Birman-maniacs

καλα φανταζομαι αυτους που θα καθονται γυρω σας!!!!!!!!!!θα ριξουν πολυ γελιο!!!!!!!!και εσεις καλα θα περασετε ομως!!!!:)αν δειτε κατι κυριους με ασπρα να πλησιαζουν τρεξτε προς την κοντινοτερη εξοδο!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα!

Καλώς την!!
Βρε τι ναζιάρικο:P... αυτός θα γίνει θηρίο!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα!
τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!!:D

κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι:)
σε ιντερνετ καφε πηγες?που την βρηκες την συνδεση στην Αθηνα?Δεν μπορεις χωρις εμας ε???μαρτυρα το:D

τα ναζιαρκα ειναιγια σας τα κοριτσακια!!!εμεις αγορακια θελουμε κατι στηβαρο που να δειχνει ποοοοοοοοοσο δυνατοι ειμαστε!!!:D

Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! :lol::P:lol:

έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας

Ναι... συμπεθέρα αν θέλεις γάτο πηδήκουλα δεν μπορείς να τον φωνάζεις... "Ζουζού"...! :lol::P:lol:

έλα μωρέ θα φωνάζει στο σπίτι Αρθούρε πστ πστ που είσαι?εντάξει κατι ελληνικό και απλό σαν το Μορφέας αλλά αυτά τα επιβλητικά ξένα μου κάνουν κάτο αρνητικό.Εγώ πάντως θα το 'αφηνα Daquiry, από όλα τα αλλα είναι ωραίο, και είναι και από το εκτροφείο, κι εγώ το Αθηνά το άφησα γιατι έτσι ήταν το γραφτό μας

Εμένα τον έλεγαν Barishu...:down::blink:

γιατι καλε?δεν ειναι ωραιο το Αθηνα??????εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Οταν μουν μικρη ειχα μια χελωνα και την ειχα βγαλει Αθηνα.Μετα την λυπηθηκα και την ελευθερωσα..ασχετο.
αλλα το ντακιρι ρε παιδια...δεν σας κανει να θελετε ποτο ολη μερα?οπως καταλαβατε μπλεξατε με μπεκρου!!!:D

ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄?

καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα!

καλο ειναι και ένα ποτάκι, είναι και καλοκαιρινό που θα έρθει και καλοκαίρι, και λατρεμένο ποτο, ότι πρέπει είναι!μια γουλια γατί και με γρανιτούλα!
Ναι βρε Φωτεινή... πες τον Ντακίρι... να τελειώνουμε.. εσένα σου άρεσε...

Erefer.. Που είσαι??... αντε μπες να συνεννοηθούμε για αύριο! ;)

ναι το Daquiry είναι καλό όμως!πάντως δεν ξέρω αν θέλει επιβλητικό όνομα γιατί αν βγει σαν το Μορφέα μάλλον κανα αγαθό θέλει!χιχιΦωτεινή να σε ρωτήσω το username και to password σου είναι στα λατινικά μήπως?άσχετο τελικά που θα συναντηθούμε?η Φωτεινή είπε για τον σταθμο, εμένα δεν με πολυβολευει, να σας βρω πανω?που θα πάμε για καφε΄?
Ποτε ειπατε για το σταθμο?? εγω που ήμουν?? σνιφ σνιφ

Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία...

Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει?

Χτεσ λέγαμε για τη πλατεια Κεφαλαρίου μπροστα στην εκκλησία...
αυτο λεγανε το θυμαμαι κι εγω(που δεν θα ερθω:()

παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμε;)αχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω.

Τελικα Βασια πως και την ειπες Αθηνα ενω αν καταλαβα καλα δεν σου πολυαρεσει?
Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα!
Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back