Birman-maniacs

Επίσης κρεμάστηκε απο το τραζεμάντηλο και κατάφερε να ρίξει 3 γλάστρες πύλινες (μεσαίου μεγέθους) ...ειναι πολυ ζημιάρης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από αυτή τη γέννα περιμένουμε το μωρό του Πυρροθρίξ... Τέλειο ζευγάρι... το καλύτερό μου στο γερμανικό εκτροφείο... Θέλω κι εγώ... η παλιοάπληστη...
Πυρροθριξ... μη με αφήσεις να έρθω μαζί σου στο αεροδρόμιο... θα στο βουτήξω το μωρό...
We expect Our E-Litter in the End of April 2008:
joujou_010308_3akt.jpg
versacce_290308_3.jpg
DK* Nuance Jou Jou
blue-point

AUS* Ch. Shakandah´s Versacce
chocolate-tabby-point

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο! :up: Πολύ χαίρομαι... !!
Εγώ πήγα στο κτηνίατρο να περάσω το τσιπ του Μορφέα και να κάνω την εξέταση αίματος στη Καλυψώ για την ανεύρεση της ομάδας αίματος και μου είπε ότι δεν έχει ιδέα γι'άυτήν την εξέταση... ούτε για ομάδες αίματος στις γάτες. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο, γιατί τον εμπιστεύομαι χρόνια... είπε λοιπόν ότι θα ρωτήσει εαν γίνεται τέτοια εξέταση και θα μου πεί... θα σας ενημερώσω και για δική σας γνώση.

Εγώ προτείνω να αλλάξεις κτηνίατρο... Καλά, είναι δυνατόν να μην ξέρει τι γίνεται στον κόσμο τη στιγμή που ο Αίλουρος συζητάει για τη δημιουργία βάσης ομάδας αίματος για έκτακτα περιστατικά που χρειάζονται αίμα; ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ!!!!!!:mad::mad::mad:

Ασε γιατι σημερα το πρωι τον μάλωσα, γιατι πάλι γρατσουναγε τη πόρτα, κ τον εκλεισα στο μικρο wc. Ανεβηκε στο νεροχύτη και απο εκει κρεμαστηκε απο το πόμολο της πόρτας και παραλίγο να την ανοίξει!! αν τον αφηνα λίγο ακόμη ειμαι σίγουρη οτι θα τα κατάφερνε! το ΤΕΡΑΣ!!

Μωρέ αυτός είναι πανέξυπνος!!
Εμένα είναι μάλλον λίγο μπούφος... ό,τι θέλεις τον κάνεις!! :lol:

Εγώ προτείνω να αλλάξεις κτηνίατρο... Καλά, είναι δυνατόν να μην ξέρει τι γίνεται στον κόσμο τη στιγμή που ο Αίλουρος συζητάει για τη δημιουργία βάσης ομάδας αίματος για έκτακτα περιστατικά που χρειάζονται αίμα; ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ!!!!!!:mad::mad::mad:

Βρε Φωτεινή μου, μην είσαι απόλυτη! Ρώτα και τη Βάσια που με είχε προυδοποιήσει ότι οι κτηνίατροι δεν γνωρίζουν γι'αυτή την εξέταση...!
Ο Αιλουρος εξειδικεύεται στις γάτες... στο κάτω κάτω δεν μου είπε κάτι κακό... ότι θα ρωτήσει είπε...και απ'ότι κατάλαβα τον αίλουρο θα ρωτούσε! Εμένα μου άρεσε πάντως που δεν το έπαιξε έξυπνος... τον έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το γιατρό και ποτέ δεν μου είπε βλακείες!!

Κι έπειτα από την "κατσάδα" για τους άχρηστους κτηνίατρους, σας καλημερίζω κι εγώ, λουλούδια μου!:) Μια ωραία μέρα να έχετε! Κι εμένα μου λείψατε...

Γιούλη, άσε το πορνό του Μορφέα, δε φταίει ο καημένος να βγαίνει φόρα παρτίδα δημοσίως στο Διαδίκτυο, ε; Εκτός αν νιώθεις μια ανασφάλεια για τις μελλοντικές του επιδόσεις, οι οποίες (σε βεβαιώ) θα σε αφήσουν σύξυλη:lol: Ευχαριστώ που έβαλες και τη νέα φωτό του Ντάικιρι - εγώ δεν έχω ανοίξει ακόμα το e-mail μου, με έπιασαν από τα μούτρα μόλις μπήκα σήμερα στη δουλειά:(

Άντα, μην μαλώνεις την αδυναμία μου, εντάξει;:redface: Είναι παιχνιδιάρικο παιδί ο Άλφι, βγάζει τα απωθημένα του μετά από τρία χρόνια στέρησης και αποκλεισμού. Τώρα ζει τα παιδικά του χρόνια:P

Έρεφερ, βλέπω το ποτό κάνει θαύματα! Έτσι, καλέ μου, συνέχισε:lol:

Ερεφερίνα, καλώς ήρθες στην παρέα μας;) Απ' ό,τι βλέπω, σε κόλησε το έτερον ήμισυ...:lol: Δε θέλει και πολύ εδώ που τα λέμε...:D

Βάσια, ωραίες οι φωτογραφίες της Αθηνάς! Μη χαθείς σήμερα, εντάξει;:happy:

Καλημέρα Φωτεινή!! αυτό ξαναπέστο...ζει την παιδική του ηλικία, δνε διαφωνώ, μόνο που τώρα ειναι XXL και τα παρασέρνει ολα στο διάβα του!! σαν σίφουνας ειναι οταν τρέχει!!

Βρε Φωτεινή μου, μην είσαι απόλυτη! Ρώτα και τη Βάσια που με είχε προυδοποιήσει ότι οι κτηνίατροι δεν γνωρίζουν γι'αυτή την εξέταση...!
Ο Αιλουρος εξειδικεύεται στις γάτες... στο κάτω κάτω δεν μου είπε κάτι κακό... ότι θα ρωτήσει είπε...και απ'ότι κατάλαβα τον αίλουρο θα ρωτούσε! Εμένα μου άρεσε πάντως που δεν το έπαιξε έξυπνος... τον έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το γιατρό και ποτέ δεν μου είπε βλακείες!!

Εντάξει, αλλά μου "τη δίνουν" οι γιατροί που δεν προσπαθούν να είναι σωστοί στη δουλειά τους. Και τι σημαίνει ότι ο Αίλουρος ειδικεύεται στις γάτες; Από τη στιγμή που στο ιατρείο εντός κτηνιάτρου πηγαίνουν και γάτες, είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με αυτό το ζώο και να ενημερώνεται! Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν τις γάτες τους στον Αίλουρο, αλλά έχω εμπειρία από δύο κτηνίατρους που είδαν τη Ρενάτα πριν από αυτόν και μπορώ να "καταλάβω" το μέτριο από το καλό.

Εντάξει, αλλά μου "τη δίνουν" οι γιατροί που δεν προσπαθούν να είναι σωστοί στη δουλειά τους. Και τι σημαίνει ότι ο Αίλουρος ειδικεύεται στις γάτες; Από τη στιγμή που στο ιατρείο εντός κτηνιάτρου πηγαίνουν και γάτες, είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με αυτό το ζώο και να ενημερώνεται! Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν τις γάτες τους στον Αίλουρο, αλλά έχω εμπειρία από δύο κτηνίατρους που είδαν τη Ρενάτα πριν από αυτόν και μπορώ να "καταλάβω" το μέτριο από το καλό.
Εγώ για να'μαι ειλικρινής δεν έχω πάει ποτέ σε άλλον... :hmm:να δω τι θα μου απαντήσει και θα σε ενημερώσω...

Αχχ και που να δείτε αν εχετε ''αλλου'' είδος ζωάκι ...χάμστερ, ινδικό χοιρίδιο ή καναρινάκι, εκεί να δείτε μαυρα μεσάνυχτα που εχουν!!

Για πείτε μου... η φάτσα του choc. point που συνήθως δεν είναι marked σε όλο το πρόσωπο αλλά πιο πολύ στη μύτη σας αρέσει πιο πολύ από το seal?

chocolate point
askahni_040308_5akt.jpg

seal point
rosie_290308_2.jpg

Αχχ και που να δείτε αν εχετε ''αλλου'' είδος ζωάκι ...χάμστερ, ινδικό χοιρίδιο ή καναρινάκι, εκεί να δείτε μαυρα μεσάνυχτα που εχουν!!

Μωρέ είμαστε πολύ πίσω στην Ελλάδα... πάντως το σκέφτομαι να πάω μια φορά στον αίλουρο να δω πως είναι:hmm:... έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια...

Ψηφίζω seal point!!

το πρώτο γατάκι φαίνεται να εχει πονόδοντο κ να του εχουν φουσκωσει τα μαγουλάκια!!;)

Δεν μου ειπες ποτε το σκεφτεσαι να ερθεις να μου ζουλήξεις τα ''παιδιά''?

Σε λίγο θα εχω κ δυο -τρια γατάκια να δωσω για υιοθεσία...λες να βρω που να τα δώσω?

Σε λίγο θα εχω κ δυο -τρια γατάκια να δωσω για υιοθεσία...λες να βρω που να τα δώσω?

Αδεσποτάκια ε? Βάλε καινούργιο post... με φωτογραφίες...

το πρώτο γατάκι φαίνεται να εχει πονόδοντο κ να του εχουν φουσκωσει τα μαγουλάκια!!;)

Είναι αρσενικός ο νέος γι'αυτό δείχνει παραγεμισμένος!
Τα θηλυκά Βιρμανάκια είναι πιο γλυκόφατσα...!

Κι εγώ seal ψηφίζω;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back