Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Aνυπομονώ να τον δω...έχει τοσο γλυκιά φατσούλα. Πάντως σίγουρα θα του δώσω χρόνο, και μόνο αν δω οτι βγάζουν τα μάτια τους - αίματα και δαγκώματα - θα τον απορρίψω.Παιδιά, εύχομαι να σας πάνε καλά με τον Βιρμανάκο! Άντα, προσπάθησέ το, δώσε χρόνο στα γατούλια να "τα βρουν" και θα δεις τι καλά που θα είναι![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
ok θα σε ενημερώσω, θα κάνω και φωτογραφίες....πάντως μόνο βιρμανίας θέλεις?
οκ!!! περιμένω φωτό του μωρού!! χμμ ψάχνω κάτι μεταξύ Βιρμανίας και Σιαμ... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλή επιτυχία... Να μας ενημερώσεις αν θες... στο φόρουμ των Birmaniacs..!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
δυο μέρες υπομονή και θα σας έχω νέα!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μιλά για τη γνωριμία με 2 γάτες (κάντε copy - paste)
https://www.whiskas.gr/whiskas/el-gr...-633B-4219-8581-22A20525D897}&HideHeader=true
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.my-pet.gr/content/view/14/44/lang,el/
https://www.interpet.gr/themata/ratses/cats/virmanias.htm
https://www.cypruspet.com/content/view/37/112/
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δες κι αυτό το link... κι ό,τι άλλο θές, εδώ είμαστε!
https://www.himaira.gr/Cats_club_stories_3.php
Καλή επιτυχία!
Fotini
Διάσημο μέλος
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και στο θέμα μας. Ο Aragorn έχει μπαμπά Βιρμανίας και μαμά Σιάμ το αποτέλεσμα ήταν πιο κοντά στο Σιάμ πάντως

Fotini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Βρε Νίκο (drf ) και εδώ σε πετυχαίνω !
Και στο θέμα μας. Ο Aragorn έχει μπαμπά Βιρμανίας και μαμά Σιάμ το αποτέλεσμα ήταν πιο κοντά στο Σιάμ πάντως![]()
γειά σου Αλξ!!! είναι γνωστό ότι έχω τρέλα με τις γάτες!! Αψογος ο γατής! (στο γραφείο μου έχω δύο φωτογραφίες σου από τις γάτες σου χεχε . σε αυτή εδώ που τον έχω μικρό δεν είχε τόσο μαύρο στο μουσούδι του !!!
)που θα βρούμε ένα τέτοιο γατί;

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια για τον Aragorn . Είναι γεγονός ότι ειναι γατί από τζάκι (και κυριολεκτικά όπως φαίνεται από τη φωτό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Νίκο στην πορεία έγινε πιο σκούρο. Εμας μας το δώσαν γνωστοί που είχαν ένα Βιρμανίας και ένα Σιαμ, κάναν μία γέννα και μετά τα στειρώσαν.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια για τον Aragorn . Είναι γεγονός ότι ειναι γατί από τζάκι (και κυριολεκτικά όπως φαίνεται από τη φωτό)
νομίζω ότι διασταύρωση αυτή πρέπει να έχει βγάλει υπέροχο χαρακτήρα <-> εμφάνιση γατόνι !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άν με το καλό η Άντα ζευγαρώσει τη Βιρμανούλα της με το Βιρμανούλη...? Θα'χουμε μωρά! Έ Άντα??γειά σου Αλξ!!! είναι γνωστό ότι έχω τρέλα με τις γάτες!! Αψογος ο γατής! (στο γραφείο μου έχω δύο φωτογραφίες σου από τις γάτες σου χεχε . σε αυτή εδώ που τον έχω μικρό δεν είχε τόσο μαύρο στο μουσούδι του !!!
![]()
)
που θα βρούμε ένα τέτοιο γατί;![]()
drf ένας φίλος μου έχει γέννα siam. Τα πουλά 200ευρώ... σε ενδιαφέρει?
zorica
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως πήρα χαπάκι για παράσιτα και για τουσ δυο...και το σάββατο λέω να τον πάω στον κτηνίατρο για ενα check-up!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool