Birman-maniacs

Οχι μην κάνεις ποτε αυτο το λάθος!!!!!!!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα ;)
δενεχω ιδεα!!!τι εχει γινει με αυτο το σουπερ μαρκετ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το plus οπως κα το Lidl ειναι δυο γερμανικά σουπερ μαρκετ. Τελοσπα στο Πλους βρήκαν μια αμμο σε καλή τιμή αλλα κ σε καλή ποιότητα. Τωρα φημολογείται - μπορει να ειναι αλήθεια - οτι η αλυσίδα αυτη εχει αγοραστεί απο το ΑΒασιλόπουλο και θα κλεισει.

Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!!
Ωραίο το άρθρο σου... Μπράβο Άντα! :up:

ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην

Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? :hmm:
ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ...

ακομα εδώ βρε Γιούλη?κάνεις υπερωρία για να γραφεις στο forum?αν βάλεις σύνδεση βλεπω να την κοπανας τροχάδην

Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! :lol:
Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... :mad:
Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... :mad:
Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! ;)

Ναι... σε πολύ λίγο φεύγω όμως... πάω να μαγειρέψω του Μαριούλη μου! :lol:
Μου καθυστερεί το Lap Top μου που του το έδωσα για αναβάθμιση στο Γερμανό όμως... και μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες... :mad:
Έχει πάρει χαμπάρι τη τρέλα μου με τους Birmaniacs... :mad:
Δεν θα μου το φέρει όμως? Θα μου το φέρει!! ;)
τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!!:lol:

Πυρροθρίξ τι θα κάνεις με το βιρμανάκι που οι εκτροφείς συστήνουν να μην βγαίνουν έξω γιατί είναι λίγο ¨"χαζή" ράτσα?και δεν φοβάσαι μηπως κολλήσει από άλλες γάτες κανενα νόσημα όπως Faids?τοτε τι θα κάνεις?σε μάλωσα λίγο ε?αλλά ειμαι περίεργη πως θα τα χειριστεις, με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης

ναι αμε!κοβει τις βολτες του οταν εγω δεν ειμαι σπιτι πηδαει πανω στα κεραμμυδια και απο κει εχει βρει τον τροπο να πηγαινει στον κηπο της εκκλησιας που συνορευει με το σπιτι μου.Στον δρομο δεν παει γιατι φοβαται τα αυτοκινητα.Ξερει πια τι ωρα παω σπιτι και ειναι στην πορτα και με περιμενει.Γενικοτερα οταν ειμαι σπιτι δεν θελει να φευγει.Τωρα θα με ρωτησεις αν δεν φοβαμαι που τον αφηνω εξω.Φοβαμαι αλλα ειχε μαθει ετσι απο μικρος.Αλλωστε εγω λειπω σχεδον ολη μερα και θα ηταν πολυ δυστυχισμενος αν δεν εβγαινε και εξω.Εχει μαθει να προσεχει,του εχω εμπιστοσυνη.Τους ανθρωπους φοβαμαι πιο πολυ...

Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας!
Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon.

τι τραβαει ο ανθρωπος!!!!τι θα τραβηξει μαλλον!!!:lol:

ήξερε τι έπαιρνε:lol:ξερεις Γιούλη η σύνδεση κάνει και κάποιες μέρες να αρχίσει, ελπίζω να την έχει ενεργποίηση ήδη, αλλιως κι άλλη καθυστέρηση:lol:

Πρόσεξε Πυρροθρίξ!!Όχι έτσι στο Βιρμανάκι σου... Πρέπει να μένει μέσα... 1. Για να μη στο κλέψουν και 2. Για λόγους ασφάλειας αλλά και υγείας!
Η μητέρα της Καλυψώς έτσι πήγε άδικα... την πάτησε αυτοκίνητο... είναι κόρη της Χαρούλας που είχε η Νάντια που γράφει στα Maine Cooon.
Ωχ... μαζί τη μαλώσαμε! :(

καλό απογευμαααααααα!!!!!!!! φιλακια σε ολες σας!!

ναι καλά σίγουρα θα το κλέψουν κιόλας.Και αν βγαίνει έξω μπορεί να κολλήσει κατι το μικρό!άσε που θα ζηλεύει

τελικά είπαμε για αύριο?που πάτε?

Εγώ φεύγω...
Φιλιά σε όλες κι όλους!!
Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο!

δεν ειχα σκοπο να το αφησω να βγει!!!!τοσο κοπο κανουμε και αν το παρουμε!!!τρελλη ειμαι?και αλλωστε αυτο θα ειναι ηδη μαθημενο μεσα.Ο δικος μου αλητακος ητανε,ξεχνιεται αυτο νομιζετε?δεν μαζευονται ευκολα αν μαθουν το εξω!αν δεν το μαθουν ομως...

μπράβο Άντα τους τα είπες καλά για την άμμο!ούτε κόκκο δεν θα χρησιμοποιούσες!

Εγώ φεύγω...
Φιλιά σε όλες κι όλους!!
Βάσια θα σε πάρω τηλ. από το δρόμο!

κανε μου αναπάντητη αν θες να σε πάρω στο σπίτι όταν φτάσεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back