Birman-maniacs

Καλημέρα παρλαπίπες!! :lol:

Βάσια μόλις θυμήθηκα ότι την άλλη εβδομάδα εκτός Δευτέρας θα είμαι... αδειούχα... ετοιμάσου!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cool:Καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα!! αντε να περάσει και αυτη η ημέρα ευχάριστα!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε λίγο ακόμη κ φτανουμε τις 4000 !!!!

Τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει λιγότερες σελίδες από αυτές που βλέπετε εσείς! Και έψαχνα να βρω γιατί η Γιούλη είχε πει ότι φτάνουμε τις 300 σελίδες!:lol::lol: Έχω βάλει επιλογή στο προφίλ να φαίνονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα και εγώ τώρα είμαι στην 135!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια?

Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία.

Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία.

Ναι, είδες; :lol: Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω:lol: Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάι:hmm:Και μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!):hmm:

Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε!;)

Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!!

Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε!;)
Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες ..

Ναι, είδες; :lol: Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω:lol: Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάι:hmm:Και μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!):hmm:
Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ...
Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις?

Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!!

Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο...

Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω.;)

Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες?

Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις?

Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!:(

Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!!

Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο...

Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... :hmm:

Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες?
Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!!:mad:

Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά!
Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει?

Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... :hmm:
Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω.

Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω.
Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back