ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.961 30-07-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δυστυχώς είμαι από αυτούς!!!Είναι ένα πρόβλημα μου το να κατανέμω σωστα τον χρόνο μου και να είμαι στην ώρα μου κάπου!!!ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αργώ ΠΑΝΤΟΥ οκ όχι στους γιατρους..Μόνο κανά 5λεπτο!!Δεν ξέρω είναι κάτι σαν εθισμός! Click για ανάπτυξη... Αν ποτέ δώσουμε rdv, και συμφωνήσουμε π.χ. για τις 6, θα έρθω στις 7 για να'μαι μέσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.962 30-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η katerina10: #19.963 30-07-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το δυνατό σου σημείο είναι ότι είσαι ειλικρινής κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους! εμένα το αδύνατο μου σημείο είναι η αναβλητικότητά μου... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Α!Τους φίλους τους στήνω κανα 15λεπτο με 30 λεπτα αλλά αν έχουν παρέα μπορεί και να πάω μετά από 2ωρο!Τον ΦΙΛΟ μου(μπαμπά των παιδιών μου)τον έχω στήσει ηλιθιοδώς έως 2,5 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #19.964 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.965 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δυστυχώς είμαι από αυτούς!!!Είναι ένα πρόβλημα μου το να κατανέμω σωστα τον χρόνο μου και να είμαι στην ώρα μου κάπου!!!ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αργώ ΠΑΝΤΟΥ οκ όχι στους γιατρους..Μόνο κανά 5λεπτο!!Δεν ξέρω είναι κάτι σαν εθισμός! Click για ανάπτυξη... Αν ποτέ δώσουμε rdv, και συμφωνήσουμε π.χ. για τις 6, θα έρθω στις 7 για να'μαι μέσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.962 30-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η katerina10: #19.963 30-07-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το δυνατό σου σημείο είναι ότι είσαι ειλικρινής κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους! εμένα το αδύνατο μου σημείο είναι η αναβλητικότητά μου... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Α!Τους φίλους τους στήνω κανα 15λεπτο με 30 λεπτα αλλά αν έχουν παρέα μπορεί και να πάω μετά από 2ωρο!Τον ΦΙΛΟ μου(μπαμπά των παιδιών μου)τον έχω στήσει ηλιθιοδώς έως 2,5 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #19.964 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.965 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η katerina10: #19.963 30-07-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το δυνατό σου σημείο είναι ότι είσαι ειλικρινής κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους! εμένα το αδύνατο μου σημείο είναι η αναβλητικότητά μου... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Α!Τους φίλους τους στήνω κανα 15λεπτο με 30 λεπτα αλλά αν έχουν παρέα μπορεί και να πάω μετά από 2ωρο!Τον ΦΙΛΟ μου(μπαμπά των παιδιών μου)τον έχω στήσει ηλιθιοδώς έως 2,5 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #19.964 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.965 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το δυνατό σου σημείο είναι ότι είσαι ειλικρινής κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους! εμένα το αδύνατο μου σημείο είναι η αναβλητικότητά μου... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Α!Τους φίλους τους στήνω κανα 15λεπτο με 30 λεπτα αλλά αν έχουν παρέα μπορεί και να πάω μετά από 2ωρο!Τον ΦΙΛΟ μου(μπαμπά των παιδιών μου)τον έχω στήσει ηλιθιοδώς έως 2,5 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #19.964 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.965 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α καλά... το'χω γράψει μέσα στο βιβλιάριό τους μαζί με τις ημ/νίες που τους το δίνω για να το θυμάμαι... γιατί κι εγώ θα το ξεχνούσα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.965 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα αυτό που μου τη δίνει έτσι κάπως(χμμμ αρκετά θα έλεγα) είναι να μου ακυρώσουν κάτι τελευταία στιγμή..ΝΑ με κρεμάσουν..Άρα ίσως η αναβλητικότητα δεν μου πάει!!Πάντα τα προγραμματίζω όλα καμια βδομάδα πριν.Είμαι σπασικλάκι με τα προγράμματα!Freak!Θα κάναμε φοβερο δίδυμο Γιούλη μου!!Ίσως όμως να μπορούσες να με μάθεις να είμαι συνεπής! Click για ανάπτυξη... αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η katerina10: #19.966 30-07-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους το εχω δωσει..αλλά καθε τρεις μηνες που να θυμαμαι πως λεγεται?? Click για ανάπτυξη... Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.967 30-07-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εκει το σημειωνω, απλα δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου..και θελω να παω το απογευμα στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!!! Click για ανάπτυξη... Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #19.968 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναβάλω προσωπικά μου ζητήματα μόνο.. όχι όσα έπηρεάζουν τους άλλους... για να σου δώσω να καταλάβεις... αφήνω ένα λογαριασμό απλήρωτο όχι γιατί δεν έχω χρήματα αλλά γιατί απλά αναβάλω τη πληρωμή του και λήγει... και το αυτοκίνητό μου που θέλει service έχω αφήσει και το rdv μου με τον οδοντίατρο και άλλα πολλά! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.969 30-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα να με ρωτάς εμένα θυμάμαι όλα τα ονόματα γιατί είναι περίεργαΑλλιώς δεν θα θυμώμουν τίποτα.Επίσης αναλογίες και οτιδήποτε σε αριθμό!!Αλλά μην μου πεις να θυμάμαι ονόματα ή τι έχω κάνει μια μέρα..Η μνήμη μου είνια πολύ χαζή χρειάζομαι επειγόντως φορμάτ! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:22 Η katerina10: #19.970 30-07-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ είμαι πολύ ξεχασιάρα... στη δουλειά μου αν δεν σημειώνω, ξεχνώ... θα με είχαν απολύσει σίγουρα Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.971 30-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου έχεις σκεφτεί γιατί το κάνεις αυτό???Εγώ ξέρω γιατί τους στήνω τους άλλους..Γιατί δεν ξέρω να κατανέμω σωστά το χρόνο μου και γιατί δεν μου αρέσει να στήνουν εμένα!Εγωιστικό ε??? Click για ανάπτυξη... Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.972 30-07-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι καλέ και εγώ..Μια μέρα ήρθε το αφεντικό και μου λέει "κατερίνα τι έχουμε κάνει σε αυτόν τον υπολογιστή??"Μόλις τον είχα φτιάξει και δεν θυμώμουν τι είχα κάνειΜιλάμε για πολύ χαζή μνήμη αν με ρωτούσε όμως μια βδομάδα αργότερα θα μπορούσα να του πω πολλές λεπτομέρειες!!!Είμια πολύ περίεργη όλοι μου το λένε!Αλλά μου αρέσει έτσι αυτή η χαζούλα διαφορετικότητα μου! Click για ανάπτυξη... Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:27 Η katerina10: #19.973 30-07-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τους στήνεις γιατί δεν θέλεις να σε στήνουν εσένα? Αυτό θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου... Είμαι ανοργάνωτη στη προσωπική μου ζωή ίσως γιατί η δουλειά μου απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ οργάνωση και τάξη κι αυτό με κουράζει... αλλά ίσως όχι... πάντα ήμουν ανοργάνωτη... Ευτυχώς ο σύντορφός μου λειτουργεί και σαν προσωπικός μου γραμματέας και μου συμαζεύει τις εκκρεμότητες... εκείνος είναι η προσωποποίηση της τάξης και της οργάνωσης... Click για ανάπτυξη... Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η katerina10: #19.974 30-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις και αυτοεκτίμηση κι αυτό είναι καλό! Click για ανάπτυξη... Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η Αντα έγραψε: #19.975 30-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι?... σε ποιο? Μήπως μου'παιρνες τη πράσινη μικρή συσκευασία της benessere της Pure Feline... Click για ανάπτυξη... Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.976 30-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι όταν ήμουν μικρή όλο πήγαινα νωρίτερα στα ραντεβου και τσαντιζόμουν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ήμουν μικρή μόνη μου και φοβόμουν.Δεν θέλω να με στήνουν γιατί κάθε φορά που με στήνουν όλο και κάτι θα συμβει και τρομάζω μετά..Είμαι φοβιτσιάρα!ΠΟΛΥ!Με όλα σχεδόν.Όχι γιατι απλα δεν μου αρέσει να με στήνουν!!! Ο άνδρας σου είναι αιγόκερως ή παρθένος???? Click για ανάπτυξη... Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.977 30-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάλεψα πολύ για αυτό στο παρελθόν..!!!Την απέκτησα μόνη μου με τη βοήθεια του "άνδρα" μου νομίζω!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στους 2!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.978 30-07-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο pet stop θα παω...δεν θα ανεβω με το ηλεκτρικο. Παντως θα το εχω υποψη μου, οκ? Click για ανάπτυξη... Οκ! Σε ευχαριστώ... νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν πολυκυκλοφορεί... και τα μικρά μου την καταβρόχθηζαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:33 Η katerina10: #19.979 30-07-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 997 998 999 1000 1001 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 999 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν σε στεναχωρεί όμως που εσύ τους στήνεις αφού εσένα σε πλήγωνε τόσο? Είναι άδικο για εκείνους... Είναι ζυγός... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.980 30-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάρα πολύ!!!!!!Σχεδόν παθαίνω στομαχόπονο κάθε φορά λόγω άγχους επειδή έχω αργήσει!!Αλλά δεν μου φεύγει αυτό το κακό συνήθειο!!Δεν είναι ένας ο λόγος είναι και η κατανομή του χρόνου μου!!Ποτε΄δεν μπορεσαν να σταθω ανάμεσα στα όρια του χρόνου που είχα θέσει πάντα έβγαινα εκτός! Ζυγός??ΧμμμμμΜήπως έχει ωροσκώπο κάτι από τα δύο που σου είπα???? Click για ανάπτυξη... A... δεν εχω εμβαθύνει τόσο στο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.