ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έλα βρε... Η Φωτεινούλα καλά κάνει και θέλει να τον στειρώσει... είναι νομίζεις ωραίο να σου ψεκάζει ο αρσενικός??κρύψε και καμιά κουβέντα ρε συμπεθέρα, να συμπεθεριασουμε και με κανένα αλλον.Βασικά το είδα σε ένα site που είχες στείλει από ένα εκτροφείο, οπου έλεγε διάφορα για τα βιρμανάκια, πότε να τα ταιζεις κτλ, έχω φάει το site και δεν το βρήσκω πάλι ρε παιδί μου με τίποτα γιατί η Φωτεινή δεν με πιστεύει.Παντως εμένα εκτροφείς ήθελαν να μου δώσουν αρσενικό στειρωμένο από τους 3 μήνες και είπα εγώ όχι, και ότι είναι απαράδεκτο να ευνουχιστεί τόσο μικρο.Και μάλιστα από εκτροφείο που ήταν πολύ φημισμένο, τα έδινε 1000 ευρώ https://home9.inet.tele.dk/birma/indexe.htm αυτή συγκεκριμένα, και πούλαγε γατάκια μιας διαστάυρωσης που είχε κατα λάθος γίνει βιρμανικό με exotic 500 ευρώ, έλεος!
Και για τον δικό μου, προσεύχομαι να μη μου τα κάνει λίμπα πριν τα κορίτσια ετοιμαστούν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Ζοριτσάκι... Τι κάνει ο Μαρκούλης σου??Κοριτσια καλημερα τι κανετε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Έλα βρε... Η Φωτεινούλα καλά κάνει και θέλει να τον στειρώσει... είναι νομίζεις ωραίο να σου ψεκάζει ο αρσενικός??
Και για τον δικό μου, προσεύχομαι να μη μου τα κάνει λίμπα πριν τα κορίτσια ετοιμαστούν...
έλα καλέ κι εγώ πλάκα κάνω, μην το παίρνετε σοβαρά, έτσι για να την πειράξω, εσύ να κάνεις υπομονή, τον έίδα εγώ τον γαμπρό, δεν θα κάνει βρωμιές
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Κοριτσια καλημερα τι κανετε??
Καλημέρα και σε σένα, άντε άλλη μια που ήταν εδώ το weekend!δείξε μας και καμια μεγαλύτερη φωτο από τον μικρό
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτη κανειΚαλημέρα και σε σένα, άντε άλλη μια που ήταν εδώ το weekend!δείξε μας και καμια μεγαλύτερη φωτο από τον μικρό

Καλα ειμαστε αλλα δεν μ`αρεσει η μερα με τετοια μουνταδα..θα κλειστουμε σπιτι σημεραΚαλημέρα Ζοριτσάκι... Τι κάνει ο Μαρκούλης σου??

Συνημμένα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
τον εχω τραβηξει και βιντεακι, θα σας το στείλω κάποια στιγμή!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αυτη κανει
Καλα ειμαστε αλλα δεν μ`αρεσει η μερα με τετοια μουνταδα..θα κλειστουμε σπιτι σημερα![]()
κι εδώ μουντά είναι σνιφ!έχει 2 μέρες που βρεχει
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα! τι κάνετε? βροχερή μερα σήμερα...Είδα εκείνα τα γατόδενδρα...που τα βρήκατε τόσο φτηνά, γιατι εγω που ρωτησα για ενα γύρω στο ενα μέτρο μου ειπαν για 120 -140 ευρω. Βάσια ποια ειναι η φίρμα που ειδες το κατάλογο??Παντως αγόρασα τη σκεπαστη λεκάνη της Φερπλαστ, και ο Αλφι βρήκε καινούριο παιχνίδι!! μπαίνει μέσα και αρχίζει να παίζει με τη πόρτα. Τρελαίνεται, τη χτυπάει με τη πατούσα του και την ανοιγοκλείνει...κλιτσι κλιτσι κλιτσιτον εχω τραβηξει και βιντεακι, θα σας το στείλω κάποια στιγμή!!
αχου την εταιρεία δεν την θυμάμαι, μια αγγλική είναι, αλλά εγω τιμες αύριο θα ξέρω και θα σας πω, η Γιούλη είπε πόσο πήρε τα δικά της, ελπίζω να μην είναι τόσο ακριβά γιατί ήθελα να της πάρω και τα 2 με τόσο που είπε η Γιούλη.Λεκάνη κοίταξα κι εγώ αλλά δεν είχε με σίτα γι αυτο δεν σου είπα κάτι.εσυ τη βρήκες με σίτα?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κούκλος ο μικρόςΑυτη κανει
Καλα ειμαστε αλλα δεν μ`αρεσει η μερα με τετοια μουνταδα..θα κλειστουμε σπιτι σημερα![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κούκου

Raisa
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βάσια, Φωτεινή, Άντα...κλπ!!
Εγώ έχω να πάω σπίτι από τη Δευτέρα το βράδυ... η μητέρα μου ανέβαινε μόνο για τη τουαλέτα...
Πως λέτε να τα βρώ??

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να καλέ κορίτσι...
Αξίζει ένα φιλάκι... :kiss:
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ που είστε??
Βάσια, Φωτεινή, Άντα...κλπ!!
Εγώ έχω να πάω σπίτι από τη Δευτέρα το βράδυ... η μητέρα μου ανέβαινε μόνο για τη τουαλέτα...
Πως λέτε να τα βρώ??![]()
Κακιά μάνα άφησες τα παιδιά σου, που γύρναγες
?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είχα πάει για... ζευγάρωμα στο σπίτι του γαμπρού...Κακιά μάνα άφησες τα παιδιά σου, που γύρναγες?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool