ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.601 21-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Αντα αυτό με τα πιατάκια το εχω σκεφτεί και εγώ και μάλλον θα πάρω και πιο μικρά για αρχή Δεν πήρα πολλά παιχνίδια γιατί είχα πάρει οτι παιχνίδι για γάτα είχε στα jumbo Γιούλη πιστεύω να του αρέσει το γατόδεντρο, εχω και αλλα δύο ονυχοδρόμια απο τα jumbo πάλι, θα τα μοιράσω μες στο σπίτι και θα ακολουθήσω τις πολύτιμες συμβουλές σου Η τουαλέτα είναι όντως πολύ διαστημική Click για ανάπτυξη... Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.602 21-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καθόλου βλάκας!! Ο erefer είναι μικρός μεγαλώνει σε εκτροφείο και ζει ανάμεσα σε ονυχοδρόμια και γατόδεντρα!! Αμέσως θα το μάθει... αρκεί όπως είπαμε με το παιχνίδι να ασχοληθείς!!! Click για ανάπτυξη... Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο erefer έγραψε: #18.603 21-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά έχουν έξοδα Κοίτα απο σχέδιο τουλάχιστον η τουαλέτα(για μένα) σκίζει! Και τα έχει ολα σαν τις πιο ακριβές(φτυαράκι και ενσωματωμένα φίλτρα) Απο κατι αλλες που είδα με 50-60 ευρώ πραγματικά εμεινα μόλις είδα οτι αυτή είχε τριάντα Μου φαίνεται εχουμε ιδιο γούστο Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.604 21-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Click για ανάπτυξη... Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.605 21-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Αντα αυτό με τα πιατάκια το εχω σκεφτεί και εγώ και μάλλον θα πάρω και πιο μικρά για αρχή Δεν πήρα πολλά παιχνίδια γιατί είχα πάρει οτι παιχνίδι για γάτα είχε στα jumbo Γιούλη πιστεύω να του αρέσει το γατόδεντρο, εχω και αλλα δύο ονυχοδρόμια απο τα jumbo πάλι, θα τα μοιράσω μες στο σπίτι και θα ακολουθήσω τις πολύτιμες συμβουλές σου Η τουαλέτα είναι όντως πολύ διαστημική Click για ανάπτυξη... Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.602 21-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καθόλου βλάκας!! Ο erefer είναι μικρός μεγαλώνει σε εκτροφείο και ζει ανάμεσα σε ονυχοδρόμια και γατόδεντρα!! Αμέσως θα το μάθει... αρκεί όπως είπαμε με το παιχνίδι να ασχοληθείς!!! Click για ανάπτυξη... Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο erefer έγραψε: #18.603 21-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά έχουν έξοδα Κοίτα απο σχέδιο τουλάχιστον η τουαλέτα(για μένα) σκίζει! Και τα έχει ολα σαν τις πιο ακριβές(φτυαράκι και ενσωματωμένα φίλτρα) Απο κατι αλλες που είδα με 50-60 ευρώ πραγματικά εμεινα μόλις είδα οτι αυτή είχε τριάντα Μου φαίνεται εχουμε ιδιο γούστο Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.604 21-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Click για ανάπτυξη... Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.605 21-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καθόλου βλάκας!! Ο erefer είναι μικρός μεγαλώνει σε εκτροφείο και ζει ανάμεσα σε ονυχοδρόμια και γατόδεντρα!! Αμέσως θα το μάθει... αρκεί όπως είπαμε με το παιχνίδι να ασχοληθείς!!! Click για ανάπτυξη... Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο erefer έγραψε: #18.603 21-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά έχουν έξοδα Κοίτα απο σχέδιο τουλάχιστον η τουαλέτα(για μένα) σκίζει! Και τα έχει ολα σαν τις πιο ακριβές(φτυαράκι και ενσωματωμένα φίλτρα) Απο κατι αλλες που είδα με 50-60 ευρώ πραγματικά εμεινα μόλις είδα οτι αυτή είχε τριάντα Μου φαίνεται εχουμε ιδιο γούστο Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.604 21-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Click για ανάπτυξη... Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.605 21-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά έχουν έξοδα Κοίτα απο σχέδιο τουλάχιστον η τουαλέτα(για μένα) σκίζει! Και τα έχει ολα σαν τις πιο ακριβές(φτυαράκι και ενσωματωμένα φίλτρα) Απο κατι αλλες που είδα με 50-60 ευρώ πραγματικά εμεινα μόλις είδα οτι αυτή είχε τριάντα Μου φαίνεται εχουμε ιδιο γούστο Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.604 21-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Click για ανάπτυξη... Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.605 21-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι Click για ανάπτυξη... Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.605 21-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του... Click για ανάπτυξη... Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.606 21-07-08 13:33 Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.607 21-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε Click για ανάπτυξη... Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:01 Ο erefer έγραψε: #18.608 21-07-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εισαι αστέρι!!! κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!! Click για ανάπτυξη... Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.609 21-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελέςΤα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #18.610 21-07-08 14:10 Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γελάς Γιούλη ε? Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heraleo Νεοφερμένο μέλος Ο Heraleo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:14 Ο Heraleo έγραψε: #18.611 21-07-08 14:14 Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού. 210 8073731 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #18.612 21-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Heraleo: Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου. Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα. Click για ανάπτυξη... Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.613 21-07-08 14:36 Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Ο erefer έγραψε: #18.614 21-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημερα!!! Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.615 21-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ευχαριστώ Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει.. Click για ανάπτυξη... Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:06 Ο erefer έγραψε: #18.616 21-07-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.617 21-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.618 21-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.619 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 929 930 931 932 933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω? Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο erefer έγραψε: #18.620 21-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! Ωπα! Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.