Birman-maniacs

Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να το πάρεις...
τέλειο φενγκ σουι το τρεχούμενο νεράκι που θα ακούγεται...!

Αχ, πώς με καταλαβαίνεις...:lol: Ένα μικρό σπρώξιμο θέλω και τσουπ... Θα το παραγγείλω αργότερα, όμως, τώρα είμαστε με άδειες τσέπες:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω αν εχουν αλλα προιοντα για γατες παντως αυτο που ξερω ειναι οτι τα προιντα της με aloe vera ειναι κορυφαια και κανουν θαυματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, πώς με καταλαβαίνεις...:lol: Ένα μικρό σπρώξιμο θέλω και τσουπ... Θα το παραγγείλω αργότερα, όμως, τώρα είμαστε με άδειες τσέπες:redface:

:lol:
Μας τα τρώνε τα ζουζούνια μας κανονικά...!

:lol:
Μας τα τρώνε τα ζουζούνια μας κανονικά...!

Κανονικότατα!:redface: :redface:

Ένα άλλο site με γατόδεντρα που κάνει αποστολές στην Ελλάδα είναι και αυτό---> https://www.puddlepetcare.co.uk/acatalog/cat_activity_centres_scratchers.html
;)

Η μητέρα μου κάθε φορά που της λεω οτι θα πάρω κάτι για τις γατούλες μου, φωνάζει οτι ξοδεύω τα χρηματάκια στα ζωα!! τι να κάνω όμως, οταν χαίρονται αυτά, χαίρομαι κ εγώ μαζί τους...:)

Κανονικότατα!:redface: :redface:

Ένα άλλο site με γατόδεντρα που κάνει αποστολές στην Ελλάδα είναι και αυτό---> https://www.puddlepetcare.co.uk/acatalog/cat_activity_centres_scratchers.html
;)
Πολύ ωραία πράγματα έχει!!
Και τι ωραία γατόδεντρα...
Μπράβο ψαχτηράκι μας! :up:

Κατι τέτοιο ψάχνεις? 30 ευρώ έχει..:(

Να πω και κάτι άλλο....μπαίνει στη πρίζα, ελπίζω να το ξέρεις αυτο. Νερό και ηλεκτρισμός ...εμένα κάπως επικινδυνο μου ακουγεται, μπορεί να κάνω και λάθος :/:

Να πω και κάτι άλλο....μπαίνει στη πρίζα, ελπίζω να το ξέρεις αυτο. Νερό και ηλεκτρισμός ...εμένα κάπως επικινδυνο μου ακουγεται, μπορεί να κάνω και λάθος :/:

Μηχανικός είσαι... κάτι θα ξέρεις! :up:
by the way... ωραία η pisu στο νέο σου avatar.. ζήλεψα κι άλλαξα κι εγώ! :redface:

Το ειδα Γιούλη μου....:P

Ναι, το κατάλαβα ότι δουλεύει με ηλεκτρισμό. Αλλά το καλώδιο είναι έξω από το νερό και πίσω από το μηχάνημα:hmm:Βρήκα ένα site που στέλνει Ελλάδα και έχει αυτό το pet fountain που γυρεύω.. Θα κάνω σύντομα την παραγγελία μου φαίνεται και μετά θα βγω στη ζητιανιά:lol: Γιούλη, έχει και τα greenies για γάτες που γύρευες! Αν θες, όταν κάνω την παραγγελία του "συντριβανιού", να πάρω και αυτά για σένα;)
https://app.infopia.com/Shop/Control...227224295224223242237228243244247242245248243

Ναι, το κατάλαβα ότι δουλεύει με ηλεκτρισμό. Αλλά το καλώδιο είναι έξω από το νερό και πίσω από το μηχάνημα:hmm:Βρήκα ένα site που στέλνει Ελλάδα και έχει αυτό το pet fountain που γυρεύω.. Θα κάνω σύντομα την παραγγελία μου φαίνεται και μετά θα βγω στη ζητιανιά:lol: Γιούλη, έχει και τα greenies για γάτες που γύρευες! Αν θες, όταν κάνω την παραγγελία του "συντριβανιού", να πάρω και αυτά για σένα;)
https://app.infopia.com/Shop/Control...227224295224223242237228243244247242245248243
Ναι...........!!!
Πάρε 2 συσκευασίες αν μπορείς,διαφορετικών γεύσεων... !
Ευχαριστώ!!

Ναι...........!!!
Πάρε 2 συσκευασίες αν μπορείς,διαφορετικών γεύσεων... !
Ευχαριστώ!!

Τώρα αν σου πω Φωτεινή να παραγγείλεις συνολικά 4 θα είναι πρόβλημα? :hmm:
Θα στα πληρώσω προκαταβολικά.... να συνδιάσουμε και επίσκεψη για να δω τη Ρενατούλα σου...? ;)
Τι λές?

Καλημέρα, διάβαζα τα προηγούμενα για να δω τι είπατε.

Καλημέρα, διάβαζα τα προηγούμενα για να δω τι είπατε.
Επέστρεψες από τη Λάρισα? Τι κάνει η Αθηνούλα??

Επέστρεψες από τη Λάρισα? Τι κάνει η Αθηνούλα??
Ναι γυρίσαμε πρωι πρωι, ευτυχώς γιατί η Αθηνά έφαγε από το σακουλάκι με το ζόρι 5 κροκέτες και ήπιε λίγο νερό, κρατώντας το πιατάκι στο χέρι το βράδυ αργά και με το ζόρι (μας έγινε γατάκι πάλι,ούτε μωρό έτσι).Να φανταστείς δεν κατούρησε ουτε μία φορά ανησύχησα!δεν ξέρω αν φταίει που δεν της άβαλα Εverclean γιατί λυπομουν να την πετάξω σε μια μέρα, και της είχα τη Freskies και δεν πήγε καθόλου.Με το που ήρθαμε όμως κρατσ κρατσ η κροκέτα και κατούρησε!:lol::redface:

περιτό να το πω ότι πήγε 3 φορές τουαλέτα μέχρι στιγμής!

Ναι γυρίσαμε πρωι πρωι, ευτυχώς γιατί η Αθηνά έφαγε από το σακουλάκι με το ζόρι 5 κροκέτες και ήπιε λίγο νερό, κρατώντας το πιατάκι στο χέρι το βράδυ αργά και με το ζόρι (μας έγινε γατάκι πάλι,ούτε μωρό έτσι).Να φανταστείς δεν κατούρησε ουτε μία φορά ανησύχησα!δεν ξέρω αν φταίει που δεν της άβαλα Εverclean γιατί λυπομουν να την πετάξω σε μια μέρα, και της είχα τη Freskies και δεν πήγε καθόλου.Με το που ήρθαμε όμως κρατσ κρατσ η κροκέτα και κατούρησε!:lol::redface:

Απλά πέρασε το στρες της αλλαγής του περιβάλλοντος...
Εγώ θα έλεγα να την αφήνεις και μόνη της καλύτερα... δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα... αν είναι μέχρι 24 ώρες! ;)

τελικά οντως δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να τις αλλάζω χώρο ή να την αφήνω μόνη.Πάντως αν της άφηνα θα ήμουν εγώ χαλια

Τώρα αν σου πω Φωτεινή να παραγγείλεις συνολικά 4 θα είναι πρόβλημα? :hmm:
Θα στα πληρώσω προκαταβολικά.... να συνδιάσουμε και επίσκεψη για να δω τη Ρενατούλα σου...? ;)
Τι λές?

Καλέ, τι πρόβλημα; Όχι μόνο 4, και 114 αν θες για να έχεις απόθεμα! Και δε θέλω να μου τα πληρώσεις προκαταβολικά, όποτε μπορέσεις;) Μετά επισκέψεως, φυσικά:lol: Θα φροντίσω να έχω τη Ρενάτα στο φούρνο για να φάμε κατευθείαν:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back