Birman-maniacs

Βασιλη δεν εχουμε μπει δυναμικα ακομα, ψιλοπραγματα παμε και το σπίτι ειναι σε μια κατασταση χαους....:down:εχουμε ακομα δουλεια...:/:
Σε κανά μηνα θα σε καταλάβω καλύτερα γιατί θα εχω και εγώ τετοια τρεχάματα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χάζευα το άλμπουμ σου Κατερίνα... τι ωραίες φωτό!!!
Σα βασιλιάδες τα'χεις τα μωρά σου!! Μπράβο! Και βέβαια μπράβο που είναι και 2 κι έχουν παρείτσα! :up:
Αυτή είναι απ΄τις πιο ωραίες φωτό!

Σαν χαζούλα είναι εδώ η Ήλια μου!!!!Χεχε!!:lol::lol:Κούκλα όμως ε??Καλέ ναι όλοι λένε ότι το δωμάτιο μου αν και μικρό είναι ο μικρός παράδεισος για γατάκια!!!:lol::lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλη δεν εχουμε μπει δυναμικα ακομα, ψιλοπραγματα παμε και το σπίτι ειναι σε μια κατασταση χαους....:down:εχουμε ακομα δουλεια...:/:
Βάσια πότε λέτε ότι θα είστε μέσα?:hmm:Εμείς ακόμα προσπαθούμε να βρούμε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές αλλά πάμε με το πάαααααααασο μας!!!:lol::lol:

Σε κανά μηνα θα σε καταλάβω καλύτερα γιατί θα εχω και εγώ τετοια τρεχάματα:D
Που θα πας εσύ καλέ???:hmm:

Είχα διαβάσει ότι οι αρσενικοί είναι καλό να στειρώνονται 5-6 μηνών και οι θηλυκιές 6-7!!!Τέσπα, το θέμα είναι ότι είναι Αύγουστος και όλοι θα είναι κλειστοί για στείρωση οπότε αναγκαστικά πρέπει να τα αφήσω ελεεύθερα να κάνουν ότι θέλουν..Η Ήλια δεν έχει ακόμα ορέξεις αρα την γλιτώνω..Αλλά αν αποκτήσει εγώ τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω???Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι τώρα που δεν έχουν ορμές κλαινε σπαρακτικά όταν τα χωρίζω.Τι θα κάνουν αν έχουν και ορμές!!!????:(Τι με συμβουλεύεις εσυ Βάσια γενικά???
Ακόμα τεσσάρων μωρέ είναι... μικρούλα...έχεις καιρό... κλαίνε γιατί θέλουν το ένα τη συντροφιά του άλλου... λογικό είναι αυτό... ;)

Κατερινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να την στειρωσεις μετα τον 15 Αυγουστο!ο αρσενικος πρεπει λιγο να αργει λογω του ουροποιητικου,η θηλυκια δεν εχει τοσο θέμα!

Ακόμα τεσσάρων μωρέ είναι... μικρούλα...έχεις καιρό... κλαίνε γιατί θέλουν το ένα τη συντροφιά του άλλου... λογικό είναι αυτό... ;)
ΚΑλέ σε 13 μέρες θα γίνουμε 5 μηνών αρχίσουμε να μεγαλώνουμε!!!:DΚι εγώ τα βλέπω που είναι λίγο πιο ανεξάρτητα από ότι ήταν!!!Αλλά ο Μάπας παραβγήκε ξεπεταγμένος!!:redface::lol:

κοιτα 4 μηνων αν ειναι εχεις ακομα 1-2 μηνες!;)ελπιζω να μην εισαι ατυχη και ξυπνησει η θηλυκια σου!εδω η δικια μου ειναι 1 χρονου περιπου και ακομα.....αγρο αγοραζει

Κατερινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να την στειρωσεις μετα τον 15 Αυγουστο!ο αρσενικος πρεπει λιγο να αργει λογω του ουροποιητικου,η θηλυκια δεν εχει τοσο θέμα!

Καλέ το Σεπτέμβρη θα τα στειρώσω..Η γιατρός μου είπε σε τυχών εγκυμοσύνη ότι θα γίνει ταυτόχρονα και στείρωση και έκτρωση!!!Αυτό πόσο κακό είναι για την υγεία της Ήλιας????ΚΑι πόσο μπορεί να είναι επικύνδινο??

κοιτα 4 μηνων αν ειναι εχεις ακομα 1-2 μηνες!;)ελπιζω να μην εισαι ατυχη και ξυπνησει η θηλυκια σου!εδω η δικια μου ειναι 1 χρονου περιπου και ακομα.....αγρο αγοραζει
Η δικιά μου έχει και ένα ΜΑΠΑ να την κυνηγάει!!!Όνομα και πράγμα και έχει και ορμές ο μικρός!!!:hmm:

ΚΑλέ σε 13 μέρες θα γίνουμε 5 μηνών αρχίσουμε να μεγαλώνουμε!!!:DΚι εγώ τα βλέπω που είναι λίγο πιο ανεξάρτητα από ότι ήταν!!!Αλλά ο Μάπας παραβγήκε ξεπεταγμένος!!:redface::lol:
Πάντως είχα ρωτήσει το γιατρό μου αν ο Μορφέας που καβαλούσε τη Καλυψώ στους 5.5 μήνες μπορεί να τη ζευγαρώσει... και μου είπε ότι το πιο πιθανόν να είναι ακόμα τζούφιος όπως και ήταν... θέλω να πω μπορεί να έχει ορμές αλλά να μην είναι παραγωγικές... ;)

το ρευμα μπηκε σημερα, οποτε ειμαστε ετοιμη!το κακο ειναι οτι ο ΟΤΕ θα αργησει πολυ, δηλαδη internet γιοκ!σνιφ.....:(

Καλέ το Σεπτέμβρη θα τα στειρώσω..Η γιατρός μου είπε σε τυχών εγκυμοσύνη ότι θα γίνει ταυτόχρονα και στείρωση και έκτρωση!!!Αυτό πόσο κακό είναι για την υγεία της Ήλιας????ΚΑι πόσο μπορεί να είναι επικύνδινο??

οχι δεν ειναι κακο για τη γατα, απλα ειναι δυσαρεστο για τα μωρα...:(

το ρευμα μπηκε σημερα, οποτε ειμαστε ετοιμη!το κακο ειναι οτι ο ΟΤΕ θα αργησει πολυ, δηλαδη internet γιοκ!σνιφ.....:(
Το ρεύμα είναι πολύ πιο βασικό!! Αντε μπράβο!

Πάντως είχα ρωτήσει το γιατρό μου αν ο Μορφέας που καβαλούσε τη Καλυψώ στους 5.5 μήνες μπορεί να τη ζευγαρώσει... και μου είπε ότι το πιο πιθανόν να είναι ακόμα τζούφιος όπως και ήταν... θέλω να πω μπορεί να έχει ορμές αλλά να μην είναι παραγωγικές... ;)

ναι αλλα μιλαμε για γατια που αργουν να αναπτυχθουν συμπεθερακι...τα γατακια που ειναι ακαθοριστης φυλης δεν ξερεις ποτε θα ξυπνησουν;)

Αχ μακάρι!!:)Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι το καλύτερο!!!!:DΕυχαριστώ πολύ παιδια που με καθησυχάζετε!!!!:D

οχι δεν ειναι κακο για τη γατα, απλα ειναι δυσαρεστο για τα μωρα...:(
ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί...

ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί...

ε ναι κι εγω πιστευω θα ειναι πολυ ατυχη!αλλα απο τη φιλοζωικη που ειχαμε γατες και σκυλια τα βλέπαμε εγκυα απο πολυ μικρα, λυσσανε αυτα του δρομου, του σπιτιου ειναι περιεργα...:down:βλεπε Αθηνα...:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back