Birman-maniacs

μκρούλα καλέ, 7 μηνών μόνο 3,5 κιλά.Είμαι η συμπεθέρα της Γιούλης, η Βάσια με την Αθηνά.Αλλά επειδή η Γιούλη μου είπε ότι μετά το πρώτο καλοκαίρι και την αλλαγή του τριχώματος σκούρηνε η Καλυψω φοβάμαι μην έχω τα ίδια, όχι πως δεν θα τρελαίνομαι για το παιδί μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!!:P Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι.....

καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι.....

Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών??
Στείλε μας καμιά φωτό?
Πες μας για τη γατούλα σου!!

οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!!:P Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω.

Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε...
Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! :lol:

Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.:redface: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό.

Henriette, καλώς ήρθες!:)

Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα??

Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα.

Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια.

Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα??

Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό??

Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ!:D

Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$

Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή...
Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο.
Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί.

Άλλος τρόπος:
Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer.
Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο.:)

Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ

θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω.....

Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ

Κέλυφος από το αυγό?
Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!!
Αλλά... του αυγού της καρακάξας:lol::lol::lol:
(που είναι μπεζ...!!)

καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά

Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα.

Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια.
Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων:redface::redface::redface:.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το παν:redface::redface:Αμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες...;)
Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις:up:

Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες:lol:
Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι??

Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back