πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.581 28-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου ελειψες μικρο μου... Click για ανάπτυξη... εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.582 28-07-08 22:26 Ενεργός γάτος στο σπίτι έστω κι αν δεν ψεκάζει είναι ένα θέμα.. ο μπαρμπα Μορφέας όλο ζημιές και βλακείες μου κάνει στο σπίτι και φωνάζει στο μπαλκόνιΚαλόμαθε η γριά στα σύκα και μου θέλει όλο κοκό το πουλάκι μου... η Καλυψώ τώρα βέβαια τσίου τσίου το πουλάκι, στη κοσμάρα της! Πάντως είναι ο καημένος ένας καλοκάγαθος γίγαντας... Καληνύχτα Βιρμανοπαρεάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.583 29-07-08 09:54 Καλημέρα.... 'Ολοι έξω... πάλι μοναχή μου είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:08 Η katerina10: #19.584 29-07-08 11:08 Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.585 29-07-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου ελειψες μικρο μου... Click για ανάπτυξη... εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.582 28-07-08 22:26 Ενεργός γάτος στο σπίτι έστω κι αν δεν ψεκάζει είναι ένα θέμα.. ο μπαρμπα Μορφέας όλο ζημιές και βλακείες μου κάνει στο σπίτι και φωνάζει στο μπαλκόνιΚαλόμαθε η γριά στα σύκα και μου θέλει όλο κοκό το πουλάκι μου... η Καλυψώ τώρα βέβαια τσίου τσίου το πουλάκι, στη κοσμάρα της! Πάντως είναι ο καημένος ένας καλοκάγαθος γίγαντας... Καληνύχτα Βιρμανοπαρεάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.583 29-07-08 09:54 Καλημέρα.... 'Ολοι έξω... πάλι μοναχή μου είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:08 Η katerina10: #19.584 29-07-08 11:08 Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.585 29-07-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενεργός γάτος στο σπίτι έστω κι αν δεν ψεκάζει είναι ένα θέμα.. ο μπαρμπα Μορφέας όλο ζημιές και βλακείες μου κάνει στο σπίτι και φωνάζει στο μπαλκόνιΚαλόμαθε η γριά στα σύκα και μου θέλει όλο κοκό το πουλάκι μου... η Καλυψώ τώρα βέβαια τσίου τσίου το πουλάκι, στη κοσμάρα της! Πάντως είναι ο καημένος ένας καλοκάγαθος γίγαντας... Καληνύχτα Βιρμανοπαρεάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.583 29-07-08 09:54 Καλημέρα.... 'Ολοι έξω... πάλι μοναχή μου είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:08 Η katerina10: #19.584 29-07-08 11:08 Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.585 29-07-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα.... 'Ολοι έξω... πάλι μοναχή μου είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:08 Η katerina10: #19.584 29-07-08 11:08 Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.585 29-07-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.585 29-07-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:15 Η katerina10: #19.586 29-07-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα δεν είσαι χαλαρή? Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.587 29-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!! Click για ανάπτυξη... Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #19.588 29-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος. Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα. Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.589 29-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!Είναι ένα άγχος!!! Click για ανάπτυξη... 'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #19.590 29-07-08 11:34 Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η katerina10: #19.591 29-07-08 11:35 Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.592 29-07-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλημέρα Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #19.593 29-07-08 11:41 Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.594 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη δεν συμφωνείς ε??? Click για ανάπτυξη... Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο erefer έγραψε: #19.595 29-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη... Περιμένουμε τις νέες φωτό... Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία? Click για ανάπτυξη... Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.596 29-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.597 29-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.598 29-07-08 11:47 Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/ φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:47 Ο erefer έγραψε: #19.599 29-07-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 978 979 980 981 982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.600 29-07-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.