Birman-maniacs

Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! :lol::lol:

Καλά, πρόσεχε μη σου φάει και τα πουλόβερ μαζί με τη λεβάντα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! :up: γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' :lol:

:lol::lol::lol::lol: (θα έπρεπε να υπάρχει emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια:rolleyes:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών!
Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές!

Διαγωνιζόμενοι!
Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας!

feet.jpg
feet2.jpg

Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!!

Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές!

Διαγωνιζόμενοι!

feet.jpg
feet2.jpg
Ωραία λαγοπόδαρα!!:lol::lol:

Διαγωνιζόμενοι!

feet.jpg
feet2.jpg

Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!!:blink::blink: Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα:rolleyes::lol:)

Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall??

Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!!:inlove::inlove:

Δεν αντέχω!!!!!!!!!!:inlove:.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι?:redface:
θα κάτσει να τη χαιδέψω??

Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall??

Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι:rolleyes:;)

Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!!
Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! :lol:

Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry:

Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! :lol:
Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! :blink: αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!!:hmm:

Δεν αντέχω!!!!!!!!!!:inlove:.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι?:redface:
θα κάτσει να τη χαιδέψω??

Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!;)). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα...

Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε;):P

Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! :blink: αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!!:hmm:

Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! :lol:

Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!;)). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα...

Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε;):P

Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί!
Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε!
Θα τα πούμε ξανά!
Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω?

Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ;) ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο!

Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί!
Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε!
Θα τα πούμε ξανά!
Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω?
Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? :(
Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά..

Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? :(
Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά..

Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! :)

Συνημμένα

• IMG_1137.jpg
    IMG_1137.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!!
΄
Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back