Birman-maniacs

Το θεμα με την πτηση πιστευω θα λυθει εντος της εβδομαδας γιατι εχει παρατραβηχτει:lol:...οποτε θα γραψω τι ωρα θα φτασω Αθηνα μιας και θα ηταν ωραια να συναντηθουμε ολοι μαζι με τα βιρμανακια μας στο αεροδρομιο-αλλα ειναι σιγουρο οτι θα μας περασουνε για τρελους γιατι θα λενε "Καλα αυτοι με τι χαιρονται?" "Απ'οτι ειδα με κατι γατες που εχουν μεσα στα κλουβια":lol::lol::lol:
μωρέ δε πα να μας δείξουν και στα κανάλια?:cool::lol:Αρκεί εμείς να τη βρίσκουμε.. .άντε να λυθεί σύντομα το θέμα του εισιτηρίου σου... αν μπορείς παρέτεινε το ταξείδι σου καμιά δεκαπενταριά ημέρες μήπως σε συμφέρει και οικονομικά αν μπορεί να σου τον κρατήσει λίγο παραπάνω η Γαλλίδα... εκτός αν δεν κρατιέσαι εσύ!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρέ δε πα να μας δείξουν και στα κανάλια?:cool::lol:Αρκεί εμείς να τη βρίσκουμε.. .άντε να λυθεί σύντομα το θέμα του εισιτηρίου σου... αν μπορείς παρέτεινε το ταξείδι σου καμιά δεκαπενταριά ημέρες μήπως σε συμφέρει και οικονομικά αν μπορεί να σου τον κρατήσει λίγο παραπάνω η Γαλλίδα... εκτός αν δεν κρατιέσαι εσύ!:lol:

Εννοειται,πιος νοιαζεται για το τι λενε οι αλλοι...απλα εμεις θα γελαμε με τις αντιδρασεις τους γιατι θα ειμαστε πεντε ατομα σε ενα κυκλο να χαιδευουμε γατακια και να ακουγονται λεξεις του τυπου Πλατωνας,Ερως,Εrefer,blue-point,seal-point,βιρμανακι,Andre,Magali κτλ:lol::lol::lol: και να ειναι οι υπολοιποι με μια εκφραση στα προσωπα τους του τυπου "Τι λενε αυτοι οι μουρλοι":lol::lol::lol:.Τωρα δεν θελω να το καθυστερησω τοσο γιατι δεν θελω να παρακαλαω την Γαλλιδα αν μπορει να μου το κρατησει παραπανω αλλα και για να τελειωνω γρηγορα γιατι δεν κρατιεμαι:lol:,τωρα αν η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη για δεκαπεντε μερες τοτε μπορει να το παρατεινω τοσο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοειται,πιος νοιαζεται για το τι λενε οι αλλοι...απλα εμεις θα γελαμε με τις αντιδρασεις τους γιατι θα ειμαστε πεντε ατομα σε ενα κυκλο να χαιδευουμε γατακια και να ακουγονται λεξεις του τυπου Πλατωνας,Ερως,Εrefer,blue-point,seal-point,βιρμανακι,Andre,Magali κτλ:lol::lol::lol: και να ειναι οι υπολοιποι με μια εκφραση στα προσωπα τους του τυπου "Τι λενε αυτοι οι μουρλοι":lol::lol::lol:.Τωρα δεν θελω να το καθυστερησω τοσο γιατι δεν θελω να παρακαλαω την Γαλλιδα αν μπορει να μου το κρατησει παραπανω αλλα και για να τελειωνω γρηγορα γιατι δεν κρατιεμαι:lol:,τωρα αν η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη για δεκαπεντε μερες τοτε μπορει να το παρατεινω τοσο...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:συν τη συνοδεία από τα νιαου νιάου μέσα στις γατοφόρους:lol:

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα θοδωρή... όνειρα γλυκά σε σένα και στο ξενιτεμένο σου παιδί... που ξέρεις μπορεί κι αυτό να σε ονειρεύεται που και που...;)

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα θοδωρή... όνειρα γλυκά σε σένα και στο ξενιτεμένο σου παιδί... που ξέρεις μπορεί κι αυτό να σε ονειρεύεται που και που...;)

Καληνυχτα Γιουλη!!Κοιτα εγω τον σκεφτομαι που και που τωρα αν ο ασωτος υιος ο μοσχανθρεμενος με ονειρευεται το βρισκω λιγο απιθανο:lol::lol:

Καληνυχτα Γιουλη!!Κοιτα εγω τον σκεφτομαι που και που τωρα αν ο ασωτος υιος ο μοσχανθρεμενος με ονειρευεται το βρισκω λιγο απιθανο:lol::lol:
εννοείται βρε:P... ήθελα απλά να το κάνω λίγο μελό!:lol:

εννοείται βρε:P... ήθελα απλά να το κάνω λίγο μελό!:lol:

Δεν καταλαβες την απαντηση μου:P...εννοουσα κανοντας πλακα οτι δεν με ονειρευεται για τους λογους οτι ειναι ασωτος και μοσχαναθρεμενος και τα εχει ολα χε...να και οχι λογω νοημοσυνης:lol::lol::lol:

Δεν καταλαβες την απαντηση μου:P...εννοουσα κανοντας πλακα οτι δεν με ονειρευεται για τους λογους οτι ειναι ασωτος και μοσχαναθρεμενος και τα εχει ολα χε...να και οχι λογω νοημοσυνης:lol::lol::lol:
Ααααααα.... καίω κάρβουνο τέτοια ώρα:lol::lol::lol:

Καλημέρα!
Νομίζω η Καλυψούλα μου κουτσαίνει λιγότερο... :)

Καλημερα!! Εκανα το θαυμα της η γιατρο- στρουμφιτα μας!! :)

Καλημερα!! Εκανα το θαυμα της η γιατρο- στρουμφιτα μας!! :)

Τη ψαχούλεψε και μου είπε ότι πρόκειται για θλάση κι ότι θα περάσει γρήγορα... :)
Λοιπόν θα τα τσακίσετε σήμερα τα μαγαζιά μετά το beaute νυχιών?? :lol:

Οτι τσακισα τσακισα τις προηγουμενες μερες!! γιατι θελουμε και διακοπες να παμε..να φιλοξενησουμε και τη ξαδελφη μου ...πολλα τα εξοδα.:down:

Δεν θα συναντηθουμε κατα τις 8 για καφε? :hmm:

https://www.anemoesa.gr/gr/start.html Θα παμε Ανδρο τελικα...

Πανέμορφη κι αρχοντική!!!
Η χώρα της είναι πολύ αριστοκρατική... μου αρέσει πολύ!!! :up:
Μπράβο!!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα... ποιες ημερομηνίες?

Δεν θα συναντηθουμε κατα τις 8 για καφε? :hmm:
Θα προσπαθήσω... αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο...

Πανέμορφη κι αρχοντική!!!
Η χώρα της είναι πολύ αριστοκρατική... μου αρέσει πολύ!!! :up:
Μπράβο!!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα... ποιες ημερομηνίες?
Ευχαριστουμε στο σιτε που βλεπεις κλεισαμε δωματιο....25/8 με 31/8. :cool:

Θα προσπαθήσω... αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο...
Ωραια θα ηταν ομως να μπορουσες....:happy: Καλά εχουμε ωρες μπροστα μας μεχρι τοτε!!

Ευχαριστουμε στο σιτε που βλεπεις κλεισαμε δωματιο....25/8 με 31/8. :cool:
Πολύ όμορφο είναι και με ωραία θέα στο κόλπο του Μπατσί:up:... είναι κοσμοπολίτικο μέρος (για τα δεδομένα της Άνδρου βέβαια...) και θα σας αρέσει...
'Εχετε ξαναπάει?

Πρωτη φορα θα παμε Ανδρο!! μου αρεσαν πολυ τα δωματια που ειναι το καθενα και διαφορετικα διακοσμημενο...και ειναι αρκετα οικονομικο ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back