Birman-maniacs

Τι να τον χτενίζεις κάθε μέρα, Περσική είναι?:D Βέβαια οταν πάρω τον erefer τον πρώτο καιρό θα τον χτενίζω 3-4 φορές τη μέρα:lol::lol::lol:
Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θέλει κανονικά κάθε μέρα... για να φεύγουν οι άπειρες νεκρές τρίχες... ρώτα τη Βάσια χθες πόσα κανταίφια φάγαμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θέλει κανονικά κάθε μέρα... για να φεύγουν οι άπειρες νεκρές τρίχες... ρώτα τη Βάσια χθες πόσα κανταίφια φάγαμε:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτάτε γατόδεντρα... :)

Συνημμένα

• Babykollektion3.JPG
    Babykollektion3.JPG
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 21
Λοιπόν διάβασα τις 9 σελιδες σας και έχω να πω τα εξής:
ΜΕ ΓΕΙΑ στον Βασίλη που πήρε τόσα υπέροχα ππράγματα για τον υιο του!!Το γατόδεντρο(όπως λέει ένας φίλος μου) τα σπάει!!!

Βάσια συμπονοδοντούσα(όταν και αν το δεις)περαστικούλια, λογικό να σε πονάει τόσο αφού το ράγισες αλλά κι εσύ κόψςε πλέον το πολύσπορο!!!!!Χεχεε!!Εγώ υποφέρω(το κανω μελοδραματικό ξέρεις)ακόμα αλλά οκ απλά είναι εκνευριστικό αναπνέω και τραντάζομαι ολόκλιρι σαν να περνάει ρεύμα μέσα στο στόμα μου..

Γιούλη, είδες που σου το παμε ότι δεν είνια τίποτα το σημαντικό αυτόπου είχε η Καλυψώ???Μα αυτός ο μορφέας πως την καβαλάει έτσι!!Αντε σιδερένια!!

Θοδωρή..κι εγώ το ίδιο θέμα με τους δικούς μας είχα γίνανε όμως και καποια απρογραμμάτιστα συμβάντα και δυστυχώς έτσι αγύριστο κεςφάλι που είναι η μαμά, δεν πήγε καλά η συγκατοικηση των 2 γατιών.Ίσως επειδή είναι 2 ίσως επειδή ήταν λίγο άσχημες οι συνθήκες όταν πρωτομπήκαν..δεν ξέρω..Πάντως εγώ τώρα πάω σε δικό μου σπίτι με τα γατάκια μου και αφήνω πίσω μου το δωμάτιο των 7τμ που δεν χωρούσα με τα θεριά μου!!!Ο Πλάτωνας πάντως αφού είνια και μπλε(αδυναμία μου)θα κερδίσει τις καρδιές των δικων σου αμέσως!!!

Κοιτάτε γατόδεντρα... :)
Τρομερά:) Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα τεράστιο.. δηλαδή οχι εγώ, εγώ απλώς θα πάρω τα υλικά:rolleyes::lol::lol::lol:

Αυτή είναι η "Νεφέλη" η σκιτσο - Βιρμανούλα μου!

image001xx0.gif

Υ.Γ. ευχαριστώ Βασίλη! ;)

Τρομερά:) Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα τεράστιο.. δηλαδή οχι εγώ, εγώ απλώς θα πάρω τα υλικά:rolleyes::lol::lol::lol:
Σε είδα στις γατοκατασκευές...;)ξέρεις πολλά εσύ!

Αυτή είναι η "Νεφέλη" η σκιτσο - Βιρμανούλα μου!

image001xx0.gif

Υ.Γ. ευχαριστώ Βασίλη! ;)
Πολύ ωραία η σκιτσοβιρμανούλα σου:D

ΜΕ ΓΕΙΑ στον Βασίλη που πήρε τόσα υπέροχα ππράγματα για τον υιο του!!Το γατόδεντρο(όπως λέει ένας φίλος μου) τα σπάει!!!
Σε ευχαριστώ:)

πεσμένη η ομάδα.. και βαριέμαι απίστευτα! :(δεν εχω και δουλειά...

πεσμένη η ομάδα.. και βαριέμαι απίστευτα! :(δεν εχω και δουλειά...
Eγώ τώρα ξελάσκαρα:D

Ρίξε μια ματιά Γιούλη:) Αλλα τα pet τα δίνει στειρωμένα:down:
https://www.sinhsheirsbirmans.com/EN/available_kittens.htm

Καλώς το ξανθούλη μας! :)

3 αρσενικά βλέπω... :hmm:σε ενδιαφέρει κάτι?
Πως δε με ενδιαφέρει, δε σου είπα πως κάνω συλλογή απο Βιρμανίας?:D

Καλημερα!!!

Εβγαλα εισιτηριο!!!Πεταω για Γαλλια 27 Σεπτεμβριου ημερα Σαββατο στις 14:55 προς Παρισι μετα απο εκει φευγω 19:00 και φτανω Λυον 20:10,μετα την αλλη μερα φευγω απο Λυον 09:25 και φτανω Αθηνα 16:50...Tους ειπα για το pet in the cabin και μου ειπαν οτι θα το ζυγισουν και θα παρουν τις διαστασεις στο αεροδρομιο και το καθε κιλο κοστιζει 20 ευρω αν ξεπερναει το βαρος τα πεντε κιλα το στελνουν στις αποσκευες και δεν το αφηνουν να μπει μαζι μου στην καμπινα:( οποτε θα πω στην Magali να τον βαλει σε αυστηρη διαιτα.Τωρα αμα θελετε ερχομαι την Κυριακη στις 21 Σεπτεμβριου στο αεροδρομιο να υποδεχτουμε τον Ερω και τον Erefer...

Καλημερα!!!

Εβγαλα εισιτηριο!!!Πεταω για Γαλλια 27 Σεπτεμβριου ημερα Σαββατο στις 14:55 προς Παρισι μετα απο εκει φευγω 19:00 και φτανω Λυον 20:10,μετα την αλλη μερα φευγω απο Λυον 09:25 και φτανω Αθηνα 16:50...Tους ειπα για το pet in the cabin και μου ειπαν οτι θα το ζυγισουν και θα παρουν τις διαστασεις στο αεροδρομιο και το καθε κιλο κοστιζει 20 ευρω αν ξεπερναει το βαρος τα πεντε κιλα το στελνουν στις αποσκευες και δεν το αφηνουν να μπει μαζι μου στην καμπινα:( οποτε θα πω στην Magali να τον βαλει σε αυστηρη διαιτα.Τωρα αμα θελετε ερχομαι την Κυριακη στις 21 Σεπτεμβριου στο αεροδρομιο να υποδεχτουμε τον Ερω και τον Erefer...

Κατ'αρχάς μπράβο για τα εισιτήρια!! :up:
Πολύ χαίρομαι να είσαι κι εσύ στο αεροδρόμιο στην υποδοχή στις 21! :)
Μπορείτε να βρεθείτε από νωρίς να πιείτε καφεδάκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back