Birman-maniacs

Παιδιά, εύχομαι να σας πάνε καλά με τον Βιρμανάκο! Άντα, προσπάθησέ το, δώσε χρόνο στα γατούλια να "τα βρουν" και θα δεις τι καλά που θα είναι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, εύχομαι να σας πάνε καλά με τον Βιρμανάκο! Άντα, προσπάθησέ το, δώσε χρόνο στα γατούλια να "τα βρουν" και θα δεις τι καλά που θα είναι:)
Aνυπομονώ να τον δω...έχει τοσο γλυκιά φατσούλα. Πάντως σίγουρα θα του δώσω χρόνο, και μόνο αν δω οτι βγάζουν τα μάτια τους - αίματα και δαγκώματα - θα τον απορρίψω. :down: Αχχ και ο φίλος μου ανυπομονεί, θέλει κ αυτός κάποιον να χώνεται στην αγκαλιά του , γιατι μολις μπω στο σπίτι, η δικιά μου τον φτύνει!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ok θα σε ενημερώσω, θα κάνω και φωτογραφίες....πάντως μόνο βιρμανίας θέλεις?

:up: οκ!!! περιμένω φωτό του μωρού!! χμμ ψάχνω κάτι μεταξύ Βιρμανίας και Σιαμ... :hmm:

Θα τα καταφέρουν. Θα τον κλείσεις αρχικά σε ένα δωμάτιο μόνο του να εξοικιωθεί. Μετά από αρκετή ώρα φέρε του τη δικιά σου, σιγά σιγά. Άσε τα να μυριστούν. Το πιο πιθανό να μυριστούν από πίσω για αναγνώριση του φύλου τους. Πολύ πιθανό να μην έχουν πρόβλημα. Το ότι είναι στειρωμένα είναι επίσης καλό γιατί συνήθως τα στειρωμένα είναι και πιο ήρεμα. Αν πάλι δεν τα καταφέρουν, βλέπω κι άλλους υποψήφιους!
Καλή επιτυχία... Να μας ενημερώσεις αν θες... στο φόρουμ των Birmaniacs..!

Σίγουρα θα σας ενημερώσω..:D δυο μέρες υπομονή και θα σας έχω νέα!!:P

Για δείτε αυτό το link οι ενδιαφερόμενοι...
Μιλά για τη γνωριμία με 2 γάτες (κάντε copy - paste)

https://www.whiskas.gr/whiskas/el-gr...-633B-4219-8581-22A20525D897}&HideHeader=true

Καλημέρα!! μίλησα με την κυρία και θα μου φέρει τον γατούλη - ALFREDO - την παρασκευή το απόγευμα, με όλα τα μπογαλάκια του...Εκτός απο το βιβλιαράκι υγείας , που ζήτησα να μου φέρει, τι άλλο να ζητήσω, προσέξω?:hmm:

Εαν έχει έλθει σε επαφή και με άλλες γάτες, χρειάζεται κανονικά πιστοποιητικό ότι δεν έχει aids. Επίσης πρέπει να έχει πάρει το χάπι για τα σκουλήκια. Και η δική σου!

Δες κι αυτό το link... κι ό,τι άλλο θές, εδώ είμαστε!
https://www.himaira.gr/Cats_club_stories_3.php

Καλή επιτυχία!

Επίσης, ζήτα πληροφορίες για το χαρακτήρα, τις συνήθειες και τα χούγια του γάτου. Δεν είναι σημαντικό να τον κάνεις να αισθανθεί άνετα και να προσέξεις μήπως γίνει κάτι που θα του τη "σπάσει";

Βρε Νίκο (drf ) και εδώ σε πετυχαίνω !:D

Και στο θέμα μας. Ο Aragorn έχει μπαμπά Βιρμανίας και μαμά Σιάμ το αποτέλεσμα ήταν πιο κοντά στο Σιάμ πάντως :D

aragorn_tzaki_1.jpg

Ωραίος ο Άραγκορν! Βασιλιάς στο τζάκι:P

Επίσης, δες και τα εξωπαράσιτα (ψύλους)... αν και συνήθως Χειμώνα δεν παρουσιάζονται...

Πράγματι Βασσιλιάς ο Άραγκορν! Και τέλειο όνομα!! Αλλωστε στη μυθολογία του Τόλκιν ο Άραγκορν βασιλιάς ήταν... Να σου ζήσει!

Βρε Νίκο (drf ) και εδώ σε πετυχαίνω !:D

Και στο θέμα μας. Ο Aragorn έχει μπαμπά Βιρμανίας και μαμά Σιάμ το αποτέλεσμα ήταν πιο κοντά στο Σιάμ πάντως :D

:up: γειά σου Αλξ!!! είναι γνωστό ότι έχω τρέλα με τις γάτες!! Αψογος ο γατής! (στο γραφείο μου έχω δύο φωτογραφίες σου από τις γάτες σου χεχε . σε αυτή εδώ που τον έχω μικρό δεν είχε τόσο μαύρο στο μουσούδι του !!! :D :rolleyes: )

που θα βρούμε ένα τέτοιο γατί; :hmm:

Νίκο στην πορεία έγινε πιο σκούρο. Εμας μας το δώσαν γνωστοί που είχαν ένα Βιρμανίας και ένα Σιαμ, κάναν μία γέννα και μετά τα στειρώσαν.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια για τον Aragorn . Είναι γεγονός ότι ειναι γατί από τζάκι (και κυριολεκτικά όπως φαίνεται από τη φωτό :D )

Νίκο στην πορεία έγινε πιο σκούρο. Εμας μας το δώσαν γνωστοί που είχαν ένα Βιρμανίας και ένα Σιαμ, κάναν μία γέννα και μετά τα στειρώσαν.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια για τον Aragorn . Είναι γεγονός ότι ειναι γατί από τζάκι (και κυριολεκτικά όπως φαίνεται από τη φωτό :D )

νομίζω ότι διασταύρωση αυτή πρέπει να έχει βγάλει υπέροχο χαρακτήρα <-> εμφάνιση γατόνι ! :up:

:up: γειά σου Αλξ!!! είναι γνωστό ότι έχω τρέλα με τις γάτες!! Αψογος ο γατής! (στο γραφείο μου έχω δύο φωτογραφίες σου από τις γάτες σου χεχε . σε αυτή εδώ που τον έχω μικρό δεν είχε τόσο μαύρο στο μουσούδι του !!! :D :rolleyes: )

που θα βρούμε ένα τέτοιο γατί; :hmm:
Άν με το καλό η Άντα ζευγαρώσει τη Βιρμανούλα της με το Βιρμανούλη...? Θα'χουμε μωρά! Έ Άντα??
drf ένας φίλος μου έχει γέννα siam. Τα πουλά 200ευρώ... σε ενδιαφέρει?

Συμφωνω:up:

Soorry!! είναι στειρωμένα και τα δυο:/: Πάντως πήρα χαπάκι για παράσιτα και για τουσ δυο...και το σάββατο λέω να τον πάω στον κτηνίατρο για ενα check-up!! :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back