Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:49 Η Αντα έγραψε: #2.041 08-04-08 16:49 Οχι μην κάνεις ποτε αυτο το λάθος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #2.042 08-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Click για ανάπτυξη... δενεχω ιδεα!!!τι εχει γινει με αυτο το σουπερ μαρκετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #2.043 08-04-08 17:00 Το plus οπως κα το Lidl ειναι δυο γερμανικά σουπερ μαρκετ. Τελοσπα στο Πλους βρήκαν μια αμμο σε καλή τιμή αλλα κ σε καλή ποιότητα. Τωρα φημολογείται - μπορει να ειναι αλήθεια - οτι η αλυσίδα αυτη εχει αγοραστεί απο το ΑΒασιλόπουλο και θα κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 08-04-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #2.045 08-04-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι μην κάνεις ποτε αυτο το λάθος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #2.042 08-04-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Click για ανάπτυξη... δενεχω ιδεα!!!τι εχει γινει με αυτο το σουπερ μαρκετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #2.043 08-04-08 17:00 Το plus οπως κα το Lidl ειναι δυο γερμανικά σουπερ μαρκετ. Τελοσπα στο Πλους βρήκαν μια αμμο σε καλή τιμή αλλα κ σε καλή ποιότητα. Τωρα φημολογείται - μπορει να ειναι αλήθεια - οτι η αλυσίδα αυτη εχει αγοραστεί απο το ΑΒασιλόπουλο και θα κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 08-04-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #2.045 08-04-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Click για ανάπτυξη... δενεχω ιδεα!!!τι εχει γινει με αυτο το σουπερ μαρκετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #2.043 08-04-08 17:00 Το plus οπως κα το Lidl ειναι δυο γερμανικά σουπερ μαρκετ. Τελοσπα στο Πλους βρήκαν μια αμμο σε καλή τιμή αλλα κ σε καλή ποιότητα. Τωρα φημολογείται - μπορει να ειναι αλήθεια - οτι η αλυσίδα αυτη εχει αγοραστεί απο το ΑΒασιλόπουλο και θα κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 08-04-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #2.045 08-04-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το plus οπως κα το Lidl ειναι δυο γερμανικά σουπερ μαρκετ. Τελοσπα στο Πλους βρήκαν μια αμμο σε καλή τιμή αλλα κ σε καλή ποιότητα. Τωρα φημολογείται - μπορει να ειναι αλήθεια - οτι η αλυσίδα αυτη εχει αγοραστεί απο το ΑΒασιλόπουλο και θα κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 08-04-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #2.045 08-04-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:30 Η Αντα έγραψε: #2.045 08-04-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η Βάσια13859: #2.046 08-04-08 17:43 ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:45 Ο πυρροθριξ: #2.047 08-04-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Click για ανάπτυξη... ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.048 08-04-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην Click για ανάπτυξη... Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #2.049 08-04-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! Click για ανάπτυξη... τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Βάσια13859: #2.050 08-04-08 17:51 Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.051 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:52 Η Βάσια13859: #2.052 08-04-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!! Click για ανάπτυξη... ήξερε τι έπαιρνεξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.053 08-04-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας! Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon. Click για ανάπτυξη... Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η Αντα έγραψε: #2.054 08-04-08 17:53 καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.055 08-04-08 17:54 ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η Βάσια13859: #2.056 08-04-08 17:54 τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.057 08-04-08 17:55 Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:55 Ο πυρροθριξ: #2.058 08-04-08 17:55 δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:56 Η Βάσια13859: #2.059 08-04-08 17:56 μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Βάσια13859: #2.060 08-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ φεύγω... Φιλιά σε όλες κι όλους!! Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο! Click για ανάπτυξη... κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.