Birman-maniacs

Ο Μορφέας έχει ξετρελαθεί με το ποντίκι της Βάσιας!! Όλη τη Κυριακή κάναμε τρελά παιχνίδια με αυτό!!
Τι... να κάνω η δόλια? Του κάνω γυμναστική μπας και αδυνατίσει κατόπιν συστάσεως του Κτηνίατρου μας... :(
Επίσης μειώσαμε και το φαγητό... ε ρε πείνες που έχουμε να περάσουμε... :lol:φαίνεται να προσαρμόζεται όμως μωρέ ο κακομοίρης...
Κοιτάχτε εδώ αγαθό βλέμα... έχε δίκιο η Βάσια...

CIMG0764.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι το... πιπί του γατιού μου... που το έβαλα για να μου πείτε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό....;)
Το είχα δει που το είχε βάλει κάποιος άλλος στο Mycat... :hmm:
:lol::lol::lol::lol:
EΓΩ!!!:lol::up:Το ειχα κανει οταν ηρθε ο Μαρκο σαν θηλυκο!!!Αλλα στη δικη σου φοτο δεν βλεπω τιποτα!!!Καμα καλυτερη ισως?:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα Γιουλη το πουλί του Μορφέα εβαλες?? τσ τσ τσ

Καλημέρα Αντούλα!!
Κι εμένα μου λείψατε!
Τι να κάνω? Με τα ποιήματα που γράψανε... με προκάλεσαν... εγώ δε φταίω...! :redface:

EΓΩ!!!:lol::up:Το ειχα κανει οταν ηρθε ο Μαρκο σαν θηλυκο!!!Αλλα στη δικη σου φοτο δεν βλεπω τιποτα!!!Καμα καλυτερη ισως?:up:
Μεγαλύτερη? Αστο καλύτερα... θα μας τις κόψουνε!!:redface: :lol:

Καλά ρε.. δε στο παίρουμε... χοντρομπαλά!

CIMG0762.JPG

Οχι βρε!!Πιο καθαρη...:lol::lol:

κι αυτή δυσκολεύτηκα να τη πάρω... την ώρα που πλενότανε τη πήρα...

Λες να φταίει το χρώμα? με το πορτοκαλί δεν επαιξε πολύ...Τους πηρα τη Glavaderm! αν σου πω οτι μετα απο δυο μέρες μόνο ειδα διαφορά, θα με πιστέψεις?

Το παρατήρησα, οταν τους χαιδευα...κ είδα οτι δεν μου εμενε τόση τρίχα στα χέρια μου!!

Δες σας το δίνω πριτς... :mad:

CIMG0737.JPG

Αχχ ξέχασα να σε ρωτήσω Γιούλη, την βάζεις όλο το χρόνο στη τροφή τους? ή μονο κατά περιόδους? ανοιξη και φθινόπωρο?

Αγάλι αγάλι γίνονται
τα φρούτα του Μορφέα
ώριμα για την Αθηνά
χυμούς να φαν παρέα....

Πάρτε και τούτη τη φωτό
απόδειξη μαζί σας
μη μας αμφισβητήσετε
θα σπάσω τη κεφαλή σας!!!

CIMG0777.JPG

καλημέρα συμπεθέρα το κατάντησες πορνό!

Το παρατήρησα, οταν τους χαιδευα...κ είδα οτι δεν μου εμενε τόση τρίχα στα χέρια μου!!

Μπράβο! :up: Πολύ χαίρομαι... !!
Εγώ πήγα στο κτηνίατρο να περάσω το τσιπ του Μορφέα και να κάνω την εξέταση αίματος στη Καλυψώ για την ανεύρεση της ομάδας αίματος και μου είπε ότι δεν έχει ιδέα γι'άυτήν την εξέταση... ούτε για ομάδες αίματος στις γάτες. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο, γιατί τον εμπιστεύομαι χρόνια... είπε λοιπόν ότι θα ρωτήσει εαν γίνεται τέτοια εξέταση και θα μου πεί... θα σας ενημερώσω και για δική σας γνώση.

Αχχ ξέχασα να σε ρωτήσω Γιούλη, την βάζεις όλο το χρόνο στη τροφή τους? ή μονο κατά περιόδους? ανοιξη και φθινόπωρο?

Πρώτη φορά τη βάζω και θα τη βάζω μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου που πέφτει η πολλή τρίχα. Μετά που θα αρχίσουν να φουντώνουν δεν θα χρειάζεται... να μη τα επιβαρύνουμε με βιταμίνες συνεχώς τα καημένα...

Πηγα και στο pet stop στη νεα ερυθραία...ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοί!! Αμέσως μου εβγαλαν τον κατάλογο της ΤΡΙΧΙΕ και ειχαν σημειώσει κ τις τιμές απο τα γατόδενδρα - ξερετε οτι οι περισσοτεροι δεν τα ξερουν με αυτο το ονομα,αλλα σαν ονυχοδρομια?

Πολυ σωστα..να κάνεις κ ενα διαλλειμα, ετσι θα κανω κ εγώ. Μην τα παραγεμίζω με βιταμίνες - θα γίνουν σαν τερατα!!!!!

Ναι... κι εμένα ο Μορφέας μπορεί να χοντραίνει κι από το glavaderm... να προσέξεις κι εσύ τον Άλφι σου...
CIMG0761.JPG

Να σου'ρθω μια μέρα να ζουλήξω τα παιδιά σου που είμαστε κοντά? :redface:

Ασε γιατι σημερα το πρωι τον μάλωσα, γιατι πάλι γρατσουναγε τη πόρτα, κ τον εκλεισα στο μικρο wc. Ανεβηκε στο νεροχύτη και απο εκει κρεμαστηκε απο το πόμολο της πόρτας και παραλίγο να την ανοίξει!! αν τον αφηνα λίγο ακόμη ειμαι σίγουρη οτι θα τα κατάφερνε! το ΤΕΡΑΣ!!

Να σου'ρθω μια μέρα να ζουλήξω τα παιδιά σου που είμαστε κοντά? :redface:
Οποτε θέλεις, εισαι καλοδεχούμενη!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back