erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:55 Ο erefer έγραψε: #18.801 22-07-08 16:55 Γεια σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:55 Ο πυρροθριξ: #18.802 22-07-08 16:55 ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:57 Ο erefer έγραψε: #18.803 22-07-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο πυρροθριξ: #18.804 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #18.805 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:55 Ο πυρροθριξ: #18.802 22-07-08 16:55 ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:57 Ο erefer έγραψε: #18.803 22-07-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο πυρροθριξ: #18.804 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #18.805 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:57 Ο erefer έγραψε: #18.803 22-07-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο πυρροθριξ: #18.804 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #18.805 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο πυρροθριξ: #18.804 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #18.805 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Click για ανάπτυξη... ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #18.805 22-07-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Cat litter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #18.806 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν αποκλείεται να ήθελε να ανοίξει εκτροφείο Σιάμ, αλλα να μπέρδεψε λίγο τις γάτες Click για ανάπτυξη... ναι και αναρωτιεται...μα γιατι εχουν μακρυα γουνα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.807 22-07-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια πως λεμε αμμος για γατες στα αγγλικα?sand οχι..μηπως ειναι litter σαν τη γεννα? Click για ανάπτυξη... Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:01 Ο πυρροθριξ: #18.808 22-07-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Cat litter Click για ανάπτυξη... thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.809 22-07-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο εκτροφειο ειπαμε ειναι? παντως δεν βλαπτει να την ρωτησεις.Πες της οτι εγω απο την φωτο τον βλεπεις μπλε.Μηπως φταιει η Φωτο?οχι οτι εχω προβλημα βεβαια..γραψτο αυτο γιατι θα σε ρωτησει ως συνηθως αν λες κατι για την γατα..there is a problem?τωρα βεβαια αυτη πως να το γραψει αυτο δεν θα ξερει,θα το σκεφτει ομως... Click για ανάπτυξη... Το εκτροφειο της Magali...και την εχω ρωτησει σχετικα με το χρωμα αλλα ακομα περιμενω απαντηση ως συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #18.810 22-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Νομιζω sand...τωρα δοκιμασε και τα παραγωγα οπως crap sand,shit sand,poop sand,fart sand...δοκιμασε καποιο απο αυτα Click για ανάπτυξη... εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.811 22-07-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσενα σε πειραξε το ντεκαπαζ,να το κοιταξεις..... Αι να χαθεις,που με κοροιδευεις κιολας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και πριν το ντεκαπαζ τα ιδια ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #18.812 22-07-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: thank you Vasilis:kiss:θελω να τη ρωτησω που εχει συνηθησει το καλο μου να του παρω το ιδιο αααααααν βρω φυσικα.. Click για ανάπτυξη... Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.813 22-07-08 17:15 Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.814 22-07-08 17:18 η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #18.815 22-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε Δανάη δε ρωτάς και τι τρώνε μήπως βρούμε τη μάρκα? Λογικά ιδια άμμο και φαϊ δεν τρώνε? Αν θες ρώτα το μη στέλνω και εγώ email Click για ανάπτυξη... χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο πυρροθριξ: #18.816 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια... πολύ ζέστη έξω... Η γατοφόρος η μαλακή αναμένεται να φέρει πολλά Βιρμανάκια Ρωτήστε το τύπο άμμου... όχι απαραίτητα τη μάρκα.. δηλ. αν καθαρίζεις και τσίσα τύπου ever clean ή όχι... Click για ανάπτυξη... ρε συ τι ωραια γατοδεντρα ηταν αυτα?τα χρωματα ηταν λιγο γλυκαναλατα βεβαια,πολυ μπαρμπι,αλλα ως κατασκευες ηταν super... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Ο erefer έγραψε: #18.817 22-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... Το κούρασε και την πονάει μαλλον τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #18.818 22-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ μου πάλι κουτσαίνει πολύ... φαίνεται το πρωί ήταν ξεκούραστη και κούτσαινε λιγότερο Click για ανάπτυξη... αχου μωλε το τσαμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο erefer έγραψε: #18.819 22-07-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 939 940 941 942 943 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 941 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:26 Ο πυρροθριξ: #18.820 22-07-08 17:26 αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμαν πια το σακατεψε το κολιτσι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.