Birman-maniacs

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:D Αντα αυτό με τα πιατάκια το εχω σκεφτεί και εγώ και μάλλον θα πάρω και πιο μικρά για αρχή:) Δεν πήρα πολλά παιχνίδια γιατί είχα πάρει οτι παιχνίδι για γάτα είχε στα jumbo:lol: Γιούλη πιστεύω να του αρέσει το γατόδεντρο, εχω και αλλα δύο ονυχοδρόμια απο τα jumbo πάλι, θα τα μοιράσω μες στο σπίτι και θα ακολουθήσω τις πολύτιμες συμβουλές σου;) Η τουαλέτα είναι όντως πολύ διαστημική:lol:
Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! :lol:Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! :(:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθόλου βλάκας!! Ο erefer είναι μικρός μεγαλώνει σε εκτροφείο και ζει ανάμεσα σε ονυχοδρόμια και γατόδεντρα!! Αμέσως θα το μάθει... αρκεί όπως είπαμε με το παιχνίδι να ασχοληθείς!!! ;)
Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μεγάλωσει η οικογένεια με βλέπω να βουτάω μια τέτοια! :lol:Δεν έχω ξεχάσει και τη φοβερή σου γατοφόρο... πάνε τα ευρουλάκια μου! :(:lol:
Τα παιδιά έχουν έξοδα:lol: Κοίτα απο σχέδιο τουλάχιστον η τουαλέτα(για μένα) σκίζει! Και τα έχει ολα σαν τις πιο ακριβές(φτυαράκι και ενσωματωμένα φίλτρα) Απο κατι αλλες που είδα με 50-60 ευρώ πραγματικά εμεινα μόλις είδα οτι αυτή είχε τριάντα:) Μου φαίνεται εχουμε ιδιο γούστο Γιούλη:D

Λογικά πρέπει να είναι μαθημένος, αλλά θα παίζουμε δίπλα τις πρώτες μέρες για να 'μαστε σίγουροι:D

Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του...;)

Για μένα ένα καλό χτενάκι θες κι είσαι σχεδόν έτοιμος... είπαμε η τρίχα και τα νύχια είναι τα πιο βασικά θέματα στη συμβίωσή μας με τα χνουδωτά μας!! Πάρε το χτενάκι και χτένιζε κάθε μέρα... θα γίνει το antistress και των δυο σας.. είναι μια πολύ ωραία στιγμή για το γατάκι και το... μπαμπά ή τη μαμά του...;)
Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε:cool:

Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι?

Νυχοκόπτη εχω πάρει, η χτένα εμεινε:cool:
Εισαι αστέρι!!! :up::up:κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!!

Για κρεβατάκι το σκέφτεσαι?
Εισαι αστέρι!!! :up::up:κι αυτό από μικρός για να το μαθαίνει!!
Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελές:hmm:Τα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός:D Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ:D

Κρεβατάκι δεν ξέρω αν θα πάρω γιατί εχω κατι μαξιλάρες τρελές:hmm:Τα νυχια θα του τα κόψω αμέσως για να μάθει τώρα που είναι μικρός:D Μίλαγα στο τηλ. μεχρι τώρα γι'αυτό αργησα να απαντήσω, που και που δουλεύω και εγώ:D
:lol::lol::lol::lol:

Γελάς Γιούλη ε?:D Δουλεύουν τα εργαζόμενα νιάτα και εσύ γελάς:lol::lol::lol:

Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου.
Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου.
Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα.
Ο Κτηνίατρός μου, μου είπε ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την εξέταση εύρεσης ομάδας αίματος, στέλνοντας το αίμα σε εργαστήριο.
Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και το γιατρό της περιοχής σας να σας πει αν συνεργάζεται κι αυτός με κάποιο ή ίσως με το ίδιο. Γύρω στα 25 ευρώ στοιχίζει... Αν δεν το κάνει ο δικός σας, ο δικός μου λέγεται Σπύρος Στεφανίδης και θέλει τη προηγούμενη ένα τηλ. για ραντεβού.
210 8073731 :)

Εγω,θα σου ελεγα να προσεξεις τον κτηνιατρο που εχεις,ο οποιος ηταν και δικος μου.
Εχει κανει τουλαχιστον τρεις ελλειπεις διαγνωσεις,που εχουν πεσει στην αντιληψη μου.
Το ξερω οτι δειχνει πολυ φιλικος και αξιαγαπητος,τα πραγματα ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Φιλικη συμβουλη απο παθοντα.
Οντως, τι να το κάνεις αν ο άλλος είναι φιλικός αν δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα.. Φίλε/η αν επιτρέπεται κιόλας, σε τι διαγνώσεις έκανε λάθος?

Καλημερα!!!
Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ:lol::lol::lol:
Και ευχαριστω ολους για τα καλα λογια για τον Πλατωνακο:D...

Καλημερα!!!
Βασιλη οτι και να σου πω ειναι λιγο,πηρες φοβερα καλουδια για τον erefer...κριμας ομως γιατι θα τα χρησιμοποιεις εσυ:lol::lol::lol:
Ευχαριστώ:D Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα:lol::lol::lol: Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει..:lol:

Ευχαριστώ:D Μα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πήρα καλά πράγματα, γιατί είναι για μένα:lol::lol::lol: Το γατόδεντρο λίγο με προβληματίζει.. δεν ξέρω αν με αντέχει..:lol:

Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι:lol:,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα:lol::lol:.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer:lol::lol::lol:

Κοιτα για γατοδεντρο σιγουρα θες ενα πολυ μεγαλυτερο για να σε χωραει εκτος και αν κουλουριαζεσαι:lol:,τωρα με την τουαλετα θα σου αιωρουνται τα αφοδευματα γιατι ετσι οπως την βλεπω τοσο διαστημικη πρεπει να υπαρχει ελλειψη βαρυτητας μεσα:lol::lol:.Α επισης προσεξα ενα μαυρο καλωδιο στις φωτο που εβγαλες...αν ειναι σημαντικο καλωδιο δεν το βλεπω καλα με την ελευση του erefer:lol::lol::lol:
Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει:D Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω?:lol: Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο;) Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι..:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κουλουριάζομαι πολύ, μου κάνει:D Λές με τη τουαλέτα τα αφοδεύματα να πάνε σε άλλη διάσταση και να μην χρειάζεται καν να καθαρίζω?:lol: Οι φωτό είναι απο το σπίτι της Κατερίνας, στο σπίτι που θα είναι ο erefer θα εχω ασύρματο δίκτο;) Αν και την κεραία απο το Router πολύ τη φοβάμαι..:D
Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! :whistle::whistle:
Ωπα! :lol::lol:

Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται:lol::lol:

Λε κα λε λε μοοοο νακι μυρωδάτο!! :whistle::whistle:
Ωπα! :lol::lol:
:lol::lol::lol:
Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back