Birman-maniacs

Ξέρω, ξέρω, η ετυμολογία... :lol:[/quote]
παντα!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ σε λίγο φεύγω.. πάω τα παιδιά στο γιατρό... το Μορφέα για μια γενική ματιά και τη Καλυψώ για εξέταση ομάδας αίματος...
αντε στο καλο να πας και πολλαααααα γατοφιλια στα παιδια σου!!!!!!!:D
η εξεταση για την ομαδα αιματος ειναι απαραιτητη?ή την κανετε επειδη θα τα ζευγαρωσετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε στο καλο να πας και πολλαααααα γατοφιλια στα παιδια σου!!!!!!!:D
η εξεταση για την ομαδα αιματος ειναι απαραιτητη?ή την κανετε επειδη θα τα ζευγαρωσετε?

Ναι...για το ζευγάρωμα... Ο Μορφέας είναι Α. Αν και η Καλυψώ είναι Α, όλα ΟΚ.
Αν είναι όμως Β, θα πρέπει τα μωρά τους να μην ταιστούν με μητρικό γάλα για 24 ώρες (μόνο με ξένο) γιατί το μητρικό γάλα τις πρώτες 24 ώρες είναι τοξικό.

Σε ποιο γιατρο τα πας Γιουλη? ειναι καλός?

Να... μια Βιρμανομανούλα...
Αχ...:(

h2_5d.jpg

Χμ δεν το ηξερα αυτό με την ομάδα αίματος...οσο ζω μαθαίνω!

Ποντίκια!! χι χι γλυκα ειναι ..οτι πρεπει για να τα βαλεις στο φούρνο!! αχχ με κολλήσατε..

Σε ποιο γιατρο τα πας Γιουλη? ειναι καλός?

Στεφανίδης λέγεται... και παρακολουθεί τα ζωάκια μου πολλά χρόνια τώρα! (από τότε που πήρε το πτυχίο του) και είναι στο μορτερό κοντά στο γυμναστήριο Hercules.

Κρίμα πραγματικά που δεν ήσουν,ήταν καταπληκτικά:)Θα πάθαινες πλάκα με τον Μορφέα,εγώ τον χάϊδευα με τις ώρες(αν και δεν τον χόρτασα:D) για να μην μιλήσω για την Βιρμανοπαρέα,αφού φαντάζεσαι πως είμαστε ένας και ένας:up:Περάσαμε πολύ ωραία,κανόνισε να έρθεις την επόμενη φορά
και βεβαια το φανταζομαι γιατι αν κρινω απο μενα-ψωνιο:D-θα ειστε κι εσεις φοβερα παιδια.Αλλωστε το εχω καταλαβει και τοσο καιρο που μιλαμε οτι ειστε ολοι γ... τα παιδια!Και το αποτελεσμα της συναντησης δεν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο εκτος απο καταπληκτικο!!!
Οσο για την επομενη φορα δεν ξερω αν θα σας προλαβω αλλα για ο,τι κανονισετε απο οκτωβρη και μετα ειμαι μεσα!!!! :)
Μεχρι τοτε ελπιζω να εχω κι εγω το βιρμανακι μου ,να ειμαι βιρμανιακ και με την βουλα!!!!:D

Να... μια Βιρμανομανούλα...
Αχ...:(

h2_5d.jpg
αχ να ετσι θα ειναι και το δικο μου οταν γεννηθει!!!!!!!!!!!!!!Δεν εχω εμοσιον που να λιωνει!!!!

Ναι...για το ζευγάρωμα... Ο Μορφέας είναι Α. Αν και η Καλυψώ είναι Α, όλα ΟΚ.
Αν είναι όμως Β, θα πρέπει τα μωρά τους να μην ταιστούν με μητρικό γάλα για 24 ώρες (μόνο με ξένο) γιατί το μητρικό γάλα τις πρώτες 24 ώρες είναι τοξικό.
πω πω...δεν το ηξερα!!!!:blink:

Ποντίκια!! χι χι γλυκα ειναι ..οτι πρεπει για να τα βαλεις στο φούρνο!! αχχ με κολλήσατε..
καλα εσεις με τοοοοσα γατια που εχετε φαει και συνεχιζετε και θα συνεχιζετε οπως καταλαβαινω ,θα βαρυστομαχιασετε ρε παιδια!!!,:lol:
παρτε και καμια σοδα να'χετε ευκαιρη:lol:

και βεβαια το φανταζομαι γιατι αν κρινω απο μενα-ψωνιο:D-θα ειστε κι εσεις φοβερα παιδια.Αλλωστε το εχω καταλαβει και τοσο καιρο που μιλαμε οτι ειστε ολοι γ... τα παιδια!Και το αποτελεσμα της συναντησης δεν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο εκτος απο καταπληκτικο!!!
Οσο για την επομενη φορα δεν ξερω αν θα σας προλαβω αλλα για ο,τι κανονισετε απο οκτωβρη και μετα ειμαι μεσα!!!! :)
Μεχρι τοτε ελπιζω να εχω κι εγω το βιρμανακι μου ,να ειμαι βιρμανιακ και με την βουλα!!!!:D

Και βέβαια θα βρεθούμε όλοι μαζί...άσε που εγώ είμαι ταξειδιάρικο πουλί και μπορεί να σου΄ρθουμε με τη Βάσια που είναι και κοντά σου σχετικά (απροειδοποίητα βέβαια :lol:) να μας κεράσεις καφεδάκι... !:up:
Όσο για ... τη Βούλα...? Την ετοιμάζουμε... ;)

πω πω...δεν το ηξερα!!!!:blink:

Ξέχασα να σου πω ότι βέβαια το τοξικό γάλα... σκοτώνει τα μωράκια... γι'αυτό πεθαίνουν τα γατάκια και λένε πολλοί... μου ψόφησαν τα γατιά... γιατί άραγε?

Φεύγω... θα σας ξανάρθω τη Δευτέρα!!
Καλό Σ/Κ και καλές Βιρμανοσυζητήσεις! Θα τη περάσουμε τη τρακοσάρα σελλίδα!!
:bye::bye::bye:

Και βέβαια θα βρεθούμε όλοι μαζί...άσε που εγώ είμαι ταξειδιάρικο πουλί και μπορεί να σου΄ρθουμε με τη Βάσια που είναι και κοντά σου σχετικά (απροειδοποίητα βέβαια :lol:) να μας κεράσεις καφεδάκι... !:up:
Όσο για ... τη Βούλα...? Την ετοιμάζουμε... ;)
οπωτε θελετε!!!!!η Βουλα ποια ειναι?

αστο!αργω λιγο σημερα!!!!:redface:

πολλα ματς μουτς κι απο μενα!!!!!καλο σκ!!!!!!!!!:)

Καλό σαββατοκύριακο Γιουλη!!!!!!!! φιλάκια πολλα πολλα :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back