Birman-maniacs

Ενεργός γάτος στο σπίτι έστω κι αν δεν ψεκάζει είναι ένα θέμα.. ο μπαρμπα Μορφέας όλο ζημιές και βλακείες μου κάνει στο σπίτι και φωνάζει στο μπαλκόνι:lol:Καλόμαθε η γριά στα σύκα και μου θέλει όλο κοκό το πουλάκι μου... η Καλυψώ τώρα βέβαια τσίου τσίου το πουλάκι, στη κοσμάρα της!:lol:
Πάντως είναι ο καημένος ένας καλοκάγαθος γίγαντας...

Καληνύχτα Βιρμανοπαρεάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα:).... 'Ολοι έξω... πάλι μοναχή μου είμαι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω:)

Καλημέρα Γιούλη..Είμαι εγώ εδώ αλλά ξέρεις μπαινοβγαίνω:)
Σήμερα δεν είσαι χαλαρή?

Σήμερα δεν είσαι χαλαρή?
Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!!

Ναι είμαι κάπως αλλά έχω και κάτι ψιλοδουλίτσες..Γιούλη και η γιατρός τον Μάπα βρήκε να έχει ορμές και την ΉΛια παντελώς αδιάφορη ακόμα!!
Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος.
Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα.
Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους?

Ωραία... αφού η Ήλια είναι αδιάφορη, ο Μάπας δεν είναι επικίνδυνος.
Μπορείς να τη στειρώσεις στους 6 μήνες αφού στο είπε και η Βάσια και μετά με άνεση στειρώνεις και το Μάπα που πρέπει για το καλό του να στειρωθεί αργότερα.
Ρώτησες και το δικό σου γιατρό πότε σου προτείνει τη στείρωσή τους?
Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!:/:Είναι ένα άγχος!!!

Κοίτα αγώ ξέρω ότι ο αρσενικός πρέπει να στειρωθεί πρώτα(από τα βιβλία) η δικιά μου θέλει να στερώσει την Ήλια στους 7 μήνες!Ποια είναι η λογική?Αν μείνει έγκυος (που μου είπε να τα αφήσω να ζευγαρώσουν αλλιώςς θα είναι πολύ χάλια η κατάσταση αμα τα χωρίσω)έχει τη δυνατότητα να στειρώσει την Ήλια μέσα σε 30 μέρες και να κάνει και κάτι σαν έκτρωση!Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό και θα ήθελα να μου πει η Βασια!Αν τύχει όντως κάτι τέτοιο θα την στειρώσουμε πιο νωρίς αν όχι θα στειρώσω μάλλον πρώτο τον μάπα μια που από 4 μηνών αι 15 ημερών έχει ήδη ορέξεις!:/:Είναι ένα άγχος!!!
'Εχω άποψη γι'αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός... ας σου πει η Βασια καλύτερα τη γνώμη της...

Καλημέρα:)
Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη:D Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή:up: Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες:D:lol:

Γιούλη δεν συμφωνείς ε???

Καλημέρα:)
Περάσαμε τέλεια τις προηγούμενες μέρες και εχθές το βράδυ με το που ήρθαμε μας περίμενε και αλλη μια έκπληξη:D Η θεία της Κατερίνας μας έδωσε εισιτήρια για Σαντορίνη, κανόνισε και την άδεια της Κατερίνας οποτε ξαναφεύγουμε την Παρασκευή:up: Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέ μου έστειλε εχθές mail που έλεγε οτι σήμερα το απόγευμα θα μου στείλει καινούργιες φωτογραφίες:D:lol:
Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη...
Περιμένουμε τις νέες φωτό...
Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία?

Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ...:confused:

Γιούλη δεν συμφωνείς ε???
Έχω ενστάσεις απλά... αλλά δεν μου αρέσει σε Ιατρικά θέματα να δίνω συμβουλές ειδικά αν δεν γνωρίζω λεπτομερώς την αιτία...εκτός αν είναι κάτι πολύ απλό...

Πολύ ωραία νέα! Τέλεια θα είναι στη Σαντορίνη...
Περιμένουμε τις νέες φωτό...
Βασίλη που είχατε πάει? Στη Κυπαρισσία?
Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα?:lol:

Καλημέρα!! παλι εχω δουλιτσα ...:confused:
Καλημέρα 'Αντα... σε είδα που μπήκες κάποια στιγμή... και κατάλαβα ότι πάλι είσαι πηγμένη...

Ναί Κυπαρισσία, περάσαμε απίστευτα αλλά έφυγαν οι μέρες πολύ γρήγορα.. Του Αντρέ του είχα πεί οι καινούργιες φωτό να είναι in daylight, να το θυμάται άραγε.. ή μάλλον να κατάλαβε τι εννοούσα?:lol:
Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! :lol::lol:

Κατερίνα κάτι σου έγραψα εδώ... https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-κάνω.222740/
φυσικά αστειευόμουν... και εμένα το σύντροφό μου τον λέω μπαμπά των γατιών μας! :lol:

Μπορεί να κατάλαβε... να τον έβγαλε έξω στον ήλιο... ο ήλιος να ήταν κόντρα στον Andre και ο erefer να βγήκε Birman black point! :lol::lol:
:lol::lol::lol:
Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Μπορεί να κατάλαβε οτι θέλω να του βάλει αντιηλιακό:lol::lol::lol:
Τώρα που το σκέφτομαι θα το καταλάβει μωρέ... δεν του είπες sunlight... daylight του είπες :hmm::lol:Α ρε Αντρέ...τι σου σέρνουμε! :lol:

Στο Πήλιο Βασίλη, είδα κάτι βαζάκια με καρύδια και μέλι αλλά μου φάνηκαν του 1821 και δεν τα πήρα... :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back