Birman-maniacs

κρύψε και καμιά κουβέντα ρε συμπεθέρα, να συμπεθεριασουμε και με κανένα αλλον.Βασικά το είδα σε ένα site που είχες στείλει από ένα εκτροφείο, οπου έλεγε διάφορα για τα βιρμανάκια, πότε να τα ταιζεις κτλ, έχω φάει το site και δεν το βρήσκω πάλι ρε παιδί μου με τίποτα γιατί η Φωτεινή δεν με πιστεύει.Παντως εμένα εκτροφείς ήθελαν να μου δώσουν αρσενικό στειρωμένο από τους 3 μήνες και είπα εγώ όχι, και ότι είναι απαράδεκτο να ευνουχιστεί τόσο μικρο.Και μάλιστα από εκτροφείο που ήταν πολύ φημισμένο, τα έδινε 1000 ευρώ https://home9.inet.tele.dk/birma/indexe.htm αυτή συγκεκριμένα, και πούλαγε γατάκια μιας διαστάυρωσης που είχε κατα λάθος γίνει βιρμανικό με exotic 500 ευρώ, έλεος!
Έλα βρε... Η Φωτεινούλα καλά κάνει και θέλει να τον στειρώσει... είναι νομίζεις ωραίο να σου ψεκάζει ο αρσενικός??
Και για τον δικό μου, προσεύχομαι να μη μου τα κάνει λίμπα πριν τα κορίτσια ετοιμαστούν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια καλημερα τι κανετε??
Καλημέρα Ζοριτσάκι... Τι κάνει ο Μαρκούλης σου??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε... Η Φωτεινούλα καλά κάνει και θέλει να τον στειρώσει... είναι νομίζεις ωραίο να σου ψεκάζει ο αρσενικός??
Και για τον δικό μου, προσεύχομαι να μη μου τα κάνει λίμπα πριν τα κορίτσια ετοιμαστούν...

έλα καλέ κι εγώ πλάκα κάνω, μην το παίρνετε σοβαρά, έτσι για να την πειράξω, εσύ να κάνεις υπομονή, τον έίδα εγώ τον γαμπρό, δεν θα κάνει βρωμιές

Κοριτσια καλημερα τι κανετε??

Καλημέρα και σε σένα, άντε άλλη μια που ήταν εδώ το weekend!δείξε μας και καμια μεγαλύτερη φωτο από τον μικρό

Καλημέρα και σε σένα, άντε άλλη μια που ήταν εδώ το weekend!δείξε μας και καμια μεγαλύτερη φωτο από τον μικρό
Αυτη κανει:P
Καλημέρα Ζοριτσάκι... Τι κάνει ο Μαρκούλης σου??
Καλα ειμαστε αλλα δεν μ`αρεσει η μερα με τετοια μουνταδα..θα κλειστουμε σπιτι σημερα:/:

Συνημμένα

• Εικόνα 417.jpg
    Εικόνα 417.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 35
έτσι είναι!αλλά πες μου τι κάνουν τα ζουζούνια?λες ρε Γιούλη να μην μπαίνει μέσα σε αυτά και να τα πάρω τσάμπα με τρύπες (μιλάω για το παιχνίδι-σπίτι)πάντως η δικιά μου είναι λίγο τυφλοπόντικας που λέει και ο erefer, αφού πάει και κρύβεται στη άμμο, οπότε θα της πάρω και κλειστή φωλιά

Καλημέρα! τι κάνετε? βροχερή μερα σήμερα...Είδα εκείνα τα γατόδενδρα...που τα βρήκατε τόσο φτηνά, γιατι εγω που ρωτησα για ενα γύρω στο ενα μέτρο μου ειπαν για 120 -140 ευρω. Βάσια ποια ειναι η φίρμα που ειδες το κατάλογο??Παντως αγόρασα τη σκεπαστη λεκάνη της Φερπλαστ, και ο Αλφι βρήκε καινούριο παιχνίδι!! μπαίνει μέσα και αρχίζει να παίζει με τη πόρτα. Τρελαίνεται, τη χτυπάει με τη πατούσα του και την ανοιγοκλείνει...κλιτσι κλιτσι κλιτσι :lol: τον εχω τραβηξει και βιντεακι, θα σας το στείλω κάποια στιγμή!!

Καλα ειμαστε αλλα δεν μ`αρεσει η μερα με τετοια μουνταδα..θα κλειστουμε σπιτι σημερα:/:

κι εδώ μουντά είναι σνιφ!έχει 2 μέρες που βρεχει

Καλημέρα! τι κάνετε? βροχερή μερα σήμερα...Είδα εκείνα τα γατόδενδρα...που τα βρήκατε τόσο φτηνά, γιατι εγω που ρωτησα για ενα γύρω στο ενα μέτρο μου ειπαν για 120 -140 ευρω. Βάσια ποια ειναι η φίρμα που ειδες το κατάλογο??Παντως αγόρασα τη σκεπαστη λεκάνη της Φερπλαστ, και ο Αλφι βρήκε καινούριο παιχνίδι!! μπαίνει μέσα και αρχίζει να παίζει με τη πόρτα. Τρελαίνεται, τη χτυπάει με τη πατούσα του και την ανοιγοκλείνει...κλιτσι κλιτσι κλιτσι :lol: τον εχω τραβηξει και βιντεακι, θα σας το στείλω κάποια στιγμή!!

αχου την εταιρεία δεν την θυμάμαι, μια αγγλική είναι, αλλά εγω τιμες αύριο θα ξέρω και θα σας πω, η Γιούλη είπε πόσο πήρε τα δικά της, ελπίζω να μην είναι τόσο ακριβά γιατί ήθελα να της πάρω και τα 2 με τόσο που είπε η Γιούλη.Λεκάνη κοίταξα κι εγώ αλλά δεν είχε με σίτα γι αυτο δεν σου είπα κάτι.εσυ τη βρήκες με σίτα?

Ναι!! μάλιστα την παράγγειλα και αντί να φέρει μια, εφερε τρεις για να διαλέξω χρώμα! λογικά πρέπει να τις εχει ακόμη..( σε βυσσινί και μαύρο χρώμα) Το πετ σοπ ειναι στη Ν. Ερυθραια, αν ενδιαφέρεσαι πες μου...εκανε 42 ευρω.:)

κοίταξε τώρα έχω την ίδια χωρίς τη σίτα, οπότε λέω να μην την αλλάξω, 2 μήνες την έχω μόνο, αλλά ευχαριστώ, έχουμε μέλλον να αλλάξουμε και λεκανίτσες.Να ρωτήσω αν τραβας τη σίτα μετά πως την ξαναβάζεις?ή πρέπει να αδειάσεις την άμμο όλη?

κούκλος ο μικρός

Εχει δυο πάτους. Δηλαδή σηκώνεις τη σίτα και κοσκινίζεις στο πάτο νουμερο 2. Πετάς τις ακαθαρσίες, βάζεις τη σίτα το αλλο πάτο νουμερο 1 που ειναι καθαρό και αδειάζεις την άμμο απο το 2 στο 1!! Πράγματι δεν εχει νοήμα να πάρεις αλλη τώρα. Οποια/ος ενδιαφέρεται πάντως μπορώ να τις δώσω την διευθυνση του πετ σοπ.:)

'Ηρθα Βάσια!
Κούκου :hello:

Καλέ που είστε?? :hmm:
Βάσια, Φωτεινή, Άντα...κλπ!!

Εγώ έχω να πάω σπίτι από τη Δευτέρα το βράδυ... η μητέρα μου ανέβαινε μόνο για τη τουαλέτα...
Πως λέτε να τα βρώ?? :lol::lol:

πολύ ωραία τέλεια, τι φατσούλες ήταν αυτές,ευχαριστούμε ξέρουμε πόσο καλή είσαι:):P

Καλέ που είστε?? :hmm:
Βάσια, Φωτεινή, Άντα...κλπ!!

Εγώ έχω να πάω σπίτι από τη Δευτέρα το βράδυ... η μητέρα μου ανέβαινε μόνο για τη τουαλέτα...
Πως λέτε να τα βρώ?? :lol::lol:

Κακιά μάνα άφησες τα παιδιά σου, που γύρναγες:happy:?:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back