Birman-maniacs

Είστε τρελές για δέσιμο!:lol: Ελληνίδες μάνες σου λέει μετά! Βάσια, ευχαριστώ για τη συμβουλή με το frontline, θα κάνω αυτό που είπες να δούμε αντίδραση;)
Όσο για τις αεροπορικές εταιρίες, η Ρενάτα ήρθε με Aegean από Μιλάνο και ήταν στην καμπίνα των επιβατών. Απλά, νομίζω ότι η συγκεκριμένη εταιρία χρεώνει πολλά στη μεταφορά ζώου:/::hmm:
Ναι αλλά ήρθε και με συνοδό ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεσ να παω μαζι με τα γατια στο πετ σοπ, να τα κανω ενα cat tree drive ( οπως test drive):hmm:

Ναι, αμέ! Και μετά θα τα κυνηγάς σε όλο το κατάστημα για να επιστρέψετε σπίτι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN0380.jpg

Εγώ τα ποδαράκια της θα της τα φάω την επόμενη φορά στο λέω!! :P:P

2ag0y9c.jpg

:up::up:
Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα...
Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο...

Υπάρχουν ''ειδικές εταιρείες'' που αναλαμβάνουν τη μεταφορά το ζωου. Μια τετοια χρησιμοποιησα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Μάλιστα προσπαθούν να βρουν κ τυ συντομότερη διαδρομή για μην ταλαιπωρηθεί το ζωντανο παρα πολυ. Εννοειται οτι του δίνουν φαγητό κ του αλλάζουν το νερό. Προσοχή στο ειδος και στο μέγεθος του κλουβιου - υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις απο την ΕΕ που εχουν δωθει.:)

αντά, από το έφερες εσύ το γατάκι σου?

:lol:
tsa Renatoula!
th_DSCN0273.jpg
κόλλα 5!
ο erefer που είναι ρε παιδιά?

Ο erefer είναι απογευματινός τύπος :lol:
Σαν το πυροθριξ! :lol:
Εγώ δε, πάντα πρωινή... (θα το βάλω το ρημαδοinternet που θα μου πάει?) :lol:

κορίτσια κατεβαίνω Τρίτη Αθήνα μέχρι Πεμπτη, αν θέλετε Τεταρτη πάμε για καφέ?to know us better, που λέει και το ελληνικό, είστε?προτείνω Κηφησιά, αν θέλετε και βολεύει:)μπορεί να ρθει όποιος cat maniac θέλει, ανοικτή πρόσκληση

:lol:

Ο erefer είναι απογευματινός τύπος :lol:
Σαν το πυροθριξ! :lol:
Εγώ δε, πάντα πρωινή... (θα το βάλω το ρημαδοinternet που θα μου πάει?) :lol:

μετά θα τσακώνεσαι με το Μάριο, όπως εγώ με τον Γιώργο "παλι γράφεις?τι λέτε ρε παιδί μου?":lol:

χτες μπήκε ο erefer, δεν τον είδα?να ρθει για καφέ, να του κανουμε interview όλες οι μανες γατοβιρμανες!:D

κορίτσια κατεβαίνω Τρίτη Αθήνα μέχρι Πεμπτη, αν θέλετε Τεταρτη πάμε για καφέ?to know us better, που λέει και το ελληνικό, είστε?προτείνω Κηφησιά, αν θέλετε και βολεύει:)μπορεί να ρθει όποιος cat maniac θέλει, ανοικτή πρόσκληση
:up::up::up::up::up::up:
Μέσα!
Ραίσα... έχεις επίσημη πρόσκληση κι εσύ όπως και η Ζόριτσα!
Βάσια δε πας μια βόλτα και στους British να το πεις?

μετά θα τσακώνεσαι με το Μάριο, όπως εγώ με τον Γιώργο "παλι γράφεις?τι λέτε ρε παιδί μου?":lol:
Ωχ... ναι... και μένα μου τα χώνει... είναι πολύ προστατευτικός και... μπαμπάς... (η... διαφορά που λέγαμε...;))

χτες μπήκε ο erefer, δεν τον είδα?να ρθει για καφέ, να του κανουμε interview όλες οι μανες γατοβιρμανες!:D
Όχι μωρέ το κακομοίρη... έχει περάσει τις... εξετάσεις... :P

ρε συ η Raisa είναι από Θεσ/κη και η Zorica νομίζω από Ερμιονη, δύσκολο, αλλά θα το πω

ρε συ η Raisa είναι από Θεσ/κη και η Zorica νομίζω από Ερμιονη, δύσκολο, αλλά θα το πω
Ωχ... ναι βλακίες λέω... μη πας...

Όχι μωρέ το κακομοίρη... έχει περάσει τις... εξετάσεις... :P

πλάκα κάνω,αλλά αν θέλει μην τον αποτρέψουμε, είναι και ένας ο αντρας birmaniac:lol::lol:

Ειμαι μέσα!! Κηφισία μια χαρα βολεύει...απογευματάκι όμως !! Αχχ το σημειώνω απο τωρα, γιατι κατι ολο τυχαίνει και δεν μπορω να συναντηθώ με τη Γιουλη! Συγγνωμη Γιούλη, ειλικρινα δεν το κάνω επιτηδες! :cry:

Ειμαι μέσα!! Κηφισία μια χαρα βολεύει...απογευματάκι όμως !! Αχχ το σημειώνω απο τωρα, γιατι κατι ολο τυχαίνει και δεν μπορω να συναντηθώ με τη Γιουλη! Συγγνωμη Γιούλη, ειλικρινα δεν το κάνω επιτηδες! :cry:

:lol::lol:
Αντε βρε δεν υπάρχει θέμα.. 2 καφέδες ήπια χθες (τον δικό μου και τον δικό σου) και δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα... :lol::lol:
Αλλά... τρίτη φορά, δεν σου συγχωρούμε... εγγλεζούλα μας... :lol:

ναι φυσικά απόγευμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back