Birman-maniacs

Έχω καλά νέα σήμερα:D Είχα αγωνία με το εκτροφείο στη Γερμανία επειδή τους είπα για το "πρόβλημα" της Ρενάτας. Τελικά, οι κοπέλες αποφάσισαν να μου δώσουν το γατάκι εμβολιασμένο για τον καλυκοϊό και αν όλα πάνε καλά, αρχές Ιουλίου πάω Μόναχο για να τον φέρω στην Αθήνα! Πολύ χαίρομαι που θα μεγαλώσει το "σπίτι" μου με ένα ακόμα Βιρμανάκι. Θα έχει και η Ρενάτα παρέα γιατί της λείπει πολύ:( Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε μια αδεσποτούλα στη διπλανή ταράτσα που συνορεύει με το μπαλκόνι μας και η Ρενάτα ήθελε να πάει μαζί της για να παίξουν... Που να ήξερε ότι της άλλης γάτας δεν της καίγεται καρφί... Το όνομα του κόκκινου Βιρμανού γάτου είναι Daiquiri:confused: (Νταϊκίρι). Καλό μου φαίνεται, ίσως το κρατήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Γιούλη!! ειχα περάσει χτες απο τη μητέρα μου, αλλά ήξερα οτι θα λείπεις. Μια χαρα θα τα βρεις...λίγο γκρίνια θα ακούσεις :redface: εως πολύυυυυυυυυυυυυυ Αχχ και εγώ αφήνω τα δικά μου οταν φεΰγω για σαββατοκύριακο. Μπορεί να ειμαι σε δίλλημα αν πρέπει η οχι να τα αφήσω, ξέροντας οτι στη Pisu δεν αρέσουν καθόλου τα ταξίδια, την αφήνω. Τώρα που εχει και παρέα...ακόμη πιο ήρεμη θα φεύγω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω καλά νέα σήμερα:D Είχα αγωνία με το εκτροφείο στη Γερμανία επειδή τους είπα για το "πρόβλημα" της Ρενάτας. Τελικά, οι κοπέλες αποφάσισαν να μου δώσουν το γατάκι εμβολιασμένο για τον καλυκοϊό και αν όλα πάνε καλά, αρχές Ιουλίου πάω Μόναχο για να τον φέρω στην Αθήνα! Πολύ χαίρομαι που θα μεγαλώσει το "σπίτι" μου με ένα ακόμα Βιρμανάκι. Θα έχει και η Ρενάτα παρέα γιατί της λείπει πολύ:( Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε μια αδεσποτούλα στη διπλανή ταράτσα που συνορεύει με το μπαλκόνι μας και η Ρενάτα ήθελε να πάει μαζί της για να παίξουν... Που να ήξερε ότι της άλλης γάτας δεν της καίγεται καρφί... Το όνομα του κόκκινου Βιρμανού γάτου είναι Daiquiri:confused: (Νταϊκίρι). Καλό μου φαίνεται, ίσως το κρατήσω...
Birmaniacs Αθηνών και περιχώρων! Τι θα λέγατε να καλωσορίζαμε τη Φωτεινή με το Νταικίρι της στο αεροδρόμιο???? :up::lol:

Birmaniacs Αθηνών και περιχώρων! Τι θα λέγατε να καλωσορίζαμε τη Φωτεινή με το Νταικίρι της στο αεροδρόμιο???? :up::lol:

:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Γεια σου Γιούλη!! ειχα περάσει χτες απο τη μητέρα μου, αλλά ήξερα οτι θα λείπεις. Μια χαρα θα τα βρεις...λίγο γκρίνια θα ακούσεις :redface: εως πολύυυυυυυυυυυυυυ Αχχ και εγώ αφήνω τα δικά μου οταν φεΰγω για σαββατοκύριακο. Μπορεί να ειμαι σε δίλλημα αν πρέπει η οχι να τα αφήσω, ξέροντας οτι στη Pisu δεν αρέσουν καθόλου τα ταξίδια, την αφήνω. Τώρα που εχει και παρέα...ακόμη πιο ήρεμη θα φεύγω!
Κρίμα μωρέ που δεν βρεθήκαμε...Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά...
Λες να μου τα ψάλλουν τα παιδιά μου? :lol:
Συνήθως δεν νιαουρίζουν, απλά μου τρίβονται στα πόδια και με ακολουθουν για ώρες μετά!

Λες να μου τα ψάλλουν τα παιδιά μου? :lol:
Συνήθως δεν νιαουρίζουν, απλά μου τρίβονται στα πόδια και με ακολουθουν για ώρες μετά!

Υποθέτω ότι το ένα από τα τρία δεν τρίβεται στα πόδια σου και δεν πάει όπου πας:confused::lol: Λεκτικά μπορεί να σε καλοσωρίσει, με τριψίματα δεν...:P Να του δώσεις ένα φιλάκι από εμένα.

Το εννοώ! Εγώ προσφέρομαι να σας πάω σπίτι (αν θα είμαι Αθήνα... και να σας συμπαρασταθώ στις πρώτες... δύσκολες ώρες...)αν και σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ ότι η προσαρμογή του θα είναι εύκολη... αν κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ... Εκτροφείο, αεροδρόμιο, σπίτι! :up:

Το εννοώ! Εγώ προσφέρομαι να σας πάω σπίτι (αν θα είμαι Αθήνα... και να σας συμπαρασταθώ στις πρώτες... δύσκολες ώρες...)αν και σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ ότι η προσαρμογή του θα είναι εύκολη... αν κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ... Εκτροφείο, αεροδρόμιο, σπίτι! :up:

Γιούλη, με έχεις καταϋποχρεώσει!!!! Δε μπορώ να σου ζητήσω τη μεταφορά, είναι too much.. Ήδη σου είμαι υπόχρεη που με σύστησες στις κοπέλες! Νιώθω πολύ άσχημα:/:

Υποθέτω ότι το ένα από τα τρία δεν τρίβεται στα πόδια σου και δεν πάει όπου πας:confused::lol: Λεκτικά μπορεί να σε καλοσωρίσει, με τριψίματα δεν...:P Να του δώσεις ένα φιλάκι από εμένα.
Ναι... σωστά...:up: και πρόκειται για το πιο κακομαθημένο... Ουφ... :blink:
Θα του δώσω το φιλάκι σου... σε συμπάθησε πολύ... απλά σαν "προέφηβος" καμιά φορά με ταλαιπωρεί... :redface:να΄να καλά το αγοράκι μου κι ας με παιδεύει...

Γιούλη, με έχεις καταϋποχρεώσει!!!! Δε μπορώ να σου ζητήσω τη μεταφορά, είναι too much.. Ήδη σου είμαι υπόχρεη που με σύστησες στις κοπέλες! Νιώθω πολύ άσχημα:/:

Αν μπορώ, Φωτεινή μου... μην αισθάνεσαι υποχρέωση... !
Εγώ είχα κλείσει taxi πριν φύγω για Γερμανία (δίνοντας απλά την πτήση μου και την ώρα που θα έφτανα) που με περίμενε στο arrivals hall του αεροδρομίου και με πήρε αμέσως χωρίς ούτε καν να περιμένω στην ουρά!! ;)
Να φανταστείς ότι (ήταν και βράδυ) ο ταξιτζής ούτε καν κατάλαβε ότι κουβαλάω γατί σε γατοφόρο!!

Αναφέρομαι, ορμώμενη από τη απόφαση και τη προσπάθεια της Φωτεινής να φέρει Βιρμανάκι από εκτροφείο του εξωτερικού (Γερμανία), σε εκείνους που είναι Birmaniacs αλλά ακόμα δεν έχουν αποκτήσει το πολυπόθητο γατάκι τους... ότι η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση για να αποκτήσεις ένα γνήσιο Βιρμανάκι είναι να αποτανθείς στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής οι φίλοι erefer, Kostasktl και πυρροθριξ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα Βιρμανάκια...

Αν ακόμα σας ενδιαφέρει πολύ, μπορώ μέσω pm να σας δώσω πληροφορίες για το εκτροφείο από το οποίο πήραμε η Φωτεινή κι εγώ τα γατάκια μας, όπου γνωρίζουμε εξ'ιδίων ότι πρόκειται για εκπληκτικούς εκτροφείς αλλά ακόμα περισσότερο για εκπληκτικούς ανθρώπους.
Δεν ξεχνώ βέβαια ότι στα σκαριά θα γίνουν και κάτι ζευγαρώματα, αλλά η ζήτηση είναι απίστευτα μεγάλη κι έναν αρσενικό δεν είναι εύκολο να τον κρατήσεις για πολύ καιρό αστείρωτο.. για ευνόητους λόγους....

Γιούλη εγώ θα περιμένω μήπως και γίνει κάποιο ζευγάρωμα(σας έχω εμπιστοσύνη:))Δεν έχω πρόβλημα με το να περιμένω,όπως επίσης δεν έχω πρόβλημα να μην είναι αρσενικό και seal point,αν και αυτό θα διάλεγα έτσι και ήταν επιλογή μου...Αρκεί να είναι Βιρμανίας.Βέβαια σχεδιάζω αν δεν πάνε τα πράγματα καλά και δε γίνει ζευγάρωμα μέχρι τέλη καλοκαιριού,κάπου εκεί να πάω εξωτερικό(ετσι πιστεύω).Οπότε βλέπουμε

Ωραία...:up:
Θα σου πούμε όταν έρθει η ώρα, απλά εμένα μου έχουν ζητήσει πολλοί (αν και οι Birmaniacs όπως εσύ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι προηγούνται...) ;)

Φωτεινή... Περιμένουμε φωτογραφία του νέου σου μικρούλη...! :up:
Πριν τον φέρεις Ελλάδα εννοείται... ;)

τέλεια και τέλειο και το όνομα, να το κρατήσεις! άντε με το καλό

Μπήκα τώρα στο site του εκτροφείου και χάζευα τα μωράκια και τους γονείς τους. Είναι όλα πανέμορφα βρε Φωτεινή!
Αν και νομίζω ότι σε αντίθεση με άλλες ράτσες, τα Βιρμανάκια όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν όλο και περισσότερο!

εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι θα κρατήσω ένα για παρέα στην Αθηνά, ένα θα παρει η συμπεθέρα και το επόμενο, αν υπάρξει θα είναι μάλλον δικό σου erefer, βέβαια θα περάσεις απο interview από μένα και τη συμπεθέρα, με την καλή έννοια πάντα, γιατι θέλουμε να ξέρουμε που θα πάνε τα μωρά,αλλά πιστεύω ότι έχει δείξει οτι ενδιαφέρεσαι.

μπαίνω να δω κι εγώ.άλλο εκτροφείο που μπορώ να συστήσω και είναι και πρόεδρος νομίζω σε ένα board βιρμανικού κλαμπ είναι https://www.baiedesamours.eu/

εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι θα κρατήσω ένα για παρέα στην Αθηνά, ένα θα παρει η συμπεθέρα και το επόμενο, αν υπάρξει θα είναι μάλλον δικό σου erefer, βέβαια θα περάσεις απο interview από μένα και τη συμπεθέρα, με την καλή έννοια πάντα, γιατι θέλουμε να ξέρουμε που θα πάνε τα μωρά,αλλά πιστεύω ότι έχει δείξει οτι ενδιαφέρεσαι.
Ναι... θα σου δώσουμε ερωτηματολόγιο...! :lol:
Πλάκα κάνω!
Πιστεύω ότι είσαι real Birmaniac και σου αξίζει ένα αγοράκι seal!

καλά είναι κουκλια, άντε ρε Γιούλη να έχουμε κι εμείς τέτοιες χνουδόμπαλες, εγώ δεν χαρηκα τόσο μικρό γατάκι, την πήρα μεγάλη την Αθηνά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back