Birman-maniacs

Μια χαρα ειμαστε..ο αντρας πρεπει να ειναι μεγαλυτερος απο τη γυναικα..γιατι αργει να ωριμασει, για να μη πω ποτε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Γιώργος ειναι 36 χρονών και ακομη παίζει παιχνίδια στον υπολογιστη!! αχχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ συνάντησα κάποιον χτες 43 χρονών που έπαιζε μανιωδώς παιχνίδια στον υπολογιστή.Να φανταστείτε είναι από Θεσ/κη και περνώντας χτες για πάνω σταμάτησε να δει ένα φίλο μας που παίζουν μαζί αυτό το παιχνίδι γιατι παίζεται On line και μιλανε όπως εμεις!και γνωρίστηκαν μέσω του παιχνιδιού και σταμάτησε γι αυτό!Άντα σου λέει κάτι.....;)εν τω μεταξύ ήρθε κι αλλος ένας όπου το έκρυβε από τη γυναίκα του ότι παίζει!

βλέπω ότι όλες είμαστε με μεγαλύτερο, το έχει η επίρροια των βιρμανοφατσών λέτε?ή απλά είμαστε όλες οι ίδιες....με παρόμοια γούστα!

κορίτσια από την Πεμπτη πάλι ζέστη, ρε παιδί τουλάχιστον να είχε ηλιο να κάναμε και κανα μπανάκι!εδώ πολύ συννεφιά,όλες τις ημερες σαν μεγάλη Παρασκευή είμαστε!

βλέπω ότι όλες είμαστε με μεγαλύτερο, το έχει η επίρροια των βιρμανοφατσών λέτε?ή απλά είμαστε όλες οι ίδιες....με παρόμοια γούστα!

Απλά μας αρέσει ο άντρας να είναι ο αρχηγός... αλλά εμείς τα νήματά του:lol:... γιατί μη μου πείτε ότι σας χαλούν κανένα χατηράκι?? ;)

εμ έτσι είναι,έχουν τα μπουμπούκια να μας χαλάνε και το χατήρι:);)

Ο Γιώργος ειναι 36 χρονών και ακομη παίζει παιχνίδια στον υπολογιστη!! αχχ
και ο δικος μου 39 και παιζει παιχνιδια στον υπολογιστη!!!!!τι να κανουμε?
Στο μεταξυ ο καλος μου αντιπαθουσε τις γατες τρομερα.Αλλα για το χατηρι μου στην αρχη(γιατι μετα τον αγαπησε)και τον επαιζε και τον χαιδευε και απ'ολα!!!!:)και τωρα θα μας φερει και κατνιπ.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι του λεω' τι τα θελω τα παιδια εγω?εχω εσενα,τον Μελανωρ και το βιρμανακι που περιμενω....3 !!!!καλα ειναι!!!:lol:

Από σήμερα κόβω το βραδυνό και καθιερώνω 1 ώρα περπάτημα τη μέρα!
Ελάτε παιδιά υποστηρίξτε με... χωρίς σχόλια και αντιρρήσεις... δημοκρατικά πράγματα! :lol::lol:

Μπανάκι μανάκι!!

Απλά μας αρέσει ο άντρας να είναι ο αρχηγός... αλλά εμείς τα νήματά του:lol:... γιατί μη μου πείτε ότι σας χαλούν κανένα χατηράκι?? ;)
Π-Ο-Τ-Ε
:up:γι'αυτο και ειμαστε μαζι 8,5 χρονια....

Μπράβο Γιουλη!! εγω πηρα το ποδηλατο απο τη μητερα μου χτες, και θα αρχισω να κανω παλι!! γιατι απο τοτε που μενω μαζι με τον Γιωργο πηρα 3 κιλα!

και ο δικος μου 39 και παιζει παιχνιδια στον υπολογιστη!!!!!τι να κανουμε?
Στο μεταξυ ο καλος μου αντιπαθουσε τις γατες τρομερα.Αλλα για το χατηρι μου στην αρχη(γιατι μετα τον αγαπησε)και τον επαιζε και τον χαιδευε και απ'ολα!!!!:)και τωρα θα μας φερει και κατνιπ.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι του λεω' τι τα θελω τα παιδια εγω?εχω εσενα,τον Μελανωρ και το βιρμανακι που περιμενω....3 !!!!καλα ειναι!!!:lol:

Και μένα τις αντιπαθούσε αλλά κοίτα τώρα? Ο Μορφέας είναι η... αδυναμία του (μοιάζουν βλέπεις στην... αδυναμία! :lol::lol::lol:)

CIMG0593.JPG

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• tn1.jpg
    tn1.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • tn.jpg
    tn.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 24
Μπράβο Γιουλη!! εγω πηρα το ποδηλατο απο τη μητερα μου χτες, και θα αρχισω να κανω παλι!! γιατι απο τοτε που μενω μαζι με τον Γιωργο πηρα 3 κιλα!
μοο 3 ?καλα εισαι
τον πρωτο καιρο που εμενα με τον αντρα μου 10 πηρα!!!!:down:
μετα τα εχασα βεβαια αλλα τι τα θες?αιμα εφτυσα!!!

Και μένα τις αντιπαθούσε αλλά κοίτα τώρα? Ο Μορφέας είναι η... αδυναμία του (μοιάζουν βλέπεις στην... αδυναμία! :lol::lol::lol:)

CIMG0593.JPG
Γουλακο οι αντρες μας μοιαζουν πααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Αχχ ολες μου φαίνονται οτι εχουμε ''εκπαιδευσει'' σωστα τους συντροφους μας! χι χι ουτε ο δικος μου δεν ηθελε..αλλα τωρα αγκαλίτσα κοιμαται με τα γατιά! εκεινος τα φωνάζει να ερθουν στην κρεβατοκάμαρα!!

καλέ τόσα χρόνια!μπράβο, είστε παντρεμένοι?
οχι και δεν θα ηθελα να παντρευτω αλλα εχουν πεσει να με φανε τα σογια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back