Birman-maniacs

Καλημέρα!

Παιδιά, μη μου αγχώσετε το γαμπρό μονάχα... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG0509.JPG
    CIMG0509.JPG
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Καλημέρα, τι παιδί είναι αυτό?μωρό μου όμορφο.Πως ήταν τα καλά σου?τι έκαναν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο κρεβάτι τον βλέπω?πως κι έτσι?μην σε δει ο Μαριος;)

Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά μάλλον θα αρχίσω και τις προσευχές:DΒάσια η "Ιερά εξέταση"-Συνέντευξη τι περιλαμβάνει,δεν πιστεύω να μου δώσετε και ορό της αλήθειας?:lol::lol::lol:
Νομίζω θα ικαταλάβουμε αμέσως αν τα αγαπάς, αλλά και λίγο ορός δεν είναι κακός, γιατι μπορεί να κρύβεσαι :mad:..........άντε καλά μην με βλέπεις αγριεμένη:P

Καλημέρα, τι παιδί είναι αυτό?μωρό μου όμορφο.Πως ήταν τα καλά σου?τι έκαναν?

Μόλις είδαν το αυτοκίνητο φώναζαν από το μπαλκόνι!
Όλα ήταν στο σπίτι μια χαρά. Ποτέ δεν μου κάνουν ζημιές τα γλυκούλια μου... τα χάιδεψα, τα ζούπηξα και μετά άρχισαν τα παιχνίδια...!
Σου έστειλα με e-mail κι άλλες φωτό. ;)

τα είδα τα κουκλιά, πανέμορφα τα ζουζουνάκια

Καλημέρα κορίτσια:hello::hello:τι κάνετε;;;;
Γιούλη αυτός είναι ο γαμπρός; ΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΚΛΟΣ:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι... αυτός... ;)

Συνημμένα

• CIMG0490.JPG
    CIMG0490.JPG
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 36
Raisa μήπως θέλεις να κάνουμε μία καινούρια ράτσα?να αναμίξουμε τα αίματά μας?

Ναι...;) θα λέγεται Britman...! :lol:
Θα έχει το μάκρος της γούνας της Βιρμανικής, τα χρώματα της Βρετανικής, ένα μάτι χάλκινο κι ένα μπλε!! :lol:

Ναι...;) θα λέγεται Britman...! :lol:
Θα έχει το μάκρος της γούνας της Βιρμανικής, τα χρώματα της Βρετανικής, ένα μάτι χάλκινο κι ένα μπλε!! :lol:

έχουμε και μεις οι βρετανικές colorpoint:P
Κορίτσια,θα είναι κάπως έτσι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μπείτε και δω να δείτε όλα τα χρώματα των βρετανών:up:https://www.katzenclub.ch/bks/farben.htm

Συνημμένα

• bri2.jpg
    bri2.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • bri color.jpg
    bri color.jpg
    1,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • colourpoint-blue.200x170.jpg
    colourpoint-blue.200x170.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 27
έχουμε και μεις οι βρετανικές colorpoint:P
Κορίτσια,θα είναι κάπως έτσι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μπείτε και δω να δείτε όλα τα χρώματα των βρετανών:up:https://www.katzenclub.ch/bks/farben.htm
Ωραίες γάτες... Εμείς απλά θα μακρύνουμε λίγο τη γούνα! :lol:

Εγώ σε περιμένω για καφεδάκι...;)
Θα ειμαι σήμερα μετά τις έξι στη μαμά μου...τι λες να σας κάνω μια μικρή επίσκεψη???:redface:

DSCN0306.jpg
Η Αθηνά παρακολουθεί στο animal planet τα μεγαλύτερα αδέρφια της, λεοπαρδάλης και λιοντάρια!

Θα ειμαι σήμερα μετά τις έξι στη μαμά μου...τι λες να σας κάνω μια μικρή επίσκεψη???:redface:

Και το ρωτάς??
Τι καφέ πίνεις?? :D

Τρομερή γάτα! :blink:
Και που να δει και το dvd με τα Βιρμανάκια!! :lol:

th_DSCN0307.jpg
και μετα λίγο beaute, πεντικιουρ χιχι.Ζηλεύω που είστε εκεί και πίνετε τα καφεδάκια σας με τα γατάκια σας:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back