Birman-maniacs

Απλα επειδη εδω μεσα ειναι πιο πολυ για τα βιρμανακια το θεμα. Αλλιως τι προβλημα να εχω? Στο avadar ειναι η Χαρουλα μου.Πραγματικα μου λειπει!!!
Τι ηταν η Χαρουλα και τι επαθε??:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Χαρούλα ήταν η γάτα Βιρμανίας της Νάντιας, ένα γατί seal point. Αλλά θα ήθελα να μάθω κι εγώ τι έπαθε:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαρουλα

Την πατησε καποιος αστα . Την αλλη μερα του θανατου της επρεπε να ταξιδεψω για διακοπες στην Μαγιορκα. Διακοπες να σου πετυχουν. Δεν εχω ξεπερασει ακομα το χαμο της. Εχω τρεις γατες και ενω Ραμσης μου θυμηζει στο χαρακτηρα την Χαρα....εγω εκει κολλημενη. Εχουν περασει 2 χρονια σχεδον,αλλα ματαια. Οταν ειδα την κορη της ισα που κρατηθηκα για να μην στεναχωρησω την Γιουλη. Λατρεμενη γατα!!! Καποια στιγμη θα τα πουμε. Φτιαχνω μια ιστιοσελιδα στο nandia005.livepage.gr εκει θα προσπαθησω να γραψω ολες τιε εμειριες μου και τις αναμνησεις μου για τις γατες μου. Απλα μετα τα παιδια μου ειναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Την άφηνες να βγαίνει έξω;:blink:

ΟΥΦ Ξερω αυτη την αισθηση,ειναι μαρτυριο:(

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!!

There is a bridge connecting Heaven and Earth
its called the Rainbow Bridge because of its many colors,
Just this side of the Rainbow Bridge there is a land of meadows, hills,
and valleys with lush green grass.
When a beloved pet dies, the pet goes to this place.
There is always food, water and warm spring weather
The old and frail animals are young again. Those who are maimed
are made whole again.
They play all day with each other.
There is only one thing missing.
They are not with their special person who loved them on earth.
So each day they run and play until the day comes when one suddenly
stops playing and looks up.
The nose twitches!
The ears are up!
The eyes are staring!
And this one suddenly runs from the group!
You have been seen, and when you and your special friend meet.
you take him or her in your arms and embrace.
Your face is kissed once again and again, and you look once more
into the eyes of your trusting pet.
Then you cross the Rainbow Bridge together
never again to be separated.

Γιατί το έβαλες τώρα αυτό, ε; Για να με κάνεις να κλάψω;:cry::cry:

Δεν εχω λογια να πω...

ναντια

αν θελετε οποτε εχετε χρονο ελατε στο www.nandia005.livepage.gr
Σας περημενω!!!! Συγνωμη αλλα ειναι το αγαπημενο μου ποιημα!!!

:cry::cry::cry:Για το ποιήμα.
:redface::redface::redface:Πέρσα θέλω κι εγώ φατσούλες.
:):):)nadia γράψε και και για τις Νορβιγικού Δάσους,θέλουμε Πιτσάκια:lol::lol::lol::lol:

:(Δεν έχω πιο προσφατες φωτογραφίες:(

Συνημμένα

• 19042007072.jpg
    19042007072.jpg
    131,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Καλημέρα!! Την Παρασκεύη ήρθε ο Alfredo στο σπίτι...είναι γλύκας, μεγάλος, φουντωτός και λίγο χονδρός!!:happy: Αμέσως τακτοποιήθηκε στο νέο του περιβάλλον και ξάπλωσε στον καναπέ...μόνο που η δικιά μου δεν τον πολυ συμπαθεί..όλο κχχχχχχχ κχχχχχχχ του κάνει. Περασαμε ενα σαββατοκύριακο με τη δικιά μου σκαρφαλωμένη σένα ντουλάπι της κουζίνας και με τον κύριο ξαπλωμένο στον καναπέ!! Βέβαια με τόσο ύπνο την ημέρα, ξυπνάει τη νύχτα ...και αρχίζει να νιαουρίζει πολυ δυνατά και έντονα (αν δεν ήταν στειρωμένος θα έλεγα οτι θέλει θηλυκιά). Δεν ξέρω τι να κάνω...1) ανησυχώ για τους γείτονες. Είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε ζωα στην πολυκατοικία, ούτε μωρά υπάρχουν για να καταλάβουν οτι πολλές φορές αρχίζουν να κλαίνε σε άσχετεσ ώρες και δεν υπολογίζουν ώρες κοινής ησυχίας.Τον πιάνει τον νιαούρισμα στις 4 το πρωί!! 2) Η γατούλα μου έχει μαραζώσει εκεί ψηλά, ούτε για φαγητό δεν κατεβαίνει...πρέπει να της ανεβάσω ψηλά το μπολ για να φάει και να πιει!! 3) ο γατούλης ειναι κακομαθημένος και δεν ακούει ουτε σε ''μην'' ουτε σε ''οχι'' ουτε σε καμιά άλλη λέξη...αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει παει και τελείωσε!!:/:

:D:D:D:D:DΠεραστικα,λιγη υπομονη και θα μαθουν,πιστευω...

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα να "καταδικάσεις" το νεοφερμένο... Και η γάτα σου θα τον συνηθίσει, πιστεύω. Πού θα πάει, θα βαρεθεί τόσο καιρό πάνω στο ντουλάπι! Όσο για το νιαούρισμα στις 4 το πρωί, μήπως ο γάτος πεινάει; :hmm:Ίσως και να νιώθει μόνος του τώρα που άλλαξε σπίτι...

Axx ..δεν πεινάει έχει στη διάθεση του 24 ώρες νερό και ξηρά τροφή! Αφου με ξυπνάει με το νιαουρισμά του, τον φωνάζω να έρθει στη κρεβατοκάμαρα...και δεν έρχεται. Βέβαια πάει στο σπιτάκι του και αρχίζει νιαουυυυυυυυυυ νιαουυυυυυυυυυυυ και ξανά ορθια εγώ να δω τι τρέχει. Το πρωι βγαίνει στο μπαλκονι και ...νιαουυυυυυυυυ νιαουυυυυυυυυυυυυυ... στα περιστέρια, στα λουλουδια γενικα στο υπερπεραν.:blink: μάλλον μιλαέι μονος του ...το θέμα ειναι, οταν λείπουμε συνεχίζει η όχι? Ποσες μέρες να του δώσω? ειναι δύσκολο γατί πάντως...δεν έχει μαθει με αλλα ζωα αλλα ουτε και πολυ με τους

ανθρώπους...
Επίσης μου φαίνεται υπέρβαρο γατί...εχει πολυ γέλιο πως περπατάει και τρέχει. Τον ταιζε min 3 φακελάκια την ημέρα και λίγη ξηρά τροφή. Θα του αλλάξω λίγο τη διατροφή του. :happy: πρέπει να είμαστε σε φορμα τωρα που έρχεται το καλοκαιρι!!:cool:

Ναι έχεις δίκιο...
Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Ή να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, ή να τον πάρει κάποιος χωρίς άλλα ζώα...
Ο κακομοίρης... Μάλλον έχει υπερβολικό στρες. Αλλά και ίσως κάποιες φοβίες που προκλήθηκαν από κακό ιστορικό.

Το πρωι βγαίνει στο μπαλκονι και ...νιαουυυυυυυυυ νιαουυυυυυυυυυυυυυ... στα περιστέρια, στα λουλουδια γενικα στο υπερπεραν.:blink: μάλλον μιλαέι μονος του ...

:lol::lol:Αυτό το κάνει και η δικιά μου όταν βγαίνει στο μπαλκόνι... Φωνάζει στα αδέσποτα γατιά που βλέπει, στα πουλιά και στο...υπερπέραν!!! Αλλά δεν το κάνει συνέχεια, όμως:hmm:Άντα, ο γάτος μάλλον νιώθει μόνος του. Όταν πας κοντά του σταματάει να νιαουρίζει;

Μοναξιά στις 4 το πρωί?????? αχχ σήμερα δεν μπορώ να πω 4 και μισή άρχισε τα νιαουυυυυυυυυυυυυυ! οταν πας κοντά του σταματάει, σε κοιτάει με βλεμμα γεμάτο απορία και αν φέυγεις ξαναρχίζει! Εχω συνηθίσει διαφορετικά με τη δική μου...
  • νιαου μπροστά στη πόρτα σημαίνει - ασε με να βγω στο μπαλκονι
  • νιαου μπροστα στο μπολακι του φαγητου - θελω κατι νοστιμο να μου δωσεις
  • νιαου απο πίσω μου - κάτσε κάπου να ε΄ρθω στην αγκαλια σου και να με χαιδέψεις...τελοσπα αυτο που θέλω να πω είναι οτι τη καταλαβαίνω.. αυτον όχι!!!!!!! και εχει βρε παιδια ενα νιαου βαθύ, μπάσο ...

Ναι, Άντα! Νιώθει μόνος του! Και η Ρενάτα όταν την πρωτόφερα σπίτι και την άφηνα μόνη, άρχιζε τα νιάου. Σπαραχτικά, μακρά νιάου και όταν πήγαινα και τη χάιδευα σταμάταγε... Φέρε το σπιτάκι του πιο κοντά στο δωμάτιό σου και ασχολήσου πολύ μαζί του για να σε μάθει;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back