... Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #18.547 20-07-08 20:23 εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #18.548 20-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Aμα ερθει ο Πλατωνας Pitt Ελλαδα μην του λετε τετοια γιατι μετα θα εχει απαιτησεις star Click για ανάπτυξη... ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.549 20-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω στο ειχα γραψει αν θυμασαι οτι μοιαζει με choc silver..εσυ δεν με πιστεψες!!!!αυτο νομιζω πρεπει να ειναι το σοκολατι-μπλε Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #18.550 20-07-08 20:29 καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλο!!!! μπορει να ειναι και το φλας..τι σε νοιαζει?κι ετσι να ειναι,κουκλος ειναι!!!Pitt,Pitt!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι αλλα αμα δεις την φωτογραφια του στο avatar ειναι κλασσικος chocolate-point πως στο καλο εγινε λιγοτερο σοκολατι?Λες να τον γλυφουν αλλες γατες και να ξεθωριασε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.551 20-07-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι!εμας θα περιμενει να την ψωνισει!!!αφου τωρα και στηνεται για φωτο!μονο αυτογραφα δεν εχει υπογραψει Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει υπογραψει στις γατες της γειτονιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #18.552 20-07-08 20:31 Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρά σοκολατί είναι βρε,εσάς για τι σας φαίνεται;Μπορει να πεφτει απο διαφορετική γωνία το φως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.553 20-07-08 20:43 Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #18.554 20-07-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... βεβαια τα αφτια πετανε λιγο πιο πολυ απο του Brad αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.555 20-07-08 20:50 Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:17 Η Raisa έγραψε: #18.556 20-07-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω οτι με την αφιξη του Πλατωνα η Καλυψω και η Αθηνα θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους περι του σεξ Click για ανάπτυξη... Τέτοιο κουκλί που είναι πώς να κάνουν και αλλιώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η katerina10: #18.557 20-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Click για ανάπτυξη... Αχ ..Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!Θοδωρή ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!Κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Η katerina10: #18.558 20-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τρομαααααααρα του.... Click για ανάπτυξη... Τι τραβάω κι εγώ!!!!για τον χαμένο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.559 21-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 926 927 928 929 930 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 928 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη τα ακους??Μου λενε οτι ειμαι ενας ωραιος σοκολατουλης που μοιαζω με τον Brad Pitt Click για ανάπτυξη... Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!! Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.560 21-07-08 01:52 Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδιευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.