Birman-maniacs

ΑΥΤΑ!!!!!!!!!
ΑΧ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!!! ΤΑ ΘΕΛΩ!!!

Εδώ ο Μορφέας με την αδελφή του μικρός...
lily τι γατάκι ψάχνεις??

b_wurf_181107_3akt.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ θα είμαι free όποτε βολευεστε!και για να γνωριστούμε με φωτο απο τα παιδιά μας!η Αντα το είχε πει νομίζω:lol:
Ναι εγω το είχα πει...οτι ευτυχως οτι γνωρίζονται η Βασια με τη Γιούλη. Θα εχω για καλο κ για κακο μια φωτο μαζί μου..ή να κρατάω μια σακούλα με κροκέτες, ή ενα ποντίκι? :hmm::D μετα τις 6..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ είμαι κορίτσια αλλά γράφω από δουλειά και δεν προλαβαίνω με τίποτα να τα διαβάσω όλα τα σχολια σας και μπερδευομαι λίγο!
Sorry, αλλά εδώ γίνεται χαμός!!
Θα τα διαβάσω και θα επανέλθω!

Φαντάζεστε να είμαστε 4 γυναικες στο σταθμό και να κρατάμε απο ενα ποντίκι?? στο τρελοκομείο θα μας κλείσουν! :lol:

Όπως τις ξέρω θα στο έφερναν.... :up:

Μου το είπαν!:D Αλλά αυτό μπορεί να γίνει αν πάω αυθημερόν, αλλιώς αφού θα μείνω που θα μείνω, μπορώ να πάω κι εγώ να το πάρω;)

τέλειο, το δικό μου θα ειναι ροζ, αυτό που έπαιζε ο Μορφέας και δεν το θέλει τώρα η Αθηνά, το τέρας!

Ναι εγω το είχα πει...οτι ευτυχως οτι γνωρίζονται η Βασια με τη Γιούλη. Θα εχω για καλο κ για κακο μια φωτο μαζί μου..ή να κρατάω μια σακούλα με κροκέτες, ή ενα ποντίκι? :hmm::D μετα τις 6..
Ξέρω και τη Φωτεινή... Θα έρθω πρώτη.. θα τσακώσω αυτές που ξέρω και η Άντα ε... τι θα κρατάει?... κανένα μηχ/κό σχέδιο...:lol: δε μπορεί θα τη γνωρίσουμε:lol::lol:

καλα η υπογραφή έχει πρόβλημα τώρα έβαλα φωτό και ούτε αυτή μπαινει!

τέλειο, το δικό μου θα ειναι ροζ, αυτό που έπαιζε ο Μορφέας και δεν το θέλει τώρα η Αθηνά, το τέρας!
Σοβαρά?? :blink:
Α... την άτιμη! :blink:
Θα τη σκοτώσω... δεμένη θα του τη φέρω... στο.. πιάτο... :lol:

έτσι !εγώ θα της τον φέρω και θα της πω "παρτον θες δε θες", αλλά της είπα όταν τρίβεσαι στον οίστρο μην έρθεις σε μένα και ζητάς γάτο, θα μείνεις με την κάψα και τις ορμόνες στα ύψη!

έτσι θα τη δέσω!:)και θα της τον εμφανίσω από ψηλα!

έτσι !εγώ θα της τον φέρω και θα της πω "παρτον θες δε θες", αλλά της είπα όταν τρίβεσαι στον οίστρο μην έρθεις σε μένα και ζητάς γάτο, θα μείνεις με την κάψα και τις ορμόνες στα ύψη!

:lol::lol::lol::lol::lol:
Άντε για να μη φας τη μπ.....έτα! :lol::lol:

πες τα πες τα Γιούλη, αλλά τέτοια ξινή που είναι τέτοια θέλει, μόνη της!

πες τα πες τα Γιούλη, αλλά τέτοια ξινή που είναι τέτοια θέλει, μόνη της!

Βάσια, μεγειά το avatar!
Η αγαπημένη μου φωτό... :up:

Μωρέ εγώ τη Καλυψούλα δε τη βγάζω για χατήρι του Μορφέα... είναι η... αδυμαμία μου... να ξέρεις... η πρώτη μας γάτα, όπως κι αν είναι η δεύτερη, είναι η αδυναμία μας... θα το δεις κι εσύ με το παιδί της...

καλα κάνεις, εγώ δεν ξέρω, αν βγει το μωρό σαν τον Μορφέα μπορεί και να μείνει μόνη η ξινή!πλάκα κανω, την αγαπάω την ψυχούλα μου!έχω πει έχει δώσει πολύ χαρα στη ζωή μας, μακάρι να βρουν όλοι γατάκια.Παντως αν δεν θελει Μορφέα μετά αυτή θα είναι γεροντοκόρη, και κατ΄επιλιγή της!

το ξέρω για τη φωτο του avatar, είναι σε όλα τα κινητά μας, και στο desktop των υπολογιστών, η καλύτερη!δεν έχει και φωτογένεια γενικώς η δικιά μας, ενώ τα δικά σου είναι star, όπως και η Renata είναι κούκλα στις φωτο.Βασικά είναι αυτό που λεγαμε,τα δικά σου έχουν αγαθό βλεμμα, ενώ η Αθηνά εχει το πονηρό, τέτοιο νομίχω έχει και της Άντας!

καλα κάνεις, εγώ δεν ξέρω, αν βγει το μωρό σαν τον Μορφέα μπορεί και να μείνει μόνη η ξινή!πλάκα κανω, την αγαπάω την ψυχούλα μου!έχω πει έχει δώσει πολύ χαρα στη ζωή μας, μακάρι να βρουν όλοι γατάκια.Παντως αν δεν θελει Μορφέα μετά αυτή θα είναι γεροντοκόρη, και κατ΄επιλιγή της!
Αν δεν θέλει το Μορφέα... σε βλέπω να τρέχεις στις Αγγλίες...!
:lol:

Εγώ γιατί νομίζω ότι αν τα γατιά σας συναντηθούν ακόμα δυο φορές, θα καταλήξουν χαρωπά και αγαπημένα;:hmm:

Εγώ γιατί νομίζω ότι αν τα γατιά σας συναντηθούν ακόμα δυο φορές, θα καταλήξουν χαρωπά και αγαπημένα;:hmm:

Πες τα βρε Φωτεινή... και με την Άντα δίκιο είχες!!
Ακούς Βάσια?? Μη σε πιάνει το άγχος... γιατί είναι... μεταδοτικό! :lol::lol:
Και... δεν θα του σηκ.....ται μετά του δικού μου...
Είδες εγώ τι ψύχραιμο παιδί είμαι??
Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς... γιατί και με τη Καλυψώ εγώ είχα το άγχος κι όχι ο γαμπρός... ;)

Αν δεν θέλει το Μορφέα... σε βλέπω να τρέχεις στις Αγγλίες...!
:lol:
να πάει μόνη της και με τα ποδια, που είπε και ο Μάριος!:Pδεν θα τρέχω εγώ και μετά να μην το θέλει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back