Birman-maniacs

Πατουσάκια και αυτάκια ..γιαμ γιαμ γιαμ γιαμ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι βασανηστηρια περνανε τα ζωντανα!!!!!:D:D:D

όπως λέω με τον καλό μου, γι αυτό σε πήραμε Αθηνά!:)τώρα θα τα υποστείς κι εμείς κουραστήκαμε να την αποκτήσουμε και σε δύσκολη οικονομική στιγμή αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματά μας εκεί, οπότε it 's pay time:confused::blink:"I want to hug you and kiss you and pet you...."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και βασικά μετά το σφίξιμο ακούς και το κουχ, ουχ πνίγομαι μαμααααα όχι άλλο!νιαουυυυυυ

Παντως θελω εντυπωσεις απο το γατοδενδρο απο τη μικρη....Αθήνα ποτε ερχεσαι? αυριο ή τετάρτη?

αύριο πρωι θα είμαι κάτω, θα περάσω απο pet city Νεας Ερυθραίας να πάρω τροφή Royal γιατί εδώ δεν έχουν και θα χαζέψω πραγματάκια για το παιδί, να έχουν εκεί κουκλάκια με catnip?:hmm:θέλω να δω πως θα αντιδράσει, πάντως το ποντίκι της που το έπαιξε ο Μορφέας δεν το ακούμπησε άλλο:(:mad:

Ναι κουχ και ουφφ και αρχίζει η προσπάθεια απεγκλώβισης απο τη '' σφιχτή φονική '' αγκαλίτσα της μαμαςςςςςςςς!!!! χε χε δεν μου γλυτωνει. Αρχίζω μετα να την κυνηγαώ στο σπίτι και ολο κολπα μου κάνει..κρυβεται τάχα μου κατω απο το τραπεζι και οταν παώ κοντα μου επιτιθεται με τη πατούσα της και αρχίζει να τρεχει...

κι εμείς το παίζουμε αδιάφοροι και όταν χαζεύει τσουπ το πιάνουμε το μικρό!ειδικά τον Γιώργο τον έχει παρει λιγο από φόβο από τις πολλές αγκαλιές και τρέχει σαν παλαβο αν περνάει από κοντά της και δεν θέλει!

ως σας αφήνω λίγο, μπήκε μυγα μέσα κα νιαουρίζει σαν τρελή για να την βοηθήσω να την πιάσει, βλεπετε δε φτάνει ψηλά το χαζο.Τώρα έρχομαιιιιι

Ναι κουχ και ουφφ και αρχίζει η προσπάθεια απεγκλώβισης απο τη '' σφιχτή φονική '' αγκαλίτσα της μαμαςςςςςςςς!!!! χε χε δεν μου γλυτωνει. Αρχίζω μετα να την κυνηγαώ στο σπίτι και ολο κολπα μου κάνει..κρυβεται τάχα μου κατω απο το τραπεζι και οταν παώ κοντα μου επιτιθεται με τη πατούσα της και αρχίζει να τρεχει...
αχ γι'αυτο μου αρεσει ο χειμωνας!!!ειμαι πιο πολυ στο σπιτι και παιζουμε περισσοτερο!!!τωρα με τη δουλεια...μονο πρωι και βραδυ τον βλεπω τον μικρο μου πριγκηπα!!:(:(

Μπορεί να εχουν τετοια παιχνίδια...δεν τα ζήτησα ποτε, εγώ παίρνω τα απλα (?!) και πάντα παιζουν με αυτα, μαλιστα τα αγοραζω απο το carrefour. Το καφεδάκι ομως κανονίστηκε για τετάρτη??

ως σας αφήνω λίγο, μπήκε μυγα μέσα κα νιαουρίζει σαν τρελή για να την βοηθήσω να την πιάσει, βλεπετε δε φτάνει ψηλά το χαζο.Τώρα έρχομαιιιιι
Να δεις τα δικα μου πως κάνουν οταν βλεπουν μύγα , σαν υπνωτισμένα κοιτάνε το ταβάνι...:lol:

να δεις μια ωραια τρυπα στην κουρτινα απο μυγααα!!!ξαφνικα γυριζω και βλεπω τον μικρο σαν τις χαλκομανιες στα κινουμενα με τα 4 ποδια ανοιχτα να κρεμεται απο την κουρτινα!!!ειχε δει 1 μυγα και φυσικα επρεπε να την πιασει!!αλλα δεν καταλαβε οτι η μυγα ηταν απο την αλλη πλευρα της κουρτινας!και ετσι και τρυπα καναμε και την μυγα δεν πιασαμε!!:(

ναι νικίσαμε τη φάγαμε τη μύγα, τη σκοτώσαμε!

αχ γι'αυτο μου αρεσει ο χειμωνας!!!ειμαι πιο πολυ στο σπιτι και παιζουμε περισσοτερο!!!τωρα με τη δουλεια...μονο πρωι και βραδυ τον βλεπω τον μικρο μου πριγκηπα!!:(:(
Ασε και εγω δουλευω μεχρι αργά ...αλλά πάντα βρίσκω χρόνο για λίγο κυνηγητό οταν γυρνάω στο σπίτι!! ετσι να ξεμουδιάσουν και τα δυο. Να τους κουράσω και λίγο γιατι το βραδυ θα χοροπηδούν στο κεφάλι μου και του Γιώργου!!!:down:

καλά τρέχει σαν παλαβό νομίζει ότι είναι ακομα εδώ η μύγα!Άντα δεν κανόνισα για τον καφέ, γιατι λείπουν οι άλλες 2,θα παρω τη Γιούλη τηλέφωνο να κανονίσω και θα σας πει αυτή αύριο.Εγώ δεν θα έχω internet πολύ τις επόμενες ημέρες γιατί στην Αθηνα δεν έχουμε ADSL, αλλά θα μπαίνω για εξελίξεις.Θα πω κατά τις 6 , 6:30 στην Κηφισιά ή στο Κεφαλάρι για να παρκαρουμε άνετα!

Καλά το παρκινγκ δεν με ανησυχεί γιατι θα ερθω με συγκοινωνία! Μια χαρα ώρα ειναι παντως 6 με 6:30. Αν ειναι στείλε μου και μήνυμα..

αχ αν είναι με συγκοινωνία θα δυσκολευτείς με τι θα έρθεις λεοφωρείο?θα ανέβω από Κηφισίας σε βολευει κάπου να σε παρω?ή αν είναι με ηλεκτρικό πάλι να σε πάρουμε ή εγώ ή η Γιούλη!καλά θα τα πούμε αύριο τηλεφωνικώς!

τώρα κλαίει μεσα στο σπίτι γιατί έφυγε η φίλη της η μύγα, σνιφ που είσαι να σε φάω:(

Φωτεινή δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό,με κάνεις και νιώθω άσχημα..μα να μου κάνεις δώρο Βιρμανάκι red point χωρίς να με ξέρεις?Με συγκίνησες..:lol:Τι κάνετε?Βλέπω όλοι είχαμε πολύ δουλειά σήμερα:hmm: Φωτεινή αν ψάχνεις όνομα για το γατάκι σου,εδώ θα βρείς πολλά που
θα σου αρέσουν;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back