Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.821 22-07-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #18.822 22-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Click για ανάπτυξη... οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #18.823 22-07-08 17:30 Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο erefer έγραψε: #18.824 22-07-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γίνεται σπαστικό μετα απο κάποια στιγμή Να εχεις την Αραβική με το κεμπάπ απ'ολα και να ερχεται ο erefer και να στο παίρνει απ'τα χέρια ή να σε κοιτάει με βλέμμα πονόψυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο erefer έγραψε: #18.825 22-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χε χε ρωτησα πριν δω τι λες... μου ειπαν οτι σε φαγητο τρωνε τα παντα και τα μαθαινουν ετσι για να μην εχουν προβλημα αργοτερα στο καινουριο σπιτι!Τωρα τους ρωτησα αν τρωνε μονο ξηρα τροφη..και περιμενω απαντηση. Παντως θα τον μαθω να τρωει το φαγητο που δεν τρωω εγω.Κριμα δεν ειναι να το πεταω?κατι πετσες απο ψαρια,κοτοπουλο και τετοια..κανει φανταζομαι ε?(μαγειρεμενα εννοειται) Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #18.822 22-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Click για ανάπτυξη... οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #18.823 22-07-08 17:30 Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο erefer έγραψε: #18.824 22-07-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γίνεται σπαστικό μετα απο κάποια στιγμή Να εχεις την Αραβική με το κεμπάπ απ'ολα και να ερχεται ο erefer και να στο παίρνει απ'τα χέρια ή να σε κοιτάει με βλέμμα πονόψυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο erefer έγραψε: #18.825 22-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α σε ευχαριστώ Καλό είναι να τον μάθεις να μην τρωει το φαϊ σου γιατί ζητιανεύει μετά (το ξέρεις απο πρώτο χέρι αφού εχεις γάτα) Click για ανάπτυξη... οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #18.823 22-07-08 17:30 Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο erefer έγραψε: #18.824 22-07-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γίνεται σπαστικό μετα απο κάποια στιγμή Να εχεις την Αραβική με το κεμπάπ απ'ολα και να ερχεται ο erefer και να στο παίρνει απ'τα χέρια ή να σε κοιτάει με βλέμμα πονόψυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο erefer έγραψε: #18.825 22-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο erefer έγραψε: #18.824 22-07-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γίνεται σπαστικό μετα απο κάποια στιγμή Να εχεις την Αραβική με το κεμπάπ απ'ολα και να ερχεται ο erefer και να στο παίρνει απ'τα χέρια ή να σε κοιτάει με βλέμμα πονόψυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο erefer έγραψε: #18.825 22-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να την ταιζεις μονο γατισιες τροφες γιατι μετα θα ερχεται να κλαιγεται και να ανεβαινει πανω στο τραπεζι και δεν λεει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γίνεται σπαστικό μετα απο κάποια στιγμή Να εχεις την Αραβική με το κεμπάπ απ'ολα και να ερχεται ο erefer και να στο παίρνει απ'τα χέρια ή να σε κοιτάει με βλέμμα πονόψυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο erefer έγραψε: #18.825 22-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι βρε να του δινω ενω τρωω..μετα οταν τελειωσω,εχω συστημα:γυριζω πλατη για να μην δει οτι η τροφη ειναι απο το πιατο που ετρωγα εγω και μετα γυριζω και του το δινω..αλλα ο δικος μου τωρα πια δεν θελει τιποτα εκτος απο ξηρα..εκτος αν εχουμε καφαλογραβιερα που ειναι πολυ φαν.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Η Αντα έγραψε: #18.826 22-07-08 17:31 Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.827 22-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!! μην του μαθεις να τρωει απο το δικο σου φαγητο...εχει πιπερι και αλατι που δεν κανει να φανε. Click για ανάπτυξη... ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #18.828 22-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ωραίο σύστημα, αυτό είναι το καλύτερο να τρώει μονο ξηρά αλλα καλής ποιοτητας Click για ανάπτυξη... βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η Αντα έγραψε: #18.829 22-07-08 17:34 Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο erefer έγραψε: #18.830 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... Ετσι πρέπει να είναι, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.831 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου της αρεσει να τρωει πουρε και φακες, αλλα γενικα εγω δεν βαζω πολυ αλατι στα φαγητα που φτιαχνω!! Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσει ο πουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλε μου λιγο με το κτελ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #18.832 22-07-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουτε την πετσουλα απο το πθαρακι?αλατι δεν βαζω εγω.. Click για ανάπτυξη... Η πετσουλα απο το ψαρακι ειναι αυτη που ειναι τιγκα στο μπαχαρικο και αλατι...πολλες φορες εχει και λεμονι και λαδι, που δεν ξερω αν θα το φαει. Τα δικα μου ουτε να τη μυρισουν δεν θελουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.833 22-07-08 17:36 Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο erefer έγραψε: #18.834 22-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Μια απ'αυτές τις τρείς είχα στο μυαλό μου να του δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Ο πυρροθριξ: #18.835 22-07-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα δικα μου τα αφηνω και πανω στο τραπεζι και διπλα μου οταν τρωω, δεν εχω προβλημα... Ερχονται και μυριζουν το πιατο μου, τα αφηνω ξεροντας οτι δεν θα τους αρεσει, και φευγουν..μονο ετσι τρωμε με την ησυχια μας . Click για ανάπτυξη... α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Αντα έγραψε: #18.836 22-07-08 17:37 Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις πιτσες τους αρεσει πολυ να μυριζουν, αλλα μολις ανοιξεις το κουτι και βλεπουν τι εχει μεσα, μου γυρνουν τη πλατη και φευγουν να φανε απο τη κροκετα τους που ειναι φαινεται πιο γευστικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο erefer έγραψε: #18.837 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Στο ξέμπαργκο έρχεται η Γιούλη και μας αφήνει άφωνους Ο Μορφέας είναι υπόδειγμα Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η Αντα έγραψε: #18.838 22-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α εσυ εχεις γαρνιτουρα τριχοκαταιφι...οχι να μου λειπει!!!!στο τραπεζι δεν ανεβαινει ποτε.Ουτε και πουθενα αλλου φυσικα. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω τραπεζομαντηλο οταν τρωμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:39 Ο erefer έγραψε: #18.839 22-07-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 940 941 942 943 944 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 942 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Καλυψώ ζευγαρώνουν κανονικά μέσα στη κουζίνα. Κανονικά όμως... για υπολογίστε αν μείνει έγκυος σε 2 μήνες από τώρα πότε να περιμένω τη γέννα? Click για ανάπτυξη... Ετσι εξηγείται ο πόνος στη Καλυψώ Περνάει δύσκολες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 17:40 Η Αντα έγραψε: #18.840 22-07-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεβαια εμεις μονο hills,proplan,royal canin και τιποτα αλλο.Η τελευταια του αρεσει πιο πολυ απ'ολα.Εχετε δει γατα να προτιμα τα πουλερικα απο τα ψαρια?η δικη μου ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το κοτοπουλο φαινεται τους αρεσει πιο πολυ...με τη proplan δεν ξετρελάθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.