Birman-maniacs

Και εδώ χάλια καιρό έχει,έχει σταματήσει να βρέχει αλλά όπου να'ναι θα ξαναρχίσει..Κοιμάται που κοιμάται η Αθηνά τόσες ώρες τη μέρα,αν συνεχίσει έτσι ο καιρός βλέπω να πέφτει σε χειμερία νάρκη:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερετε ποιες αεροπορικες εταιριες αφηνουν στην καμπινα κατοικιδια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο εκτροφείο θα πρέπει να δεις τους γονείς, τα pedigree, δηλαδή τι διακρίσεις έχουν, τα κόκκινα είναι διακρίσεις.Επίσης τα standard της φυλής με πολύ προσοχή στα πόδια,τα καλτσάκια https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html, https://www.birman.net/markings.html, δες αυτά για τα πόδια, αν δεν καταλαβαινεις στα εξηγώ.όταν βρεις κάτι, στείλε μου το site και φωτο για να σου πω την άποψή μου.Θα πας εσύ να το πάρεις?
τι σημαινει τα κοκκινα ειναι διακρισεις?αναφερεσαι στα red point?

τι σημαινει τα κοκκινα ειναι διακρισεις?αναφερεσαι στα red point?
όχι αν δεις ένα pedigree έχει κόκκινα και μαυρα γραμματα στα ονόματα, τα κόκκινα ειναι αυτά που έχουν διακριση σε διαγωνισμό
δεν ξέρω για αεροπορικές, μόνο ότι η british δεν αφήνει και η lufthansa δέχεται

4359.jpg
για όσους ενδιαφέρονται πηγε η Γιουλη και ρώτησε (να είναι καλά, της είμαι υπόχρεη) έχει 159,50 ευρώ, ακριβό αλλά ωραίο

Πολύ ωραίο φαίνεται,σε τι ύψος είναι αυτό Βάσια,1.40?

1,68 ειναι

οχι και ακριβο ρε παιδια!!εγω του ειχα παρει ενα 40 ποντων και εδωσα 58 ευρω,αυτο να μην κανει 158?καλα ειναι!Το δικο μου(το μικρο δηλαδη) το ειχα θεωρησει ακριβο

οχι και ακριβο ρε παιδια!!εγω του ειχα παρει ενα 40 ποντων και εδωσα 58 ευρω,αυτο να μην κανει 158?καλα ειναι!Το δικο μου(το μικρο δηλαδη) το ειχα θεωρησει ακριβο
40 πόντοι 58 ευρώ?:blink:Το κοίταξες καλά μήπως είχε λεφτά ενσωματωμένα?:lol:Πριν μια βδομάδα είχα πάει Jumbo και πήρα 2 ονυχοδρόμια απλά(κυλινδρικά),4,99 το ένα..Το γέλιο είναι οτι τώρα μέτρησα το ένα απο περιέργεια και είναι 46 πόντους:DΑ και φυσικά έχει τριχιά sisal:)

Δεν ήξερα ότι τα τζάμπο έχουν γατοαξεσουάρ!:confused:

Ούτε κι εγώ κατα τύχη το είδα καθώς τριγυρνούσα.Έχει και παρα πολύ ωραία παιχνίδια,πήρα ένα με ένα ποντίκι που κρέμεται:D

Γάτα Βιρμανίας baby sitter.Χρεώνει 1 κροκέτα την ώρα και πληρώνεται πάντα την ίδια μέρα:D

bravo erefer έτοιμος είσαι, το γατάκι δεν έχει έρθει ακόμα.Μη βιάζεσαι και το γρουσουζέψεις!ελπίζω να πανε όλα καλά

Καλημέρα στην παρέα!!!!:hello::hello::hello:Τι κάνετε , πώς είστε;;;;

40 πόντοι 58 ευρώ?:blink:Το κοίταξες καλά μήπως είχε λεφτά ενσωματωμένα?:lol:Πριν μια βδομάδα είχα πάει Jumbo και πήρα 2 ονυχοδρόμια απλά(κυλινδρικά),4,99 το ένα..Το γέλιο είναι οτι τώρα μέτρησα το ένα απο περιέργεια και είναι 46 πόντους:DΑ και φυσικά έχει τριχιά sisal:)
δυστυχως λεφτα δεν ειχε!!!:lol:αλλα δεν ηταν τελειως απλο.Ειχε κατι σαν σπιτακι και παρατηριτηριο.Ε,και εγω δεν ηξερα τοτε!!ημουν καινουρια και ηθελα το καλυτερο.Επιπλεον δεν ειχα και αυτοκινητο,επομενως δεν μπορουσα να το ψαξω και πολυ το θεμα.Επρεπε να ειναι κοντα στο σπιτι(πειραιας τοτε)για να το παω με τα χερια.Περιττο να σας πω ποσο ιδρωτα εχυσα!!!

Καλημέρα στην παρέα!!!!:hello::hello::hello:Τι κάνετε , πώς είστε;;;;
γεια σου raisa!!καλο μεσημερι πλεον!!

:):) ελα παιδες spam!!!! τι λεει πυθρολθξ??????

καλα, εσυ?:)

Παιδια δυστυχως το αφηνω το ονειρο της βιρμανιας προς το παρον.:cry::cry::cry:Γατακι βρηκαμε στην οχφορδη αλλα τοτε που το δινουν,καλοκαιρι δηλαδη,ο ανθρωπος που εχω εκει θα εχει φυγει και δεν ξερει αν θα επιστρεψει καθολου στην οξφορδη.Στεναχωρηθηκα πολυ χθες γιατι ηταν κατι που το ειχα δεσει κομπο οτι θα το ειχα το καλοκαιρι.Αλλα εγω φταιω γιατι δεν τα ειχα υπολογισει καλα.
Αν περιμενω αρκετα και ζεγαρωσουν τα δικα σας εχω καμια ελπιδα να εχω ενα?:cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back