ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.901 17-04-08 12:25 Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #3.902 17-04-08 12:27 αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.903 17-04-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμένο κουκλί δεν με ενθουσιάζει, αλλά η ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία! Μου αρέσει που έχει και ξυστήρι πάνω του...και το κρεματζουλάκι του, αρέσει στα γατιά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Fotini έγραψε: #3.904 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.905 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #3.902 17-04-08 12:27 αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.903 17-04-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμένο κουκλί δεν με ενθουσιάζει, αλλά η ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία! Μου αρέσει που έχει και ξυστήρι πάνω του...και το κρεματζουλάκι του, αρέσει στα γατιά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Fotini έγραψε: #3.904 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.905 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.903 17-04-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμένο κουκλί δεν με ενθουσιάζει, αλλά η ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία! Μου αρέσει που έχει και ξυστήρι πάνω του...και το κρεματζουλάκι του, αρέσει στα γατιά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Fotini έγραψε: #3.904 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.905 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμένο κουκλί δεν με ενθουσιάζει, αλλά η ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία! Μου αρέσει που έχει και ξυστήρι πάνω του...και το κρεματζουλάκι του, αρέσει στα γατιά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Fotini έγραψε: #3.904 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.905 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project ! Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.905 17-04-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!! Click για ανάπτυξη... και κιτς...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Fotini έγραψε: #3.906 17-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.907 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς;Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Αντα έγραψε: #3.908 17-04-08 12:33 Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.909 17-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #3.910 17-04-08 12:34 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sisal%20usa_LRG.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 30 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Fotini έγραψε: #3.911 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #3.912 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό... Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.913 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? Click για ανάπτυξη... Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο... Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #3.914 17-04-08 12:37 Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τους κατασκίζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.915 17-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η Fotini έγραψε: #3.916 17-04-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. Click για ανάπτυξη... Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.917 17-04-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως; Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.918 17-04-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τους κατασκίζουν!! Click για ανάπτυξη... Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!! Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει! Εχει στείλει και φωτό! Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η Fotini έγραψε: #3.919 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 195 196 197 198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με νερό το έπλυνες?? Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει... Click για ανάπτυξη... Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #3.920 17-04-08 12:44 Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.