Birman-maniacs

Γεια σου ερεφερακο!!!:hello:
κατσε τωρα μεχρι να διαβασει τι εχουμε γραψει.....
Είδα οτι είσασταν μέσα και διάβασα τις σελίδες σαν να πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ονομα μου ειναι ξενο ....κ σοορρυ πρέπει να το μαθαιτε απο κοντα και οχι στο σιτε που θα γίνει βουκινο και θα με κοροιδευουν ολοι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη κι εσύ κουκλίτσα είσαι, είδαμε την φωτο που έστειλες!χαρούμενη φάτσα που λέει και η Γιούλη, όλες οι τρελές με τις γάτες έτσι είναι!λόγια της συμπεθέρας, ΑΑΑΑ σοφά λόγια
αχχχχχχχ................με κανεις και :redface::redface::redface::redface:ευχαριστω πολυ!!!!
αλλακαι σεις δεν πατε πσω!!!!ειστε ολοι ενας κι ενας!!!πολυ χαρουμενοι και κυριως καλοι ανθρωποι!!!!!(εγω απο το προσωπο καταλαβαινω):)

α ετσι Άντα?και δεν σε ρώτησα από κοντά.στειλε μας ΠΜ!και μετά θα δεις τι θα λέμε χιχι

δεν ξερω ρε παιδιά, θα σκίσω τα πτυχία μου με αυτή τη γάτα!μια δειχνει να θέλει μια όχι, λίγο τρίβεται αλλά ούτε φωναζει, ουτε της κόπηκε η όρεξη (σε λίγο θα παιρνουμε 10 κιλα φαι) και λιγο υγρο βλέπω το πιπι της!τι να πω:hmm::mad:
Επίτηδες το κάνει για να μας τσαντίσει,επειδή τη πιέζουμε για γαμπρό:D

Τον Αλφι τον πηρα πριν απο ενα μηνα περιπου απο την κυρια αυτη, και ειναι 3 χρονων...ειναι πολυ παιχνιδιαρης !! αφου τον κοιτάει η δική μου με υφος ''μα καλά παλι τρεχει σαν τρελό ?'' ''λιγο σοβαροτης δεν βλάπτει! ;)

έτσι είναι τα αρσενικά, χαζοζαρούμενα, έξω καρδιά!:lol:

Επίτηδες το κάνει για να μας τσαντίσει,επειδή τη πιέζουμε για γαμπρό:D

ξέρω εγώ?λες να με δουλεύει ψιλο γαζί?της λέω "θες άντρα?πες μου να παω να τον φερω" "νιεεεε" μου λέει, τι είναι αυτό δεν μπορω να καταλάβω:hmm:

Το ονομα μου ειναι ξενο ....κ σοορρυ πρέπει να το μαθαιτε απο κοντα και οχι στο σιτε που θα γίνει βουκινο και θα με κοροιδευουν ολοι!!
για μενα το λες αυτο επειδη ελεγα χθες τοΓιουλακο Θεολογια?:D
οκ οκ!!!απο κοντα!!!!!:)

Γενικά εχω παράδειγματα ανθρώπων - και δυστηχως πολυ κοντινών μου - που οταν παίρνουν ενα ζωακι δεν συνειδοποιούν οτι η ζωή τους αλλαζει εκείνη τη στιγμή...δεν μιλαω για τα θετικά. Αυτο το ζωάκι θα το εχεις 10 με 15 χρόνια διπλα σου, δεν θα μπορεις να λείψεις πολλές μέρες απο το σπίτι αν δεν εχεις καποιον να στο φροντισει, θα σε ξυπναέι μες τα μεσάνυχτα γιατι πεινάει, θα σε νευριάζει οταν κάνει αταξιες και θα θέλει να εισαι δίπλα του οταν ειναι αρρωστούλι. Ολα αυτα μερικοί δεν τα σκεφτονται με αποτελεσμα μετα να βρουν την ευκολη λυση να το δωσουν αλλου ( στη καλυτερη περιπτωση ) ή να το παρατησουν σε καποια πλατεία (στη χειροτερη ).

Είμαι παράλογη που τα λεω ολα αυτα? σοορυυ αν θες να το εχεις 1 χρονο αντε δυο, παρε χαμστερ!

Τον Αλφι τον πηρα πριν απο ενα μηνα περιπου απο την κυρια αυτη, και ειναι 3 χρονων...ειναι πολυ παιχνιδιαρης !! αφου τον κοιτάει η δική μου με υφος ''μα καλά παλι τρεχει σαν τρελό ?'' ''λιγο σοβαροτης δεν βλάπτει! ;)
και μεις στις 30 θα κλεισουμε τα 3...(βαλαμε 30 με τον κτηνιατρο γιατι δεν ξερουμε ακριβη ημερομηνια!!!)αλλα ειναι ρε παιδια σαν μπεμπης!που την βρησκει τοση ενεργεια ηθελα να'ξερα.Ρεντ μπουλ δεν του δινω παντως!!!:P

ruko ευχαριστώ πολύ για το πμ. αλλά δεν μπόρεσα να το ανοίξω....αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου το ξαναστείλεις??

σωστό Άντα, σωστό.Με εμένα ειναι το πρόβλημα ότι σκέφτομαι ότι τα 15 χρόνια ειναι λιγο!φοβάμαι μην περάσουν και έλθουν τα δύσκολα.Γενικά επειδή την έχω τόση χαρα φοβάμαι μήπως της συμβεί κάτι:(

Ρε Βάσια,πολλά ζητάω,τόσα θέλω να κάνει η Αθηνά:D
birmanfamilyoo4.png

Γενικά εχω παράδειγματα ανθρώπων - και δυστηχως πολυ κοντινών μου - που οταν παίρνουν ενα ζωακι δεν συνειδοποιούν οτι η ζωή τους αλλαζει εκείνη τη στιγμή...δεν μιλαω για τα θετικά. Αυτο το ζωάκι θα το εχεις 10 με 15 χρόνια διπλα σου, δεν θα μπορεις να λείψεις πολλές μέρες απο το σπίτι αν δεν εχεις καποιον να στο φροντισει, θα σε ξυπναέι μες τα μεσάνυχτα γιατι πεινάει, θα σε νευριάζει οταν κάνει αταξιες και θα θέλει να εισαι δίπλα του οταν ειναι αρρωστούλι. Ολα αυτα μερικοί δεν τα σκεφτονται με αποτελεσμα μετα να βρουν την ευκολη λυση να το δωσουν αλλου ( στη καλυτερη περιπτωση ) ή να το παρατησουν σε καποια πλατεία (στη χειροτερη ).
μια χαρα τα λες!!!!!δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!!

Οταν ήμουν μικρή ήθελα γατάκι, και θυμωνα που η μαμα μου δεν με αφηνε να εχω! τωρα ομως συνειδοποιώ οτι δεν ειχα την ωριμότητα να καταλάβω ολη αυτη την υπευθυνότητα που εχει ενα ζωακι.

ruko ευχαριστώ πολύ για το πμ. αλλά δεν μπόρεσα να το ανοίξω....αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου το ξαναστείλεις??

πηγαινε στο προσωπικό μήνυμα και βάλε το όνομα Ruko και στειλε του μήνυμα για να το δει.Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Οταν ήμουν μικρή ήθελα γατάκι, και θυμωνα που η μαμα μου δεν με αφηνε να εχω! τωρα ομως συνειδοποιώ οτι δεν ειχα την ωριμότητα να καταλάβω ολη αυτη την υπευθυνότητα που εχει ενα ζωακι.

μπα εγώ την είχα, η μαμα μου δεν με άφηνε με τίποτα.Γι αυτό έγινα και κτηνίατρος παιδιά, μεγάλη λόξα με όλα τα ζώα:up:

Την Πισου οταν την πηρα ημουν 22 χρονων και τοτε υποσχεθηκα σε αυτην και στον εαυτο μου, οτι δεν θα την αφησω ποτε! και ετσι εγινε, τελείωσα τις σπουδες μου στο εξωτερικό και μαζί κατεβήκαμε στην Ελλαδα...

μπα εγώ την είχα, η μαμα μου δεν με άφηνε με τίποτα.Γι αυτό έγινα και κτηνίατρος παιδιά, μεγάλη λόξα με όλα τα ζώα:up:
εμένα μου επαιρνε χαμστερ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back