Birman-maniacs

Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project !

Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι λίγο τρομακτικό!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? :hmm:

Το συγκεκριμένο κουκλί δεν με ενθουσιάζει, αλλά η ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία! Μου αρέσει που έχει και ξυστήρι πάνω του...και το κρεματζουλάκι του, αρέσει στα γατιά πολύ!

Ρε συ ψαχτήρι Φωτεινή! Σου'χω ένα project !

Μπορείς να μου βρεις σ'αυτά τα site που ψαχουλεύεις ένα γατόδεντρο ή κάτι να σκαρφαλώνουν τέλος πάντων που να κάνει όμως για εξωτερικό χώρο... έχω μόνο δει ένα από ξύλο που είναι σαν κορμός. Τίποτ' αλλο υπάρχει?? :hmm:

Τι εννοείς;:hmm:Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι!

κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? :hmm:

Κι εμένα μ' αρέσει! Βέβαια, έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα στη Ρενάτα επειδή μου φάνηκαν ότι θα τα χρησιμοποιούσε και τελικά αυτή, σαν αριστοκράτισσα, τα 'έφτυνε" κανονικά!:mad:

Τι εννοείς;:hmm:Αυτά που έχεις δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο; Αφού τα έχεις στο μπαλκόνι!

Εγώ τα έχω, αλλά είναι από ύφασμα και τα καθαρίζω με τη σκούπα κάθε 2 μέρες από τη σκόνη. Μακροπρόθεσμα όμως θα βρωμίσουν και δεν πλένονται.... Ένα άλλο υλικό που να πλένεται. θα ήταν πιο πρακτικό...:hmm:

Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο ;)

Η να εχεις τη δυνατότητα να το βγάλεις κ να το πλύνεις στο πλυντήριο ;)
Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό...:hmm:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτό σας αρέσει πιο πολυ?? :happy:

Συνημμένα

• sisal%20usa_LRG.jpg
    sisal%20usa_LRG.jpg
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Μου άρεσε το προηγούμενο περισσότερο για να πω την αλήθεια..:hmm:

Ναι... αλλά δεν νομίζω να βρω κάτι τέτοιο...ίσως κάτι από πλαστικό...:hmm:
Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. :rolleyes:

Χαριτωμένο! Αλλά δεν έχει κρεματζούλι και δεν τα προκαλεί να πάνε να παίξουν και να ξυστούν εκεί... Αυτό είναι μόνο για ξύσιμο...
Εσένα Άντα... δεν θυμάμαι... ξύνουν τους καναπέδες νομίζω ε?? :hmm:

Τους κατασκίζουν!!

Αν δοκιμάζεις να τα πλύνεις με αυτό το αφρο που καθαρίζουν τους καναπέδες?? κατι σαν στεγνο καθάρισμα ειναι. :rolleyes:
Ναι... το γνωρίζω... μάλλον θα κάνει... :hmm:
Έχω κιόλας ένα....θα το δοκιμάσω... :up:

Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως;

Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα:/:

Βασικά, όταν πήρα το γατόδεντρο και χρειάστηκε να το πλύνω, το ανέβασα στην ταράτσα και έτριβα με μία σκληρή βούρτσα... Ομολογώ ότι είχε αποτέλεσμα γιατί καθάρισε. Μήπως, Γιούλη μου, να τα κατέβαζες στον κήπο που έχετε άπλα και εκεί να έκανες το πλύσιμο; Με λίγο απορρυπαντικό, ίσως;

Πάντως, αν δω κάτι στο Ίντερνετ, θα σου πω. Είναι και που δε βρίσκεις εύκολα κάποια εταιρία να στέλνει Ελλάδα:/:

Με νερό το έπλυνες??
Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει...

Τους κατασκίζουν!!

Άντα... πρέπει να τα μάθεις με τρικ να πηγαίνουν σε ξυστήρια!!
Η Βάσια της πήρε ένα με παιχνιδάκι που κρέμεται και έχει τρελαθεί να παίζει και να ξύνει!
Εχει στείλει και φωτό!
Εγώ για να τα μάθω να ξύνουν έκατσα στο πάτωμα με το ξυστήρι κι έπαιζα με αυτό!Έτσι το έμαθαν!!!

Με νερό το έπλυνες??
Γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο σκληρό υλικό σαν χοντρό χαρτόνι από κάτω που μπορεί να χαλάσει...

Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι:hmm: Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα...

Αυτό θα ηταν μια λύση....ειναι για την ακρη του καναπέ ή για το τραπέζι. Δεν μπορώ να καταλάβω ομως πως το στερεώνεις!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back