ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βρε, παιδιά όλα τα Βιρμανάκια έχουν τα... κοιλάκια τους... μη κάνετε έτσι...Δηλαδή, τώρα, για να καταλάβω, λες τη Ρενάτα μου ΧΟΝΤΡΗ; Εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεν είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.birmancatclub.co.uk/clrgallery.htm COLORS 1
https://www.birmanbc.com/birmancolors.htmCOLORS 2
Και κάτι για τα ζευγαρώματα, αφιερωμένα στις "ελεύθερες"...
https://www.cfainc.org/articles/kittening.html
Θα επανέλθω την άλλη Τετάρτη...Πάω να ξεκουραστώ και να αποτοξινωθώ... Ο μόνος που θα μου λείψει... είναι η παρέα σας...

Εδώ είμαι πάλι...

Βάσια, δες κι αυτό το... γατογεννόκουτο...! Θα σου χρειαστεί...ελπίζω...

https://www.birmancatclub.co.uk/kittening%20box.htm
Φιλάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
γατογεννόκουτο...!https://www.birmancatclub.co.uk/kittening%20box.htmΠω, πω... τα νεογέννητα είναι σαν ποντίκια! Μετά, βέβαια, γίνονται θεϊκά![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μου αρέσουν αυτα τα ποντίκια!!!θέλω πολλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Κι εσάς έτσι αντιδρούν με το νερό???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Είναι τόσο εύκολο?Ποιο είναι το μυστικό,να το μάθεις απο μικρό ή απλώς είναι θέμα χαρακτήρα?Κι εσάς έτσι αντιδρούν με το νερό???
τι εννοείς αν είναι εύκολο?κάνε μια παράθεση στο θέμα που αναφέρεσαι γιατί εμείς περνάμε γρήγορα από θέμα σε θέμα.Πάντως για το νερό η δικιά μου τρελαίνεται, όλο με αυτό παίζει, βουτάει τα πόδια της, το ρίχνει, κάθεται πάνω, δεν το καταλαβαίνει για κακό
Είναι τόσο εύκολο?Ποιο είναι το μυστικό,να το μάθεις απο μικρό ή απλώς είναι θέμα χαρακτήρα?Κι εσάς έτσι αντιδρούν με το νερό???

Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα ή ράτσας,αλλά και ο δικός μου έτσι ακριβώς κάνει το μπανάκι του,μετά όμως μοιάζει αρκετά με σφυξ

,μέχρι να στεγνώσει με το μπιστολάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εγω θα χαιρόμουν να έβλεπα την Αθηνά να κολυμπάει έτσι!
Fotini
Διάσημο μέλος
Άντε, κυρία γιατρέ, θα κάνεις σούπερ γαμπρό
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή εσύ δεν ήσουν που θα πάρεις τον μικρό βιρμανάκο?διάβασα σε ένα site ότι επειδή αργούν να ενηλικιωθούν (στα 2 χρόνια) δεν πρέπει να ευνουχίζονται πριν τους 10-12 μήνες.Οπότε μας προλαβαίνεις και την Αθηνά και την Καλυψώ χιχιχι
Άστα αυτά, μικρή πονηρή! Τα Ράγκντολς αργούν να ενηλικιωθούν, όχι τα Βιρμανάκια! Μια χαρά είναι οι 7 μήνες. Αν τον αφήσω και αρχίσει να ψεκάζει, θα τον στείλω πακέτο είτε σε εσένα είτε στη Γιούλη, στο λέω!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
έλα μωρέ που είναι μεγάλος, εγώ που τον είχα δει τοτε δεν είχε αναπτυχθεί πολύ, η Αθηνά του ρίχνει λίγο, αλλά είναι κούκλος, ξέρω τι γαμπρό θα πάρω.Όταν κατέβω θα κανονίσουμε να βρεθούμε όλες οι βιρμανομάνες.Σε αφήνω τώρα γιατί έχω να πάω να αγοράσω πράγματα για την Αθηνά, πάω να της παραγγείλω τέτοια σπιτάκια σαν της Γιούλης, θα την κανω κι εγώ πριγκήπισα με πυργάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Δεν είναι!