Birman-maniacs

αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!!
αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!:Dμαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι:redface:
αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!!
Γιούπι!! Θα έρθουμε!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ
Το σπίτι μου το ξέρεις... απλά... πες μου πότε μπορείς!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες...
φοβαται τους ανθρωπους.Μονο με εμενα, τηναδερφη μου και την μαμα μου ειναι ανετα.Μετον Δημοσθενη και τον μπαμπα μου ειναι λιγο επιφυλακτικος.Αν δει ξενο σπιτι,εξαφανιζεται!!!!!!!!!!!
και αυτο μαλλον επειδη για τα 2 πρωτα χρονια ειμασταν μονοι μας στον πειραια και δεν εμαθε με κοσμο το τσαμενο μου!!!:(
Παντως ειναι ετοιμος για το αδερφακι!!!
θυμαστε που σας ελεγα για κεινο το γατακι που του την αστραψε?ε,τωρα του δινει απο το φαγητο του και καμια φορα κοιμουνται μαζι για μεσημερι!Γιατι για βραδυ τον κλεινω μεσα και ετσι δεν εχει!!!:D

φοβαται τους ανθρωπους.Μονο με εμενα, τηναδερφη μου και την μαμα μου ειναι ανετα.Μετον Δημοσθενη και τον μπαμπα μου ειναι λιγο επιφυλακτικος.Αν δει ξενο σπιτι,εξαφανιζεται!!!!!!!!!!!
και αυτο μαλλον επειδη για τα 2 πρωτα χρονια ειμασταν μονοι μας στον πειραια και δεν εμαθε με κοσμο το τσαμενο μου!!!:(
Παντως ειναι ετοιμος για το αδερφακι!!!
θυμαστε που σας ελεγα για κεινο το γατακι που του την αστραψε?ε,τωρα του δινει απο το φαγητο του και καμια φορα κοιμουνται μαζι για μεσημερι!Γιατι για βραδυ τον κλεινω μεσα και ετσι δεν εχει!!!:D

Καλός γατούλης...τα πάει καλά με τις γυναίκες μόνο όμως ε?? :lol:
Και με τα άλλα γατιά, καλά τα πάει... Πυρροθριξ... έχεις σκεφτεί όμως ότι ίσως μ' ένα θηλυκό Βιρμανάκι να'ταν καλύτερα? Λέω... :hmm:

Καλύτερα να φοβάται τους ανθρώπους..ειδικά τους ξενους, δυστυχώς δεν αγαπούν ολοι τα ζώα και θελουν να τους κανουν κακό...απο αυτη την αποψη ειναι καλύτερα, για να μη παει κοντά οταν τον φωναζουν.

Και η Πισου ανεβαίνει ψηλα αν εχουμε επισκέψεις....σε μερικούς κατεβαίνει μετα απο λίγο και παει να τους μυρίσει, σε αλλους οσες ώρες και να καθήσουν στο σπιτι δεν κατεβαίνει με τίποτα. Εχει καποιο ενστικτο που δεν το εχουμε εμεις οι ανθρωποι...

Καλύτερα να φοβάται τους ανθρώπους..ειδικά τους ξενους, δυστυχώς δεν αγαπούν ολοι τα ζώα και θελουν να τους κανουν κακό...απο αυτη την αποψη ειναι καλύτερα, για να μη παει κοντά οταν τον φωναζουν.
απο αυτην την πλευρα ειμαι ησυχη.
αλλα ξερεις τι ειναι να φερνεις φιλους σου στο σπιτι και να φευγει?:(
οταν καθονται για πολλη ωρα κααααπως παει πιο κοντα,αλλα μην φανταστειτε..στα 2 μετρα!!αν κανουν πως πλησιαζουν για να χαιδεψουν,εξαφανιζεται παλι!

ουφ σας πρόφτασα, πολλά είπατε πάλι!εμάς πάντως η Αθηνά εξαφανίζεται στις προσωπικές στιγμές, ευτυχώς,αλλά αυτό το νιαου με τον αντίλαλο το κάνει και συνεχώς, από δωματιο σε δωμάτιο!

απο αυτην την πλευρα ειμαι ησυχη.
αλλα ξερεις τι ειναι να φερνεις φιλους σου στο σπιτι και να φευγει?:(
οταν καθονται για πολλη ωρα κααααπως παει πιο κοντα,αλλα μην φανταστειτε..στα 2 μετρα!!αν κανουν πως πλησιαζουν για να χαιδεψουν,εξαφανιζεται παλι!

κι εμάς ετσι αντικοινωνική είναι, αλλά εμεις φταίμε γιατι δεν φερνουμε πού κόσμο!

Καλός γατούλης...τα πάει καλά με τις γυναίκες μόνο όμως ε?? :lol:
Και με τα άλλα γατιά, καλά τα πάει... Πυρροθριξ... έχεις σκεφτεί όμως ότι ίσως μ' ένα θηλυκό Βιρμανάκι να'ταν καλύτερα? Λέω... :hmm:
το εχω σκεφτει αλλα το θηλυκο εχει πολλα κατα ρα παιδια!!λιγοτερο γουτσου-γουτσου ειναι,η γεννα ειναι δυσκλολη,η στειρωση ειναι δυσκολη...

ουφ σας πρόφτασα, πολλά είπατε πάλι!εμάς πάντως η Αθηνά εξαφανίζεται στις προσωπικές στιγμές, ευτυχώς,αλλά αυτό το νιαου με τον αντίλαλο το κάνει και συνεχώς, από δωματιο σε δωμάτιο!
σου περασε ο πονοκεφαλος?:)

κι εμάς ετσι αντικοινωνική είναι, αλλά εμεις φταίμε γιατι δεν φερνουμε πού κόσμο!
Βασια...
να τη χαιρομαστε!!!!!!!!!!!
ελπιζω να την δω και απο κοντα καποια στιγμη!!!!:)

μπα χάλια είμαι ούτε κοιμήθηκα, από τον αέρα και τον υποογιστή είναι, έχω και λιγο τα νευρα μου!χάλια λίγο η ψυχολογία!

:whistle::whistle::whistle::whistle:

Και η Πισου ανεβαίνει ψηλα αν εχουμε επισκέψεις....σε μερικούς κατεβαίνει μετα απο λίγο και παει να τους μυρίσει, σε αλλους οσες ώρες και να καθήσουν στο σπιτι δεν κατεβαίνει με τίποτα. Εχει καποιο ενστικτο που δεν το εχουμε εμεις οι ανθρωποι...
θα ερθω να συμφωνησω!!!!
:)

μπα χάλια είμαι ούτε κοιμήθηκα, από τον αέρα και τον υποογιστή είναι, έχω και λιγο τα νευρα μου!χάλια λίγο η ψυχολογία!
γιατι ρε κουκλα?

Γενικά αυτός ο καιρός μου σπάει τα νέυρα...εχω μια ζαλάδα κ μια περίεργη κούραση που δεν μπορώ να παρω τα ποδια μου..

Βασια...
να τη χαιρομαστε!!!!!!!!!!!
ελπιζω να την δω και απο κοντα καποια στιγμη!!!!:)

ευχαριστώ πολύ!άστα είναι λιγο περιεργα τα πράγματα!

ευχαριστώ πολύ!άστα είναι λιγο περιεργα τα πράγματα!
Βάσια... μήπως πρέπει να κόψεις την απογευματινή Βιρμανοζώνη? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back