πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #1.981 08-04-08 15:07 καλα φανταζομαι αυτους που θα καθονται γυρω σας!!!!!!!!!!θα ριξουν πολυ γελιο!!!!!!!!και εσεις καλα θα περασετε ομως!!!!αν δειτε κατι κυριους με ασπρα να πλησιαζουν τρεξτε προς την κοντινοτερη εξοδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.982 08-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... Καλώς την!! Βρε τι ναζιάρικο... αυτός θα γίνει θηρίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #1.983 08-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι,θα ειμαι!!!!!!!!!!!το υποσχομαι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:11 Ο πυρροθριξ: #1.984 08-04-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #1.985 08-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα φανταζομαι αυτους που θα καθονται γυρω σας!!!!!!!!!!θα ριξουν πολυ γελιο!!!!!!!!και εσεις καλα θα περασετε ομως!!!!αν δειτε κατι κυριους με ασπρα να πλησιαζουν τρεξτε προς την κοντινοτερη εξοδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.982 08-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... Καλώς την!! Βρε τι ναζιάρικο... αυτός θα γίνει θηρίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #1.983 08-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι,θα ειμαι!!!!!!!!!!!το υποσχομαι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:11 Ο πυρροθριξ: #1.984 08-04-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #1.985 08-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... Καλώς την!! Βρε τι ναζιάρικο... αυτός θα γίνει θηρίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #1.983 08-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι,θα ειμαι!!!!!!!!!!!το υποσχομαι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:11 Ο πυρροθριξ: #1.984 08-04-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #1.985 08-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι,θα ειμαι!!!!!!!!!!!το υποσχομαι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:11 Ο πυρροθριξ: #1.984 08-04-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #1.985 08-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Click για ανάπτυξη... τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #1.985 08-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Click για ανάπτυξη... σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.986 08-04-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #1.987 08-04-08 15:15 έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #1.988 08-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 08-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... Εμένα τον έλεγαν Barishu... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #1.990 08-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο. αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #1.991 08-04-08 15:21 ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η Βάσια13859: #1.992 08-04-08 15:22 καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.993 08-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα! Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 08-04-08 15:25 Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #1.995 08-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄? Click για ανάπτυξη... Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.996 08-04-08 15:27 Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #1.997 08-04-08 15:27 Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #1.998 08-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία... Click για ανάπτυξη... αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Βάσια13859: #1.999 08-04-08 15:29 παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμεαχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.000 08-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα! Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.