Birman-maniacs

Εσύ Άντα, τι πρόβλημα έχεις? Ανεβαίνουν στη βιβλιοθήκη και σε κοιτούν αφ' υψηλού! :lol:
Σε ενοχλούν τα παιδιάκια από κει πάνω?
Χμμ ασχολούνται οταν λείπουμε απο το σπίτι το ενα με το αλλο ...συμφωνω ειναι μεγάλο πράγμα να εχουν συντροφιά - αλλά μόλις μπαινουμε στο σπίτι ειναι συνέχεια απο πίσω μας...:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό νομίζω κι εγώ! Ότι θα ασχολείται μαζί του και θα με αφήσει λίγο ήσυχη:redface: Όσο για τα δικά σας τα κορίτσια, καταλαβαίνω ότι είναι κρίμα να στειρωθεί ένας αρσενικός, αλλά δε θέλω να τον ζευγαρώσω... Από τη μια γιατί άπαξ και γίνει αντράκι θα αρχίσει να ψεκάζει (και μετά θα με διώξουν στα σίγουρα από το σπίτι) και από την άλλη δε χρειάζομαι άλλα γατιά... Λυπάμαι:rolleyes: δε θα σώσω εγώ την Ελλάδα με Βιρμανάκια. Όποιος θέλει τέτοια ράτσα να πάει στο εξωτερικό ένα ταξιδάκι και να πληρώσει κανονικότατα, όπως κάναμε εμείς. Και όποιος δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, μπορεί να χαρίσει την αγάπη του και την καρδιά του σε ένα από τα αναρίθμητα κεραμιδογατάκια που "παρακαλάνε" για ένα σπιτικό. Κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια με κεραμιδόγατα ήμουν...

Βρε Φωτεινή... σε πειράζουμε... εγώ νομίζεις θα ανεχόμουν ένα Μορφέα ψεκαστήρι? αχ:(... το πόνο μας το ξέρεις όμως...
Σάμπως τα δικά μας ξέρουμε τι τύχη θα'χουν? Κι εμάς για έξω μας βλέπω αν δε γίνει κάτι... (λέω και για μένα τη παλιοάπληστη που θέλω και μια κόρη με άσπρες πατούσες:redface:...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι και αρκετα πιεσμένη στη δουλειά, δεν κοιμάμαι κ αρκετές ωρες γιατι με ξυπνάνε χαράματα ...νιω΄θω κουρασμένη και εξαντλημένη :|

Ειμαι και αρκετα πιεσμένη στη δουλειά, δεν κοιμάμαι κ αρκετές ωρες γιατι με ξυπνάνε χαράματα ...νιω΄θω κουρασμένη και εξαντλημένη :|
Γιατί κορίτσι μου σε ξυπάνε χαράματα? Τι θέλουν?

Δεν ξερωωωωωω..........

Φαγητό εχουν, νερό εχουν....μέχρι κ στον υπνο μου τους χαιδευω ...μου χωνουν τη μουριτσα κατω απο το χερι , και τους χαιδευω!!

Σήμερα μάλιστα με δάγκωνε η δικιά μου γιατι δεν ξυπνούσα ...ελεος 6 παρα ήταν , ηθελα μονο να κοιμηθω !!

Μην μου πειτε να κλείσω τη πορτα απο το υπνοδωματιο , θα αρχίσουν να γρατσουνάνε και μετα να νιαουρίζουν μέχρι που θα σηκωθεί ολη η πολυκατοικία στο πόδι! Ο Αλφι επίσης αν τον πιάσουν τα νευρα του, κουτουλάει τη πόρτα..

Φαγητό εχουν, νερό εχουν....μέχρι κ στον υπνο μου τους χαιδευω ...μου χωνουν τη μουριτσα κατω απο το χερι , και τους χαιδευω!!

Α... έτσι για καψόνι έ??:mad: Να σου στείλω το Μάριο για καμιά εβδομάδα να τα εκπαιδεύσει?? Τα δικά μου σούζα στέκονται!! :lol:
Όταν όμως λείπει και οι 3 μας στο κρεβάτι:whistle:... και να τα χάδια, και να οι αγκαλιές (όπως χθες ας πούμε)... σήμερα αλλάζω σεντόνια.. έρχεται το.. αφεντικό! :lol:

Εμάς κοιμούνται ανάμεσα μας...ειδικά η Πισου ειναι πολυ ζηλιαρα, και αν παω να τον αγκαλιάσω με δαγκώνει και δαγκώνει κ τον Γιωργο!!

Να δεις πως κάνουν οταν τους πιάνει το ακόνισμα στην ακρη του καναπε΄...σε κοιτάνε, τους φωνάζεις, καμιά αντίδραση συνεχίζουν...αρχισεις να πλησιαζεις και φωναζεις, ακομη καμια αντιδραση - μπορει να επιταχύνουν λιγο το κρατσ κρατσ - μόλις φτάσεις στο σημειο να απλώσεις χερι να τα πιάσεις απο το σβέρκο τοτε αρχίζουν να τρεχουν σαν τρελά μες στο σπιτι!!!

Αυτό ειναι που λενε οτι πρέπει να εχεις υπομονη....:(

Μην μου πειτε να κλείσω τη πορτα απο το υπνοδωματιο , θα αρχίσουν να γρατσουνάνε και μετα να νιαουρίζουν μέχρι που θα σηκωθεί ολη η πολυκατοικία στο πόδι! Ο Αλφι επίσης αν τον πιάσουν τα νευρα του, κουτουλάει τη πόρτα..

Εμείς όταν το κάνανε αυτό... έβγαινε ο δικός μου και τα κυνήγαγε... ο αγριάνθρωπος! :mad:

Να δεις πως κάνουν οταν τους πιάνει το ακόνισμα στην ακρη του καναπε΄...σε κοιτάνε, τους φωνάζεις, καμιά αντίδραση συνεχίζουν...αρχισεις να πλησιαζεις και φωναζεις, ακομη καμια αντιδραση - μπορει να επιταχύνουν λιγο το κρατσ κρατσ - μόλις φτάσεις στο σημειο να απλώσεις χερι να τα πιάσεις απο το σβέρκο τοτε αρχίζουν να τρεχουν σαν τρελά μες στο σπιτι!!!
Μάααααριεεε!!!! :lol::lol:

Χμμ σιγά να μη ειναι αγριαθρωπος ....δηλαδή τι κάνουν μόλις τον δουν, τρέχουν να κρυφτούν?

αχ και εμένα έπεσε 8 παρά με ποδοβολητά στο κρεβάτι και μπαμ πάνω στην πλάτη μου το τέρας!δεν μας τα λες καλά Άντα μας όμως, δηλαδη και 2 που είναι πάλι σε τρελαίνουν?

Χμμ σιγά να μη ειναι αγριαθρωπος ....δηλαδή τι κάνουν μόλις τον δουν, τρέχουν να κρυφτούν?
Ναι... τρέχουν παράλληλα με μια ιπτάμενη παντόφλα!! :lol::lol::lol:

Είναι το "εγώ θα κάνω ό,τι θέλω!!!"... Και πάντα το καταφέρνουν:(

Εμείς όταν το κάνανε αυτό... έβγαινε ο δικός μου και τα κυνήγαγε... ο αγριάνθρωπος! :mad:

Το σταμάτησαν;:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back