Birman-maniacs

Από το στόμα μου το πήρες. Του national παιδί μου ήταν Θεά!
Οι άλλες πράγματι, ισχνές!
Βιρμανάκια δεν θα σας προδώσουμε ποτεεεεεεεεεεε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεχρι και ο Γιώργος χωρίς να τη δει μου λεει "είναι μαλλιαρή?" όχι λέω "ε τότε δεν μου αρέσει, και η τίγρης σιβηρίας είναι μαλλιαρη΄, αλλά και η απλή έχει αυτά τα τριχακια στα μάγουλα, σαν τα βιρμανακια,που δεν παιζονται"
ΤΕΛΟΣ Βιρμανακια παντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...απο το national geographic ήταν πιο εντυπωσιακή

Και γω έτσι λέω...αυτές που είδα στο σαιτ με τα εκτροφεία μου μοιάζουν σαν κοινές γάτες τιγρέ

ναι και θα τα πουλάνε και πανάκριβα, η ιδιαιτερότητα μετράει,ορίστε ο δικός σου είναι ένας μπλε κούκλος!

ηρθα, που ειστε?

Εδώ!
Φωτεινήηηηηηηηηηηη!

που λες Φωτεινή, δεν κατάλαβα τι εγινε με τη γατούλα σου και την στείρωσες για τον καλυκοιό

Που λες, Βάσια, τη Ρενάτα την έφερα σπίτι μου λίγο πριν γίνει 4 μηνών... Ο εκτροφέας στην Ιταλία είναι γνωστός του ανθρώπου που μου την έφερε και πίστευα ότι είναι καλύτερος από το πετ σοπ. Βασικά, η Ρενάτα πρέπει να κόλλησε τον ιό όταν ήταν μωρό, της έκαναν θεραπεία και όταν την πήρα δεν ήταν άρρωστη. Όταν την πήγα στον Αίλουρο, προ στειρώσεως, έμαθα ότι είναι φορέας του ιού και πήγα να πάθω εγκεφαλικό...:down: Και καταλαβαίνεις ότι η Ρενάτα από εδώ και στο εξής θα έχει κίνδυνο να νοσήσει ανά πάσα στιγμή όταν τη στρεσάρει κάτι πολύ και δεν είναι εύκολο να κάνει παρέα με άλλα γατιά για τη δική τους υγεία και μόνο...

που λες Φωτεινή, δεν κατάλαβα τι εγινε με τη γατούλα σου και την στείρωσες για τον καλυκοιό

Δεν τη στείρωσα λόγω καλυκοϊού, το είχα αποφασίσει πριν μάθω ότι είναι φορέας! Απλά, δεν έβρισκα γαμπρό και τη Γιούλη δεν την ήξερα τότε. Όταν πήρα τη Ρενάτα, στο mycat δεν υπήρχε άλλος με Βιρμανίας. Έψαχνα να βρω έναν με το κυάλι...

ναι μωρέ, μου είχε πει και η κυρία Άντα (με τα maine coon) να μην προτιμήσω Ιταλικό εκτροφείο, κρίμα σου έκατσε η περίπτωση, δεν πειράζει αυτή να είναι καλά και ας μην γίνει μάνα

Μέχρι που τον βρήκες... !! ;)
Πάντως η Ρενάτα είναι πολύ τυχερή που έχει εσένα μια τόσο υπεύθυνη και ευσυνείδητη μαμά!

ε μα επρεπε να περιμένεις λίγο, καλά εγώ ημουν πολύ τυχερή που βρέθηκε η Γιούλη,δεν το πστευα κι εγώ, αλλα λέγαμε έτσι κι αλλιως να αγοράζαμε ένα αρσενικό, αλλά είναι ταλαιπωρία να το φέρεις

Κορίτσια... μη με αγχώνετε... γιατί στο τέλος θα αγχώσω το Μορφέα και δεν θα του κάνει κούκου!

Πάντως η Ρενάτα είναι πολύ τυχερή που έχει εσένα μια τόσο υπεύθυνη και ευσυνείδητη μαμά!

:redface::redface::redface: Την αγαπάω πολύ, αυτό είναι όλο. Υπερβολικά θα έλεγα. Αν μου πάθει ποτέ κάτι, θα πέσω να πεθάνω... Εδώ τη γλύτωσα από ένα φυτό (καλαγχόη) που μου έδωσε η μητέρα μου για το μπαλκόνι. Να είναι καλά όσοι με προειδοποίησαν να βάλω τη γλάστρα κάπου ψηλά, αλλιώς τώρα...

γιατί στο τέλος θα αγχώσω το Μορφέα και δεν θα του κάνει κούκου!

Άντε, ρε που δε θα του κάνει κούκου του άντρα! Αφού έχει κάτι....:redface: νααααααα (μετά συγχωρήσεως)...

οχι καλέ, η Αθηνά θα περιμένει μέχρι να του κάνει μην αγχώνεσαι.Αν μου αρχίσει όμως τα κόλπα σαν την Καλυψώ να δω πόσο θα αντέξω, γιατί αυτή είναι ήδη ομιλητική και γκρινιάρα, φανταστείτε να θέλει και άντρα!Γιούλη ποια κοπέλα θα έπαιρνα γατούλη από το εκτροφείο που πήρες εσύ?ενα κόκκινο που έλεγες?

Πες τα! κι εγώ τα είδα!ετοιμος είναι ο αντρακλας

Άντε, ρε που δε θα του κάνει κούκου του άντρα! Αφού έχει κάτι....:redface: νααααααα (μετά συγχωρήσεως)...

Ποιά άραγε?? :hmm: Άντε εμφανίσου ντε!!

Θέλει αγοράκι η Φωτεινούλα. Και αν πάνε όλα με το καλό, θα έχουμε κι άλλον άντρα διαθέσιμο στη Βιρμανοπαρέα....
Βάσια, σκέφτεσαι κάτι??
Εγώ σκέφτομαι...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back