Birman-maniacs

CIMG0603.jpg
"να το το ποντίκι μου, το βλέπετε όλοι?το έχει στα πόδια του και το τρώει, τέτοιο τέρας είναι, μαμα μου μην με αφήνεις θα με φάει κι εμένα έτσι , HELP, HELP ,γατάκια ελάτε να με σώσετε ΧΟΥ ΧΟΥ, με ακούει κανείς?"Αθηνά speaking

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, η Αιορασκι εχει γατάκι Βιρμανίας? τετοιο ειναι στο avatar της..μηπως το ειδες χτες Γιούλη που της έλεγες για το πορτάκι που θέλει να βάλει στη μπαλκονοπορτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"να το το ποντίκι μου, το βλέπετε όλοι?το έχει στα πόδια του και το τρώει, τέτοιο τέρας είναι, μαμα μου μην με αφήνεις θα με φάει κι εμένα έτσι , HELP, HELP ,γατάκια ελάτε να με σώσετε ΧΟΥ ΧΟΥ, με ακούει κανείς?"Αθηνά speaking

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!:mad: Σα δε μας τα λέει καλά η Αθηνά με τέτοια πόζα στη φωτογραφία της υπογραφής σου, Βάσια:lol:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, η Αιορασκι εχει γατάκι Βιρμανίας? τετοιο ειναι στο avatar της..μηπως το ειδες χτες Γιούλη που της έλεγες για το πορτάκι που θέλει να βάλει στη μπαλκονοπορτα..

Όχι! Το γατί της είναι Σιάμ;)

έχει παραδοθει:)

Ο Αλφι Μπουχέσας - εχει πάει ολα τα ποντίκια της Pisu ...ωρες παίζει με αυτά. Το πιάνει απο την ουρα, το πεταει στον αέρα και πηδάει να το πιάσει!! Νομίζω οτι τα πιπιλαέι και λιγο γιατι ολο μουσκεμα ειναι..μερικά εχουν χάσει κ την ουρά τους...:P

Ο Αλφι Μπουχέσας - εχει πάει ολα τα ποντίκια της Pisu ...ωρες παίζει με αυτά. Το πιάνει απο την ουρα, το πεταει στον αέρα και πηδάει να το πιάσει!! Νομίζω οτι τα πιπιλαέι και λιγο γιατι ολο μουσκεμα ειναι..μερικά εχουν χάσει κ την ουρά τους...:P

Καλά, έχουν ένα κόλλημα με τα ποντίκια ή μου φαίνεται; Πήρα πρόσφατα και στη δικιά μου δύο ποντικάκια και έχει τρελλαθεί στο παιχνίδι:P

Μήπως έχουν catnip μέσα?
Εμένα τρελαίνεται ο Μορφέας με τα catnipένια ποντίκια του! :lol:

Μήπως έχουν catnip μέσα?
Εμένα τρελαίνεται ο Μορφέας με τα catnipένια ποντίκια του! :lol:
Δεν εχουν ειναι σκετα!! απλα μαλλον επειδη ειναι μικρά σε μέγεθος και εχουν και τριχωμα - οτι εχει μεινει δηλαδη - γιαυτο του αρεσουν. Με ενα που ειναι πιο μεγάλο δεν παίζει.

Βάσια και Γιούλη ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και το pm! :)
Εστειλα email κι εκεί και θα τα δω από το σπίτι ξανά όλα τα sites, και ο φοβιτσιάρης φίλος θα κοιταξει το σκ τι μπορεί να βρει!

Τώρα....απ'όλα αυτά που γράφεται φυσικά δεν καταλαβαίνω τίποτα εκτός του ότι οι γάτες σας είναι απλά πανέμορφες...όλες!!! :inlove: Ειδικά Μορφέας (Γιούλη δικός σου δεν είναι?) στην φωτό του avatar απλά δεν υπάρχει!!! :inlove::inlove::inlove::up:
Για τα υπόλοιπα γατάκια δεν είμαι σίγουρη ποιος έχει ποιο και πόσα γιατί δεν καταλαβαίνεται σε τι χαμό διαβάζω και τα μηνυματα σας! Θα πρέπει να κάτσω με ηρεμία μια μέρα ή να μου τα συστήσετε από την αρχή!
Πάντως είναι ΤΕΛΕΙΑ και εύχομαι να μπω κι εγώ στην παρέα με μία κουκλίτσα!!
Κ φυσικά τώρα επιστρέφω στον χαμό μου! :(:down::mad:

κι εμένα το βαρέθηκε, τώρα που το πιασε και ο ακατανομαστος!αστα, αλλά είναι φτηνή η δικιά μας, προτιμά τα μπαλάκια από χαρτί, με τα ποντικια βαριέται, αν και θέλω να βρω ένα με αυτο το catnip να δω πως θα κανει

α κοριτσάκι θα πάρει η LILY, αντε και μια γυναίκα ακόμα, άντε Μορφέα ετοιμάσου για άλλη αγκαλιά, ή χου

Ειδικά Μορφέας (Γιούλη δικός σου δεν είναι?) στην φωτό του avatar απλά δεν υπάρχει!!! :inlove::inlove::inlove::up:

Η γάτα στο άβαταρ της Γιούλης είναι η Καλυψώ - έχει και αυτήν εκτός από το Μορφέα;)

σωστά σωστά, αλλά αυτή είναι σα μαμά του Μορφέα!

Lily,

Μια οικογενειακή φωτό!

Pisu Alfredo Αθηνά

Ρενάτα Καλυψώ

Μορφέας

Είναι και η Ζάζου αλλά πρέπει να τη ψάξω...

Γιούλη, νομίζω ότι με το οικογενειακό άλμπουμ θα μπερδευτεί περισσότερο:lol::lol::lol: ρε, είναι ίδια, μόνο ο Μορφέας ξεχωρίζει:lol::lol:

Γιούλη δεν μου απάντησες, ποτε πιστεύεις πρέπει να έρθει διήμερο ο Μορφέας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back