ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.841 17-04-08 08:40 Καλημέρα παρλαπίπες!! Βάσια μόλις θυμήθηκα ότι την άλλη εβδομάδα εκτός Δευτέρας θα είμαι... αδειούχα... ετοιμάσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #3.842 17-04-08 09:21 Καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα!! αντε να περάσει και αυτη η ημέρα ευχάριστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η Fotini έγραψε: #3.843 17-04-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχουμε λίγο ακόμη κ φτανουμε τις 4000 !!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει λιγότερες σελίδες από αυτές που βλέπετε εσείς! Και έψαχνα να βρω γιατί η Γιούλη είχε πει ότι φτάνουμε τις 300 σελίδες! Έχω βάλει επιλογή στο προφίλ να φαίνονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα και εγώ τώρα είμαι στην 135!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:39 Η Αντα έγραψε: #3.844 17-04-08 09:39 Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #3.845 17-04-08 09:42 Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παρλαπίπες!! Βάσια μόλις θυμήθηκα ότι την άλλη εβδομάδα εκτός Δευτέρας θα είμαι... αδειούχα... ετοιμάσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #3.842 17-04-08 09:21 Καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα!! αντε να περάσει και αυτη η ημέρα ευχάριστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η Fotini έγραψε: #3.843 17-04-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχουμε λίγο ακόμη κ φτανουμε τις 4000 !!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει λιγότερες σελίδες από αυτές που βλέπετε εσείς! Και έψαχνα να βρω γιατί η Γιούλη είχε πει ότι φτάνουμε τις 300 σελίδες! Έχω βάλει επιλογή στο προφίλ να φαίνονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα και εγώ τώρα είμαι στην 135!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:39 Η Αντα έγραψε: #3.844 17-04-08 09:39 Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #3.845 17-04-08 09:42 Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στην αγαπημένη μου παρέα!! αντε να περάσει και αυτη η ημέρα ευχάριστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η Fotini έγραψε: #3.843 17-04-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχουμε λίγο ακόμη κ φτανουμε τις 4000 !!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει λιγότερες σελίδες από αυτές που βλέπετε εσείς! Και έψαχνα να βρω γιατί η Γιούλη είχε πει ότι φτάνουμε τις 300 σελίδες! Έχω βάλει επιλογή στο προφίλ να φαίνονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα και εγώ τώρα είμαι στην 135!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:39 Η Αντα έγραψε: #3.844 17-04-08 09:39 Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #3.845 17-04-08 09:42 Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχουμε λίγο ακόμη κ φτανουμε τις 4000 !!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει λιγότερες σελίδες από αυτές που βλέπετε εσείς! Και έψαχνα να βρω γιατί η Γιούλη είχε πει ότι φτάνουμε τις 300 σελίδες! Έχω βάλει επιλογή στο προφίλ να φαίνονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα και εγώ τώρα είμαι στην 135!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:39 Η Αντα έγραψε: #3.844 17-04-08 09:39 Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #3.845 17-04-08 09:42 Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Φωτεινή!! τι κάνει η ζουζουνα σου? εχεις βάλει καμια καινούρια φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #3.845 17-04-08 09:42 Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Fotini έγραψε: #3.846 17-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει..αυτή η φωτογραφία που ειναι σκαρφαλωμένη στα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η Fotini έγραψε: #3.847 17-04-08 09:46 Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.848 17-04-08 10:13 Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:13 Η Αντα έγραψε: #3.849 17-04-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α! Αυτή η συνταγή με το κοτόπουλο που έγραψε η Γιούλη πριν μερικές σελίδες είναι Θ Ε Ϊ Κ Η!!! Να τη φτιάξετε οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.850 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, είδες; Είναι βιβλιόφιλη! Όπου δει στοίβα με βιβλία, τσουπ! επάνω Καλά, είναι η καλή μου... Έχω την εντύπωση ότι έχει παχύνει λίγο, σαν να προεξέχει κάπως η κοιλιά από το πλάιΚαι μου κάνει εντύπωση γιατί τρώει μόνο 80 γρ. ξηρής τροφής καθημερινά και άντε και καμιά κουταλιά ψάρι από κονσέρβα (η οποία έχει μόνο 1% λιπαρά!) Click για ανάπτυξη... Και εμένα ρε συ Φωτεινή μου πάχυνε ο Μορφέας... ο οποίος πάντα ήταν γεματούλης... και κατόπιν σύστασης του γιατρού του κάνω δίαιτα. Δεν άλλαξα την ποιότητα ακόμα, (kitten και belezza ανακατεμένα) μόνο τη ποσότητα 60γρ... Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.851 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ο Αλφι το εχει παρακάνει τωρα τελευταία ...του βαζω στο πιατακι του, το τρωει κ μετα παει πανω απο το κεφάλι της αλληνής και περιμένει. Η ζουζα δεν της αρέσει και φευγει, και τοτε χλαπ χλαπ τρωει και τη μερίδα της!! Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:23 Η Fotini έγραψε: #3.852 17-04-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Ναι! Μου έκανε το τραπέζι όταν είχα πάει να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.853 17-04-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια? την δοκίμασες? εκανε χτες αυτο με τα μανιτάρια κ τις πατάτες .. Click για ανάπτυξη... Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Fotini έγραψε: #3.854 17-04-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ τι ξηρά τροφή της δίνεις? Click για ανάπτυξη... Για στειρωμένα! Το Young Female της Royal Canin! Και ο κτηνίατρος μου σύστησε την συγκεκριμένη ποσότητα! Αλλά τον τελευταίο καιρό το τρώει όλο το φαί της, έχει μια όρεξη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #3.855 17-04-08 10:25 Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα και η αλλη τι εχει στο μυαλό της? ερχεται πρώτη και παραπονίεται το πρωι για φαγητό. Καθεται στο παγκο οταν βαζω στα πιατάκια τους, μετα που τα κατεβάζω αυτη ακόμη πανω στον πάγκο!!! αφου την αρπάζω και την βαζω μπροστά στο πιατο της για να φάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.856 17-04-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γι' αυτό το κάνει! Το έχει μάθει το κόλπο... Καλύτερα να τον παίρνεις από εκεί ή να τον ταϊζεις σε άλλο δωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #3.857 17-04-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως ήταν τα μανιτάρια με τις πατάτες? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα το τσακισε ο Γιώργος το φαγητούλι του....ο οποίος εχει παρει και αυτος βάρος τωρα τελευταία- περηφανευεται ομως οτι μαγειρευω πολυ καλά και τον φροντίζω, αντε να του πεις κατι μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 17-04-08 10:29 Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά! Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #3.859 17-04-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πονεμένη ιστορία το... άλλο δωμάτιο... θα το ζήσεις κι εσύ Φωτεινή...Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι από πάνω και επειδή τα γατιά (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν τρώνε μονοκοπανιά το φαγητό, αλλά σε δόσεις, δυσκολεύει τη κατάσταση... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.860 17-04-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μεγάλο σουπλά από το pet city που είναι πολύ βολικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.