erefer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τι σημαινει τα κοκκινα ειναι διακρισεις?αναφερεσαι στα red point?στο εκτροφείο θα πρέπει να δεις τους γονείς, τα pedigree, δηλαδή τι διακρίσεις έχουν, τα κόκκινα είναι διακρίσεις.Επίσης τα standard της φυλής με πολύ προσοχή στα πόδια,τα καλτσάκια https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html, https://www.birman.net/markings.html, δες αυτά για τα πόδια, αν δεν καταλαβαινεις στα εξηγώ.όταν βρεις κάτι, στείλε μου το site και φωτο για να σου πω την άποψή μου.Θα πας εσύ να το πάρεις?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
όχι αν δεις ένα pedigree έχει κόκκινα και μαυρα γραμματα στα ονόματα, τα κόκκινα ειναι αυτά που έχουν διακριση σε διαγωνισμότι σημαινει τα κοκκινα ειναι διακρισεις?αναφερεσαι στα red point?
δεν ξέρω για αεροπορικές, μόνο ότι η british δεν αφήνει και η lufthansa δέχεται
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
40 πόντοι 58 ευρώ?οχι και ακριβο ρε παιδια!!εγω του ειχα παρει ενα 40 ποντων και εδωσα 58 ευρω,αυτο να μην κανει 158?καλα ειναι!Το δικο μου(το μικρο δηλαδη) το ειχα θεωρησει ακριβο
Το κοίταξες καλά μήπως είχε λεφτά ενσωματωμένα?
Πριν μια βδομάδα είχα πάει Jumbo και πήρα 2 ονυχοδρόμια απλά(κυλινδρικά),4,99 το ένα..Το γέλιο είναι οτι τώρα μέτρησα το ένα απο περιέργεια και είναι 46 πόντους
Α και φυσικά έχει τριχιά sisal
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Wvo-g_JvURI&eurl=https://widget-64.slide.com/widgets/sf.swf
Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι κάνετε , πώς είστε;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
δυστυχως λεφτα δεν ειχε!!!40 πόντοι 58 ευρώ?Το κοίταξες καλά μήπως είχε λεφτά ενσωματωμένα?
Πριν μια βδομάδα είχα πάει Jumbo και πήρα 2 ονυχοδρόμια απλά(κυλινδρικά),4,99 το ένα..Το γέλιο είναι οτι τώρα μέτρησα το ένα απο περιέργεια και είναι 46 πόντους
Α και φυσικά έχει τριχιά sisal
![]()
αλλα δεν ηταν τελειως απλο.Ειχε κατι σαν σπιτακι και παρατηριτηριο.Ε,και εγω δεν ηξερα τοτε!!ημουν καινουρια και ηθελα το καλυτερο.Επιπλεον δεν ειχα και αυτοκινητο,επομενως δεν μπορουσα να το ψαξω και πολυ το θεμα.Επρεπε να ειναι κοντα στο σπιτι(πειραιας τοτε)για να το παω με τα χερια.Περιττο να σας πω ποσο ιδρωτα εχυσα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γεια σου raisa!!καλο μεσημερι πλεον!!Καλημέρα στην παρέα!!!!Τι κάνετε , πώς είστε;;;;
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

ελα παιδες spam!!!! τι λεει πυθρολθξ??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Αν περιμενω αρκετα και ζεγαρωσουν τα δικα σας εχω καμια ελπιδα να εχω ενα?:cry::cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool