Birman-maniacs

Ρε Βάσια,πολλά ζητάω,τόσα θέλω να κάνει η Αθηνά:D
birmanfamilyoo4.png
ετσι,ετσι!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άκυρο ruko!Μπόρεσα να το ανοίξω!Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 ? ωχ θα πονέσει το παιδάκι μου, μεχρι 4 καλά είναι!μην την πεθάνουμε είναι και μικρή κοπελα ακόμα!

Άκυρο ruko!Μπόρεσα να το ανοίξω!Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου!!

του εστειλα εγώ ΠΜ για σένα!απάντησε του ένα ευχαριστώ!

εμένα μου επαιρνε χαμστερ!!
τωρα θα μου λυσεις και την απορια..πως μπορειτε με το ποντικι μεσα στο σπιτι?χαθηκαν τα χρυσοψαρα?????

πηγαινε στο προσωπικό μήνυμα και βάλε το όνομα Ruko και στειλε του μήνυμα για να το δει.Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?
Θελει νομιζω να βάλει φωτο στο αβαταρ!;)

α!! θα σε μαλώσω !! ειχα πολλα χαμστερ απο μικρη, μεχρι και ζευγαρακι ειχα, που μου εκαναν μωρακια!!Αργοτερα ειχα και ινδικα χοιριδια!

τωρα θα μου λυσεις και την απορια..πως μπορειτε με το ποντικι μεσα στο σπιτι?χαθηκαν τα χρυσοψαρα?????
Τα χρυσόψαρα δεν ειναι χνουδωτα γιαυτο δεν μου αρεσουν....γενικα τα ζωακια που δεν μπορω να τα '' hug and squeeze and love '' δεν τα προτιμω!! :P

Γενικά εχω παράδειγματα ανθρώπων - και δυστηχως πολυ κοντινών μου - που οταν παίρνουν ενα ζωακι δεν συνειδοποιούν οτι η ζωή τους αλλαζει εκείνη τη στιγμή...δεν μιλαω για τα θετικά. Αυτο το ζωάκι θα το εχεις 10 με 15 χρόνια διπλα σου, δεν θα μπορεις να λείψεις πολλές μέρες απο το σπίτι αν δεν εχεις καποιον να στο φροντισει, θα σε ξυπναέι μες τα μεσάνυχτα γιατι πεινάει, θα σε νευριάζει οταν κάνει αταξιες και θα θέλει να εισαι δίπλα του οταν ειναι αρρωστούλι. Ολα αυτα μερικοί δεν τα σκεφτονται με αποτελεσμα μετα να βρουν την ευκολη λυση να το δωσουν αλλου ( στη καλυτερη περιπτωση ) ή να το παρατησουν σε καποια πλατεία (στη χειροτερη ).
Άντα έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά δυστυχώς δεν τα σκέφτονται καθόλου,ιδίως για την ευθύνη που έχουν απέναντι στο ζώο,είτε είναι γάτα,είτε οτιδήποτε άλλο..Γιατί απ΄την στιγμή που αποφασίσεις να πάρεις ένα ζωάκι,πρέπει να είσαι διατεθειμένος να το φροντίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα,καθώς η εξάρτηση του απο σένα είναι απόλυτη

Πώς σας φαίνονται??:)

Συνημμένα

• DSC02033[1].jpg
    DSC02033[1].jpg
    207 KB · Εμφανίσεις: 33
α!! θα σε μαλώσω !! ειχα πολλα χαμστερ απο μικρη, μεχρι και ζευγαρακι ειχα, που μου εκαναν μωρακια!!Αργοτερα ειχα και ινδικα χοιριδια!
και μετα πως κατεληξες στις γατες?στην σπασανε και λες τωρα θα σας κανω μεζεδακι??????:lol:

6 ? ωχ θα πονέσει το παιδάκι μου, μεχρι 4 καλά είναι!μην την πεθάνουμε είναι και μικρή κοπελα ακόμα!
Βάσια 6 πιστεύω δεν είναι πολλά..8 με 9 ναι θα σου έλεγα είμαστε άπληστοι:D

Άντα έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά δυστυχώς δεν τα σκέφτονται καθόλου,ιδίως για την ευθύνη που έχουν απέναντι στο ζώο,είτε είναι γάτα,είτε οτιδήποτε άλλο..Γιατί απ΄την στιγμή που αποφασίσεις να πάρεις ένα ζωάκι,πρέπει να είσαι διατεθειμένος να το φροντίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα,καθώς η εξάρτηση του απο σένα είναι απόλυτη
μπραβο σου!!!!:)
και ακομη να συμπληρωσω οτι το μεγεθος της ευθυνης ειναι σαν να υιοθετεις ενα παιδακι.Για μενα τουλαχιστον δεν εχει καμια διαφορα!!!

Την Πισου οταν την πηρα ημουν 22 χρονων και τοτε υποσχεθηκα σε αυτην και στον εαυτο μου, οτι δεν θα την αφησω ποτε! και ετσι εγινε, τελείωσα τις σπουδες μου στο εξωτερικό και μαζί κατεβήκαμε στην Ελλαδα...
Άντα λές να είναι η τυχερή μου χρονιά?:D

Τώρα που πήρα φόρα θα σας στείλω και άλλες!!!Εδώ είναι μόλις 1 μέρας!!!!!Σας στέλνω και τη μαμά!!!

Συνημμένα

• DSC00939.jpg
    DSC00939.jpg
    322,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC02035[1].jpg
    DSC02035[1].jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 36
αχ σας αφήνω, πάω στο γυμναστήριο!τα παμε τα παμε, τα κορμια θελουν θυσία!χιχι, ελπίζω να σας βρω, δεν θα αργήσω καμια ώρα και κάτι!φιλιά:bye:

σπουδαζεις κι εσυ????
Ναι σπουδάζω,τελευταίο εξάμηνο ευελπιστώ,5 μαθήματα χρωστάω:)Αναφερόμουν στο οτι απέκτησε την Pisu 22 χρονών:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back