ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρέ θα δουλεύουν τα παιδιά...που είναι οι υπόλοιποι?Άντα, Φωτεινή, erefer, κανεις?![]()
Επίσης να μπουν και οι υπόλοιποι που ψάχνουν Βιρμανάκια και ίσως να διαβάσουν και τις απόψεις μας στις προηγούμενες σελίδες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τώρα η νυφίτσα έχει μπει μέσα στα ρούχα μου στην ντουλάπα και κοιμάται, ειναι αυτή μία!
Και μένα η Καλυψώ ψοφάει για ντουλάπες, σακούλες και βαλίτσες... χουχουλιάρα και ταξειδιάρα σα και μένα... ενώ ο Μορφέας τη βρίσκει να ααδιάζεται στο χαλί...
Ξέρεις πόσες φορές τη ψάχνω και δεν τη βρίσκω και είναι χωμένη σε κάποια από τις ντουλάπες? Αγαπημένη της.. αυτή με τα παπούτσια... αναρωτιέμαι γιατί...!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Σας διάβαζα πριν, γράψατε αρκετά εχτές. Πήγα στο πετ σοπ του Χαϊδαρίου εχτές με την αδερφή μου και πήραμε αρκετά πραγματάκια για τη Ρενάτα. Βρήκα και γατόδεντρο, ένα ψιλοάθλιο είναι και μές τη βρώμα και πρέπει να το καθαρίσω το ΣΚ μη μας πάθει και τίποτα η Ρενάτα. Βασικά τους κατοίκους των Β. προαστίων τους έχουν στα ώπα ώπα, γιατί; Εμείς οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατουρήσαμε, αναρωτιέμαι τώρα εγώ η καστανή... Πήρα και κλειστή τουαλέτα της Ferplast (αν θυμάμαι καλά την εταιρία) και θέλει κι αυτή πλύσιμο - αναρωτιέμαι πώς θα την αντιμετωπίσει η Ρενάτα
Ψωνίσαμε και μερικά παιχνιδάκια, άμμο, κονσερβούλες Schesir που δε βρίσκονται παντού, κλπ.Βασικά, ήθελα να πω στα παιδιά που τηλεφωνούν σε αυτή την κυρία στην Αθήνα για τα Βιρμανάκια... Μπήκα στον πειρασμό να την πάρω κι εγώ τηλέφωνο για πληροφορίες, αλλά σκέφτηκα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζί της. Δε νομίζω ότι τα γατάκια που θα πάρετε θα είναι αυτά που θέλετε. Κανένας ευσυνείδητος εκτροφέας δε στέλνει τα γατιά του σαν να ήταν πακέτο, ΚΑΝΕΙΣ. Μπορεί να φέρνει αυθεντικά Βιρμανάκια, ναι - αλλά ίσως να έχουν κάτι με την υγεία τους (σωματική ή ψυχική) που θα ανακαλύψετε μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου. Εδώ εγώ που πήρα από εκτροφέα και όχι από πετ σοπ και μου βγήκε με καλυκοϊό (έστω και φορέας)! Και εκτός αυτού, μην ενισχύετε τέτοιες πρακτικές - τα ζώα δεν είναι πράγματα για να τα εμπορεύεται κάποιος επιτήδειος και να ζει από αυτά! Παίρνοντας από αυτή την κυρία, είναι σαν να αγοράζετε από πετ σοπ - καμία διαφορά! Σκεφτείτε το σοβαρά και πράξτε ανάλογα. Λίγη οικονομία και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τον δικό μου δεν τον έβγαλα τυχαία Μορφέα...Ο Μορφέας είναι ο Θεός των ονείρων και ονειρευόμουν την απόκτησή του πάνω από 1.5 χρόνο... (εκτός αυτού, όλη μέρα κοιμάται κι ονειρεύεται...
). Ίσως με τη δική μας βοήθεια και ίσως από δικά μας λάθη, οι νέοι φίλοι να τα αποκτήσουν πιο γρήγορα απ'ότι εμείς!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
θα γίνει το σπιτι σου λέσχη βιρμανόφιλων, όλοι έχουμε περάσει 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιούλη τελικά ήρθε χτες η Αντα για καφέ?ζηλεύω σνιφθα γίνει το σπιτι σου λέσχη βιρμανόφιλων, όλοι έχουμε περάσει
![]()

Όχι δεν τα κατάφερε τελικά... ίσως σήμερα...
Ναι!
Ζήτω η Βιρμανολέσχη...
τρελαίνομαι για κόσμο στο σπίτι... μικρασιάτισσα γαρ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αλλο ένα site πυροθρίξ αν ενδιαφέρεσαι και τα έχει κατά χώρες.Δεν ξέρω αν το έχει βάλει και η Γιούλη
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτι είχα στο μυαλό μου γι'αυτό!Γιούλη θα πάρεις τελικά και άλλο γατάκι από τη γέννα που έλεγες?δεν κανονίζεις με το πυρροθριξ να πάρετε αδερφάκια?ταξιδάκι μαζί, ή το πολύ πολύ φέρνεις 2 γατομπαλες μαζί χιχι

Πυροθριιιιιιξ!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όχι ακριβώς...το σκέφτεσαι τρελάρα ε?ζηλεύω θέλω κι εγω πολλά γατσούνια

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... πολύ καλή ιδέα... μπορώ να μεσολαβήσω γνωρίζοντας τον πυροθριξ στους εκτροφείς, να επικοινωνήσει μαζί τους (το ίδιο έκανε και η Φωτεινή) και αν το δεχτούν να πάει ο φίλος από την Αγγλία.πάντως πυρροθριξ, μπορεις να πεις στο φίλο σου να περάσει μέσω Γερμανίας όταν έρχεται απο Αγγλια και να το παραλάβει στο αεροδρόμιο, αν συμφωνούν και οι εκτροφείς.Αντε βρήκα λύση
Πάντως το καλύτερο είναι ένα σ/κ να πας μέχρι το Μόναχο...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
με γεια τα πράγματά σας, πόσο το πήρες το γατοδεντρό?
Παραδόξως, μόνο 48 ευρώ αν και μεγάλο (περίπου 1,40 στο ύψος)
Μάλλον λόγω αθλιότητας μου το έδωσαν τόσο
Δε θα σταματήσω να ψάχνω, πάντως - τώρα που πήρα φόρα
Fotini
Διάσημο μέλος
Σωστά!! Και ό,τι λέμε, το λέμε από την εμπειρία μας... γιατί οι περισσότεροι από εμάς κάναμε πάνω από ένα χρόνο να αποκτήσουμε το δικό μας κι όχι επειδή είμαστε εξυπνότεροι...
Επίσης παραδόξως, εγώ έκανα μόνο ένα μήνα
Τσακ μπαμ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool