Birman-maniacs

kinky γλωσσίτσα!!:redface:

Αντα έλεος!βλεπω παραγνωριστήκαμε;)βρε τι ειναι τουτη και ο γάτος σε άλλα την πάει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχχ φταίει η ανοιξη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως εγώ πιστέυω ότι χρειάζεται και ενα Α ΑΓΑΠΗ

Είσαι σωστή!!!
Χώρο, χρόνο, χρήμα και... πάρα πολύ σωστά... Αγάπη αλλά και μεράκι... και ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ανθρώπους ο ένας δεν φτάνει!! Είναι μια σκλαβιά που πρέπει να την μοιράζονται 2!
Εγώ έχω νομίζω βρει ένα έτερον ήμισυ που με εμπνέει για να το καταφέρω... κι είναι και καλή κι είναι και κορμάρα είναι η Βάσια η ζουζουνιάρα!! :lol:

τσιου τσιου τα πουλάκια!!

τσιου τσιου τα πουλάκια!!

στον κόσμο της αυτη!καλα στη δουλεια δουλευεις ή κοιτάς έξω απο το παράθυρο τα πουλια?:whistle:

Είσαι σωστή!!!
Χώρο, χρόνο, χρήμα και... πάρα πολύ σωστά... Αγάπη αλλά και μεράκι... και ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ανθρώπους ο ένας δεν φτάνει!! Είναι μια σκλαβιά που πρέπει να την μοιράζονται 2!
Εγώ έχω νομίζω βρει ένα έτερον ήμισυ που με εμπνέει για να το καταφέρω... κι είναι και καλή κι είναι και κορμάρα είναι η Βάσια η ζουζουνιάρα!! :lol:

αχ δεν ξερεις τι μαραζι με εχει πιάσει, αχ αυτος ο καλος μου που δεν φεύγει απο τη Λαμια, θα ήμουν Αθηνα με το κτηνιατρείο μου και το εκτροφειακι μας μια χαρα!μην με πληγώνεις άλλο γιατι θα τα ακουσει αυτος πάλι!:mad::(

στον κόσμο της αυτη!καλα στη δουλεια δουλευεις ή κοιτάς έξω απο το παράθυρο τα πουλια?:whistle:

Μήπως μωρέ έχεις εκεί δίπλα κανένα ομορφούλη συνάδελφο... έχει και πολλούς άντρες μηχανικούς!! Όλα στο Γιώργο θα τα πούμε!! :mad:

Για να σου λύσω την απορία....ειμαι στον δεύτερο οροφο, το γραφείο μου ειναι διπλα στο παράθυρο και εχω θέα ενα παρκο - πολλα δεντράκια εξου και το τσιου τσιου - και τη παρνηθα !!

Μήπως μωρέ έχεις εκεί δίπλα κανένα ομορφούλη συνάδελφο... έχει και πολλούς άντρες μηχανικούς!! Όλα στο Γιώργο θα τα πούμε!! :mad:
Με αυτόν που εχω - σφάζομασταν επι ενα τρίμηνο !!μεγάλη κομπλεξάρα!! μου ειπε οτ θεωρει τις γυναικες χαζές (και εμενα μεσα) και οτι ειναι μισογυνης!! :mad:

να πεις να σε αλλάξουν, σε χαλάει!στο υπόγειο, αντε ισογειο και πολυ είναι!

Με αυτόν που εχω - σφάζομασταν επι ενα τρίμηνο !!μεγάλη κομπλεξάρα!! μου ειπε οτ θεωρει τις γυναικες χαζές (και εμενα μεσα) και οτι ειναι μισογυνης!! :mad:

αφιερωμένο σε αυτόν :mpliaks::mpliaks: πες του τα χαιρετίσματα κι απο μένα.Οι άντρες δεν έχουν καταλάβει ότι ειναι πιο χαζοί αφού παντα καποια γυναικα τους κάνει ότι θελει:up:

Ημουν ενα χρόνο στο ημιόροφο..δεν παλευοταν. Δεν ηξερες τι καιρό ειχε εξω...ήλιο,βροχή, συννεφιά? σε επιανε κατάθλιψη !

αφιερωμένο σε αυτόν :mpliaks::mpliaks: πες του τα χαιρετίσματα κι απο μένα.Οι άντρες δεν έχουν καταλάβει ότι ειναι πιο χαζοί αφού παντα καποια γυναικα τους κάνει ότι θελει:up:
Ετσι ειναι!! :lol: μάλλον και αυτη που ειναι μαζι του (δεν ξερω τι του βρίσκει ) τον εχει σηκω σηκω, κάτσε κατσε :up:

αχ δεν ξερεις τι μαραζι με εχει πιάσει, αχ αυτος ο καλος μου που δεν φεύγει απο τη Λαμια, θα ήμουν Αθηνα με το κτηνιατρείο μου και το εκτροφειακι μας μια χαρα!μην με πληγώνεις άλλο γιατι θα τα ακουσει αυτος πάλι!:mad::(

Καλά μη κλαις... θα το κάνω εγώ και εσύ θα έρχεσαι όταν μπορείς (γιατί κατάλαβα ότι έχεις πολύ χρόνο...) θα μπορείς να ασχολείσαι με την επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες, άλλα εκτροφεία, εκθέσεις στο εξωτερικό, παραγγελία εξοπλισού κλπ. όπως επίσης με τα εμβόλιά τους και την κτηνιατρική τους εξέταση όταν έρχεσαι... Θα μετακομίζεις εδώ όταν θα πλησιάζουν οι γέννες και θα κάθεσαι όμως μέχρι να σιγουρευτούμε ότι τα μωρά θα πίνουν μόνα τους γάλα και δεν θα χρειάζονται βοήθεια από εμάς.
Εγώ θα ασχολούμαι με τη τάισμα, το καθάρισμα :mpliaks:, (το μπλιαχ... είναι για τα ψεκάσματα! :lol:)το χτένισμα...και όλες τις καθημερινές δουλειές...:(

για τα ζευγαρώματα λέω να βάλουμε την Άντα... τι λές??? ;):lol::lol:
και για τα νομικά θέματα... καταγγελίες κλπ. τη Φωτεινή! ;):lol::lol:

Καλά μη κλαις... θα το κάνω εγώ και εσύ θα έρχεσαι όταν μπορείς (γιατί κατάλαβα ότι έχεις πολύ χρόνο...) θα μπορείς να ασχολείσαι με την επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες, άλλα εκτροφεία, εκθέσεις στο εξωτερικό, παραγγελία εξοπλισού κλπ. όπως επίσης με τα εμβόλιά τους και την κτηνιατρική τους εξέταση όταν έρχεσαι... Θα μετακομίζεις εδώ όταν θα πλησιάζουν οι γέννες και θα κάθεσαι όμως μέχρι να σιγουρευτούμε ότι τα μωρά θα πίνουν μόνα τους γάλα και δεν θα χρειάζονται βοήθεια από εμάς.
Εγώ θα ασχολούμαι με τη τάισμα, το καθάρισμα :mpliaks:, (το μπλιαχ... είναι για τα ψεκάσματα! :lol:)το χτένισμα...και όλες τις καθημερινές δουλειές...:(

για τα ζευγαρώματα λέω να βάλουμε την Άντα... τι λές??? ;):lol::lol:
και για τα νομικά θέματα... καταγγελίες κλπ. τη Φωτεινή! ;):lol::lol:

συμφωνώ, η Αντα ειδικά θα τους κανει μαθηματα πως να κανουν περισσοτερα παιδια, γιατι όσες περισσότερες φορες τόσα περισσότερα παιδια!χιχι

Τώρα... με έχεις πεθάνει... ο πρώην άντρας μου είναι μεγαλομηχανικός...(βέβαια εγώ τον γνώρισα μικρομηχανικό τότε...) μωρέ πολύ καλός άνθρωπος και πατέρας... αλλά έχει κόλλημα μεγάλο με τις δυναμικές και τις πετυχημένες... άστα!!! Βλαμένες και χαζοχαρούμες θέλουν όλοι...:(

συμφωνώ, η Αντα ειδικά θα τους κανει μαθηματα πως να κανουν περισσοτερα παιδια, γιατι όσες περισσότερες φορες τόσα περισσότερα παιδια!χιχι
:lol::lol::lol:
Αντα συμφωνείς? Θα βοηθήσεις τη κατάσταση?? :lol:

ετσι κι αλλιως καθε 15 ημέρες ήμουν Αθήνα, μην βλεπεις τώρα που με έφαγε η άλλη Αθήνα και δεν ξεκουνιεμαι απο εδώ!και αν ειναι και παραπάνω εδω δεν θα έχω αγχος που να τα αφηνω γιατι τώρα που ειναι μία δεν διανοούμε να την αφήσω, ποιος ακούει την γκρίνια της μετά?είναι παντως εγωίστρια παιδια, χθες που ήρθε ο Γιωργος βγήκε απο την ντουλαπα, αλλά δεν τρίφτηκε σαν τα αλλα γατια, περίμενε να την πλησιασει ο Γιωργος και να της μιλήσει!έτσι κανει παντα μας το παιζει κυρια η ξινή!ότι δεν ενδιαφέρεται και καλα, αλλά έρχεται τσουπ τσουπ η αναφτρα!

Ναι εγω τα ζευγαρώματα!! εμενα ο Γιωργος ποτε θα με κάνει μανα??????????/ αχχχχχχχχχ:(

Καλημέρα Βιρμανάκια με τα όμορφα λευκά μποτίνια!Τι έγινε,κανονίστηκε το προξενιό;Ήρθε ο οίστρος της κυρίας,ή ακόμα στήνεται μόνο στη Βάσια;:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back