Birman-maniacs

Της Καλυψώς της κρατάει 1 εβδομάδα κάθε φορά... 1 εβδομάδα μένουμε άυπνοι και η γειτονιά μας βρίζει... Παιδιά το ζευγάρωμα των γατιών στο σπίτι, πιστέψτε με είναι δύσκολη δουλειά!
Οι θηλυκές ουρλιάζουν και τ'αρσενικά ψεκάζουν... :blink::mpliaks::mpliaks:
δεν μου εχει τυχει γιατι εμεις τα κοψαμε τα αρ..κια!!!οταν λες ψεκαζουν ?βρωμαει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν,κανόνισε να βάλεις ιντερνετ σπίτι γιατί δεν θα τα πάμε καλά:mad::lol::lol::lol:
Κι έχω και το καλό μου που δουλεύει στο Γερμανό να φανταστείς... αλλά δεν του'το πα ακόμα... γιατί είναι πολύ ζηλιάρης... του'χω πει για σας... και ζηλεύει... :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μου εχει τυχει γιατι εμεις τα κοψαμε τα αρ..κια!!!οταν λες ψεκαζουν ?βρωμαει αυτο?

Ας μην το συζητάμε καλύτερα... Φρικτά βρωμάει... :mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Κι έχω και το καλό μου που δουλεύει στο Γερμανό να φανταστείς... αλλά δεν του'το πα ακόμα... γιατί είναι πολύ ζηλιάρης... του'χω πει για σας... και ζηλεύει... :(:(
ε ναι ρε συ βαλε στο σπιτι!!!εμεις απογευμα εσυ πρωι πως θα γινει?πες του μια ωριτσα μωρο μου θα καθομαι μονο!!!:lol:

Της Καλυψώς της κρατάει 1 εβδομάδα κάθε φορά... 1 εβδομάδα μένουμε άυπνοι και η γειτονιά μας βρίζει... Παιδιά το ζευγάρωμα των γατιών στο σπίτι, πιστέψτε με είναι δύσκολη δουλειά!
Οι θηλυκές ουρλιάζουν και τ'αρσενικά ψεκάζουν... :blink::mpliaks::mpliaks:
Το φαντάζομαι αλλά αλλο να το 'ξέρεις απο πρώτο χέρι!Οι γείτονες πρέπει να σε συμπαθούν πολύ:DΟ Μορφέας ψεκάζει?

Ας μην το συζητάμε καλύτερα... Φρικτά βρωμάει... :mpliaks::mpliaks::mpliaks:
ο Μορφεας εχει αρχισει το ψεκαστηρι?

Το φαντάζομαι αλλά αλλο να το 'ξέρεις απο πρώτο χέρι!Οι γείτονες πρέπει να σε συμπαθούν πολύ:DΟ Μορφέας ψεκάζει?

Ακόμα όχι... μερικοί δεν ψεκάζουν... ίσως να'ναι απ΄αυτούς και να'μαι τυχερή...θα έπρεπε να είχε αρχίσει...
Η Βάσια λέει ότι μπορεί να είμαι τυχερή... γιατί δείχνει ώριμος εμφανησιακά αφού το... μέγεθός του είναι:redface:... πολύ...:redface:... μεγάλο:redface::redface:
:lol::lol::lol:

Ακόμα όχι... μερικοί δεν ψεκάζουν... ίσως να'ναι απ΄αυτούς και να'μαι τυχερή...θα έπρεπε να είχε αρχίσει...
Η Βάσια λέει ότι μπορεί να είμαι τυχερή... γιατί δείχνει ώριμος εμφανησιακά αφού το... μέγεθός του είναι:redface:... πολύ...:redface:... μεγάλο:redface::redface:
καλα ρε!!!δεν ντρεπεσαι μεσημεριατικο?????????????:lol::lol::lol:

Όχι δεν ντρέπομαι :P:P

Πάρτε τώρα δυο φάτσες αγκαλιά!

CIMG0455.JPG

παντως περιττο να σου πω ποοοοοοοοοοοσο σας ζηλευω οοοοοοοοολες μετα βιρμανακιασας!!!!!!!!!!!!ειναι κουκλιαααααα

Γιούλη μάλλον πολύ τυχερή είσαι,θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη...αλλά μάλλον δεν νιώθει απειλή(αν και το κάνουν και χωρίς,λόγω ενστίκτων)οπότε δεν επιβάλλει τα κυριαρχικά του όρια;)Ελπίζω να μην στο γκαντεμιάσω και με κυνηγάς μετά:D

κι εγω θελωωωωωωωωωωω

παντως περιττο να σου πω ποοοοοοοοοοοσο σας ζηλευω οοοοοοοοολες μετα βιρμανακιασας!!!!!!!!!!!!ειναι κουκλιαααααα

Αγάλι αγάλι...γίνεται
το Βιρμανάκι αγέρι...
γρήγορα να'ρθει στους Δελφούς,
απ'της Γερμανίας τα μέρη!
:up::up::up::up::up:

Όχι δεν ντρέπομαι :P:P

Πάρτε τώρα δυο φάτσες αγκαλιά!

CIMG0455.JPG
Ξέρω οτι το κάνεις επίτηδες για να τσαντίζομαι:lol::lol:

Γιούλη μάλλον πολύ τυχερή είσαι,θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη...αλλά μάλλον δεν νιώθει απειλή(αν και το κάνουν και χωρίς,λόγω ενστίκτων)οπότε δεν επιβάλλει τα κυριαρχικά του όρια;)Ελπίζω να μην στο γκαντεμιάσω και με κυνηγάς μετά:D

Από το στόμα σου και στου Μορφέα το π...λί!! :redface:

Αγάλι αγάλι...γίνεται
το Βιρμανάκι αγέρι...
γρήγορα να'ρθει στους Δελφούς,
απ'της Γερμανίας τα μέρη!
:up::up::up::up::up:
ρε τρελοκομειο απο την πεινα βγαζεις στιχακια?????
καλο παντως..........

Από το στόμα σου και στου Μορφέα το π...λί!! :redface:
Εγώ το εύχομαι ολόψυχα αλλά π..λί του είναι οτι θέλει το κάνει:lol::lol::lol::lol:

Το κακομοίρη... τον έχουμε φάει... μία πήδα τη Καλυψώ... την άλλη καλόπιασε την Αθηνά... την άλλη μη ψεκάσεις...! :lol:
Εδώ μόλις βγαίνει από το καλαθάκι του στο σπίτι της Αθηνάς...

CIMG0603.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back