Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Η Βάσια13859: #341 17-03-08 17:21 μκρούλα καλέ, 7 μηνών μόνο 3,5 κιλά.Είμαι η συμπεθέρα της Γιούλης, η Βάσια με την Αθηνά.Αλλά επειδή η Γιούλη μου είπε ότι μετά το πρώτο καλοκαίρι και την αλλαγή του τριχώματος σκούρηνε η Καλυψω φοβάμαι μην έχω τα ίδια, όχι πως δεν θα τρελαίνομαι για το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 17:23 Η nandia05 έγραψε: #342 17-03-08 17:23 οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η henriette: #343 17-03-08 23:40 καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 18-03-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από henriette: καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Click για ανάπτυξη... Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών?? Στείλε μας καμιά φωτό? Πες μας για τη γατούλα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #345 18-03-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μκρούλα καλέ, 7 μηνών μόνο 3,5 κιλά.Είμαι η συμπεθέρα της Γιούλης, η Βάσια με την Αθηνά.Αλλά επειδή η Γιούλη μου είπε ότι μετά το πρώτο καλοκαίρι και την αλλαγή του τριχώματος σκούρηνε η Καλυψω φοβάμαι μην έχω τα ίδια, όχι πως δεν θα τρελαίνομαι για το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 17:23 Η nandia05 έγραψε: #342 17-03-08 17:23 οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η henriette: #343 17-03-08 23:40 καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 18-03-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από henriette: καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Click για ανάπτυξη... Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών?? Στείλε μας καμιά φωτό? Πες μας για τη γατούλα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #345 18-03-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η henriette: #343 17-03-08 23:40 καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 18-03-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από henriette: καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Click για ανάπτυξη... Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών?? Στείλε μας καμιά φωτό? Πες μας για τη γατούλα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #345 18-03-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 18-03-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από henriette: καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Click για ανάπτυξη... Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών?? Στείλε μας καμιά φωτό? Πες μας για τη γατούλα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #345 18-03-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από henriette: καλησπέρα και απο μένα/Εχω και γω μια Βιρμανέζα.Ζούμε μαζί έδω και 12 χρόνια......Είναι στειρωμένη,αφού γέννησε τρεις φορές .Θα ήθελα να χα πάλι μια μικρή Βιρμανέζα να κάνει ζουζουνιές μέσα στο σπίτι..... Click για ανάπτυξη... Καλώς ήλθες στη παρέα μας!!! Α! Εσύ είσαι παλιά!! 12 χρονών?? Στείλε μας καμιά φωτό? Πες μας για τη γατούλα σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 08:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #345 18-03-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά τον οίστρο της άλλαξε... και σκούρηνε... Βάσια, από τις φωτό που βλέπω, προλέπω η ζουζούνα σου να σκουρήνει κι αυτή...Ίσως όχι τόσο... Αλλά ρε παιδιά γι'αυτό θα σκάμε?? Θα έρθει το αίμα του Μορφέα του Λευκού και θα μας φτιάξει τα χρώματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:01 Η ruko έγραψε: #346 18-03-08 09:01 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις γάτες Βιρμανίας και Ιμαλαΐων; Οι τελευταίες έχουν πιο πλακουτσή μουρίτσα; Το συζητούσα με ένα φίλο χτες, γι' αυτό. Henriette, καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η henriette: #347 18-03-08 09:09 Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #348 18-03-08 09:09 Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #349 18-03-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από henriette: Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα?? Click για ανάπτυξη... Φιλόμουση Βιρμανή! Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!! Μπορείς να στείλεις φωτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:13 Η ruko έγραψε: #350 18-03-08 09:13 Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:14 Η henriette: #351 18-03-08 09:14 Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπαθώ να στείλω φωτό και δεν ταχω καταφέρει ακόμα!!*&^*&&^$%^$^%$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #352 18-03-08 09:18 Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ να δεις πόσο παιδεύτηκα...στην αρχή... Πήγαινε στο gallery και ανέβασε την εκεί. Μετά κάνε copy paste μέσα στο κείμενο. Θα σου στείλω και προσωπικό μήνυμα με το e-mail μου. Να μου τις στείλεις εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:19 Η ruko έγραψε: #353 18-03-08 09:19 Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλος τρόπος: Πάτα το κουμπί της απάντησης κάτω αριστερά (όχι το Quick reply) και από κει πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υποψη ότι ο το σύστημα υποστηρίζει αρχεία με μέγεθος μέχρι 1000 πίξελ πλάτος περίπου (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά θα το δεις), οπότε αν οι φωτό σου είναι πολύ μεγάλες, θα χρειαστεί να τις μικρύνεις λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Βάσια13859: #354 18-03-08 09:31 Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Αρχική Δημοσίευση από nandia05: οτι αλλαγη ειναι να γινει θα γινει μεχρι να της ερθει ο οιστρος μετα τελος. Αν δεις και σκουρενει.... με λιγη ντεκαπαζ θα ανοιξει!! Αστειευομαι για το τελευταιο!!! Ξερω ποια εισαι μου εχει μιλησει η Γιουλη. Εγω της εδωσα την Καλυψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
henriette Νεοφερμένο μέλος Η henriette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:32 Η henriette: #355 18-03-08 09:32 θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα προσπαθήσω το βράσυ...τώρα φέυγω τρέχοντας .......ελπίζω να τα καταφέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 18-03-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: Ναι ξέρω κι εγώ ότι εσύ της έδωσες τη γατούλα, και ευχαριστώ για την πληροφορία, μέχρι στιγμής εντάξει είναι έχει ακριβώς το χρώμα που λένε, το κέλευφος απο το αυγό, αλλιώς θα βάλουμε μια κορρε ξανθιά βαφή που είναι και φυτική, άντε να μην κάψουμε το μαλλί μας που είναι και μακρύ Click για ανάπτυξη... Κέλυφος από το αυγό? Κι εμένα έχει το χρώμα από το κέλυφος του αυγού!! Αλλά... του αυγού της καρακάξας (που είναι μπεζ...!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:46 Η Βάσια13859: #357 18-03-08 09:46 καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλο συμπεθέρα, μπράβο που γνωρίζεις και από πουλιά!έτσι το λένε πάντως στα standard egg shell, φιλια γέυγω κι εγώ θα τα πούμε σε καμιά ώρα και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η zorica έγραψε: #358 18-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γάτες των Ιμαλαίων ανοίκουν στην κατηγορία των Περσικών (γι'αυτό και έχουν πλακουτσωτή μούρη).Το χρώμα τους είναι colorpoint (δηλ. έχουν σκούρα άκρα και ανοιχτόχρωμο σώμα) με πολύ μακρυά γούνα. Οι Βιρμανικές αποτελούν αυτόνομη ράτσα, με colorpoint χρώμα, όχι πλακουτσωτή μούρη (απλά στρογγυλή με μεγάλα στρογγυλά μπλε μάτια) και μετρίου μεγέθους γούνα. Το χαρακτηριστικό τους είναι τα άσπρα καλτσάκια στα πόδια. Click για ανάπτυξη... Καλημερα,εμενα αυτες με τρελλενουν...Ιμαλαιων.Ξερω οτι εσεις εχετε τις Βιρμανικες αλλα για εμενα το μαλλι ειναι το πανΑμα καποτε (λεμε τωρα)αποκτησω δευτερη γατα,θα ναι απ`αυτες... Γουλη φροντισε τη κοπελα με τη φωτο...τωρα που ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #359 18-03-08 09:54 Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι... κυρία Δασκάλα της φωτογραφίας...έχουμε καταλάβει την αγάπη σας για τα μακρυμάλικα! Αφού θέλετε να ξεκομπιάζετε με τις ώρες Τελικά καλέ, τι είναι το δικό σου? Αγόρι ή κορίτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #360 18-03-08 09:56 Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξερουμε ακομα,χτες ηταν αρρωστη η γιατρος και θα τη παρω σε λιγω να δω εαν θα ανοιξει το ιατρειο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.